Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bilinçaltınızı kurcalayan ve karar almanızı zorlaştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Size hizmet eden kişilerin yanlış yönlendirmelerin açıksınız. Kontrolünüz dışında gelişebilecek maddi konulara dikkat etmelisiniz. Gerçeklerden uzaklaşmadan içinde bulunduğunuz sürecin gerekliliklerin için takibi bırakmamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayalinizdeki hedefe ulaşmak niyetindesiniz. Ancak sizi belirsizliğe sürükleyen durumlarla da karşı karşıyasınız. Yaratıcılığınızı ve sanatsal yeteneklerinizi kullanabileceğiniz koşulları lehinize değerlendirebileceğiniz koşullar var. İdealinizi gerçekleştirebilirsiniz. Maddi konulardaki beklentilerinize cevap bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve aile hayatınızda bazı belirsizlikler ve netlik içermeyen durumlar olabilir. İdealinizdeki ortamı sağlamak için çaba içine girebilirisiniz. Çalışma şartlarınızda yapılacak değişiklerin hazırlıklarıyla veya aile içinde sizden destek bekleyenlerin ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Maddi konulardaki beklentilerinizi yerine getirecek anlaşmalar olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayalleriniz ve idealleriniz hayatınızın akışını etkilemekte. Bazı belirsiz durumlara rağmen umudunuzu kaybetmeden ilerlemek niyetindesiniz. Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen koşulları değerlendirdiğiniz şu günlerde kalıcı adımlar atmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yerine gelmesi için karşınızdaki kişiyle işbirliği geliştirmeniz gerekmekte.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygusal olarak zor bir süreçten geçmektesiniz ve bazı fedakarlıklarda bulunmak zorunda hissediyorsunuz. Ruhunuzun derinliklerine inerek yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi üst seviyede kullanacağınız koşullar içindesiniz. Maddi konularda sizi yanıltan durumlara karşı temkinli olmaya bakmalı; gerçekleri göz ardı etmeyiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda bazı belirsizlikler gündeme gelebilir. Karşı tarafın ne yapacağından emin olmayan tavırları sizi de karmaşaya itebilir. Maddi konulardaki endişelerinizi giderecek koşulları sağlamakta zorlanabilirsiniz. Yapılacak fedakarlıklar olabilir. Hedeflediğiniz işlerin alt yapısını tasarlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızın derinliklerinde size huzur vermeyen düşünceler içindesiniz. Şu an gündeminizde olan bir konuyla ilgili bazı kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşamaktasınız. Bu durum bir ilişki, aile veya gayrimenkulle alakalı olabilir. Yanlış yönlendirilmelere karşı işin otoritesi sayılabilecek kişilerden destek alabilirisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygu dünyanız içinde kaybolmuş gibi hissetmektesiniz. Ancak ayağınızı sağlam yere basmanızı gerektiren koşullar içindesiniz. Ekip çalışmaları, gruplar içindeki durumuza dikkat etmeli; uyanık olmalı; sorumluluklarınızı hafife almamalısınız. Aşk hayatınız, çocuklarla ilişkinizi arzu ettiğiniz konuma taşıyacak gelişmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evde, ailede sizi fedakarlığa iten durumların yanı sıra bazı bitişler içindesiniz. Yaşadığınız yer, gayrimenkulle ilgili yeni koşullar söz konusu ancak net bir karar almakta zorlanabilirsiniz. Ortak olduğunuz gelirlerle ilgili sizi endişeye sürükleyen gelişmeleri gerçekçi bir bakış açısından değerlendirmek yararınıza olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Düşüncelerinizi duygularınızla harmanlayabilecek; sezgilerinizin de yardımıyla bugün yaşanacakların üstesinden gelebileceksiniz. Üzerinde çalıştığınız anlaşma, yapacağınız görüşmelerde veya çıkacağınız yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Gruplar içinde ve ekip çalışmalarında faal bir katılımınız olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal gelişmeler ve kariyeriniz bugün meşguliyet alanınızda. Gerek iş gerek özel hayatınızı ilgilendiren maddi konuları hayale kapılmadan ve beklentilerinizi yükseltmeden gerçekçi değerlendirmeler yapmaya çalışmalısınız. Daha önce gündemde olmayan bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz. İşinize dört elle sarılabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay sizi fazlasıyla hassas kılmakta. İkili ilişkiler ve işbirliklerini içine alan konularda yanılgılara özellikle dikkat etmelisiniz. Duygu dünyanızın yoğunluğu sizi hislerinizle hareket etmeye yöneltebilir. Kalıcı birliktelikler kurmak için koşullar var. Yeteneğinizi sanat ve esin gerektiren çalışmalarda başarıyla kullanabilirsiniz.