Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün kendinizi enerjik ve başlangıçlara hazır hissedebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızlasize başarı kazandıracak verimli projelere başlayabilir, hatta yeni bir iş ortamınız ve ekibiniz olabilir. Sağlığınızla ilgili de olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Finansal alanda uzun vadeli bilinçli ve faydacı girişimlerde bulunabilir, sizi heveslendiren adımlar atabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniay’ la birlikte özellikle romantik ilişkilerinizde başlangıçlar yapabilir,yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi şanslı hissettiğiniz bu dönemde akılcı riskler alarak uzun vadeli işbirliklerine girişebilirsiniz. Çocuklardan yana sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Hobi ve becerilerinizdeustalık kazanarak, takdir edilebilir, yaşamdan keyif alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Önümüzde ki günlerde aile fertlerine daha fazla zaman ayırarak onlar için faydalı olmaya çalışabilirsiniz. Finansal kaynaklardan gelecek destekle gayrimenkul alım satımı yapabilir, evinizde detaylı temizlik veya tadilat işlerine girişebilirsiniz.Bugün arkadaşlarla ya da gruplarla bir araya gelerek size sunulan fırsatları cesaretle kullanabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün gerçekleşecek yeniayla birlikte kardeşler, kuzenler, yakın çevre veya komşularla biraraya gelebilirsiniz.Yeni bir eğitim sürecine girebilir, detaylı ve sıkı çalışmanız sonucunda başarılı olabilirsiniz. Okul arkadaşlarınızlahaberleşebilir, çok hızlı bir iletişim trafiğinin içinde olabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler ekonomik fırsatlar yaratabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularda uzun vadeli, akılcı girişimlerde bulunabileceğiniz olumlu bir süreç başladı. Özellikle iş ve aile hayatınızdan gelecek destekle maddi gelirlerinizde çabalarınızınsonucunu alabilir veya yeni kaynaklar bulabilirsiniz. Cesaret ve özgüvenle kalkıştığınız girişimler, yeteneklerinizin açığa çıkmasına ve fırsatlarla karşılaşmanıza yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda senede bir gün gerçekleşen yeniay girişimlerde ve başlangıçlarda bulunmanıza yol açabilir. Özellikle 24 - 25 - 26 Ağustos tarihlerinde doğanlar için yeni bir dönem başlayabilir. Evlilik, ev sahibi olma, iş ve yer değiştirme gibi önemli ve yaşamsalolaylar gündeme gelebilir. Çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz, verimli bir döneminizdesiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek yeniay ile birlikte kontrolünüzde olmayan olaylar açığa çıkabilir. Sağlık, hijyen vetemizlikle ilgili temalar gündeme gelebilir, hastane ziyaretleri yapmanız gerekebilir. Korkularınızla, gizli düşmanlarınızla yüzleşerek, bilinçaltınızda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle geleceğe güvenle bakabileceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Önümüzde ki günlerde yeni hedef ve idealler belirleyebilir, içinde bulunduğunuz sosyalgruplarla veya arkadaşlarınızla birlikte başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Yaşamınızı düzenleyecek uzun vadeli girişimlerde bulunabilir, sıkı çalışarak ve planlı davranarak verimli bir kariyer dönemine girebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları kullanarak toplum önünde başarılı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatınızda girişimlerde bulunmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Sosyal ortamınızda ki hareketlilik uzun vade de size başarı kazandırabilir. Çalışmalarınızla göz önünde olarak, dikkatleri üstünüzde toplayabilecek ve yeni projelerle kariyerinizde aşamalar kaydedebileceksiniz. Romantik ilişkilerde yaşanan ani gelişmeler fırsatlar getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gerçekleşecekYeniay’ ın etkisiyle aynı görüşü paylaştığınız gruplarla işbirliği içinde olabilir, yeni projeler geliştirebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize varmak için attığınız adımlar başarı getirebilir. Yurtdışına yolculuklara çıkabilir, mahkemelerden olumlu sonuçlar alabilir, akademik eğitim, medya ve felsefi çalışmalarınızda gelişmeler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Önümüzde ki günlerde ortak olduğunuz ya da eşinizin gelirlerinde olumlugelişmeler olabilir. Banka, sigorta, vergi, miras ve borçlarla ilgili sizi krize sokan konularla ilgili atacağınız adımlar çözüm sürecini başlatabilir. Derin paylaşım içinde olduğunuz ilişkilerde kontrolünüzde olmayan dönüşümleryaşanabilir. Gayrimenkul alım satımlarında ve kredi kullanımında şanslı bir dönemdesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek yeniay ortaklıklar, işbirlikleri ve evliliklerle ilgili girişimleri başlatabilir. Danıştığınız kişilerden alacağınız fikirler, uzun vadeli, akılcı ve verimli bir sürecin başlamasını sağlayabilir. Uzun süredir üstünde çalıştığınız anlaşmalarıimzalayabilir, çalışma ortamınızda yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.