Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Birden hızlanan iletişim trafiği, acil kararlar alarak harekete geçmenizi sağlayabilir. Kısa yolculuklar planlayabilir, kişisel gelişiminizle ilgili eğitimlere ya da seminerlere katılabilirsiniz. Sevdikleriniz veya çocuklarınız için girişimlerde bulunmak isteyebilir, risk alarak cesur adımlar atabilirsiniz. Bugün yazılı ve sözel olarak kendinizi ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kontrolünüzde olmayan ani gelişmeler beklenmedik mali fırsatlara yol açabilir. Ailenizden alacağınız destekle cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün birçok konuyla aynı anda ilgilenirken yeteneklerinize güvenmek ve hızlı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı ya da komisyon alabileceğiniz ticari faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün çok yoğun ve hareketli olabilirsiniz. Bir yandan özel ve sosyal ilişkilerinizle ilgili girişimlerde bulunurken bir yandan da yakın çevrenizle kurduğunuz iletişim trafiğinin hızlanması konsantrasyonunuzun bozulmasına yol açabilir. Herşeye birden yetişmeye çabalarken üstünde fazla düşünmeden cesur adımlar atabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili kararlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yalnız kalmak ve kendi düşüncelerinize dalmak isteyebilirsiniz ama ani gelişen olaylar sizi harekete geçmeye zorlayabilir. Bilinç altınızda yaşanan huzursuzluğu dışarı yansıtabilir, çevrenizde ki fırsatları görmeniz için destekler alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan olaylar dedikodulara ve kulislere yol açabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İçinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş grupları içinde aktif olarak var olabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek adına fırsatlar bulabilir, cesaret göstererek adımlar atabilirsiniz. Her türlü ilişki de ön plana çıkarak, kendinizi ifade edebilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili gelişen ani olaylar harekete geçmenizi sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde iş ve sosyal hayatınızda yaşanan gelişmeler finansal konularda adımlar atmanızı gerektirebilir. Gerçi bir çok konuya aynı anda odaklanma isteğiniz kararsızlığa ve kafanızın karışmasına yol açabilir. Gizli ilişkiler ve kulislerden aldığınız duyumlar içten içe kendinize güveninizi artırabilir, bir anda harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Merakınızı uyandıran konularla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilir, ilişkiler aracılığıyla farklı görüş ve felsefeler hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir alışverişinde bulunabilir, sosyal çevrenizde daha aktif olabilirsiniz. Ara sıra kararsızlık yaşasanız bile ani gelişmeler fazla düşünmeden harekete geçmenizi sağlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal olarak derinleşmek istemenize rağmen birden çok krizi bir anda çözmeye çalışmanız sinirlerinizin gerilmesine yol açabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle yaptığınız fikir alışverişi karşınıza finansal fırsatlar çıkmasını sağlayabilir. Fazla özgüvenli ve cesur davranarak iş ve sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün çok yoğun olmanıza rağmen tek başınıza harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Karşınıza sizi heveslendiren kişiler çıkabilir ve onlardan alacağınız cesaretle ani girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizle fikir alışverişinde bulunarak anlaşmalar imzalayabilir, ortaklıklar ya da işbirlikleri kurabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz insanlar sizi yönlendirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda sizi çok meşgul edecek bir çok işi aynı anda yapmak zorunda kalabilir, hangisine odaklanacağınızı şaşırabilirsiniz. Bu hareketlilik kafanızı karıştırsa bile ani gelişen olaylar bir anda kararlar alarak harekete geçmenizi sağlayabilir. Finansal konularda cesaret göstererek girişimlerde bulunabilir, fırsatları yakalamak için fazla düşünmeden adım atabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün yaşamdan keyif alabilir, kendinizi ifade edebilir, entelektüel faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Merak ettiğiniz, ilgi duyduğunuz konularda eğitimler almak, araştırmalar yapmak isteyebilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Cesaretinizi toplayarak sevdiklerinizle ani görüşmeler yapabilir, sizi mutlu edecek girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkileriniz sizi destekleyebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günü evinizin içinde ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz. Fakat ani gelişen olaylar karşınıza ticari faaliyetler ya da komisyonlarla ilgili fırsatlar çıkarabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki gelişmeler kafanızı karıştırsa bile beraber çalıştığınız kişilerin desteğiyle harekete geçebilirsiniz. Aynı anda birçok işi halletmeye çalışmanız düşünmeden karar almanızı gerektirebilir.