Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.10.2012

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bilinçaltında gösteremediğiniz duygularınız veya anılar huzursuzluk hissettirebilir. Kendinizle baş başa kalacağınız zamanlarda iç dünyanızla yüzleşebilir; gelecekle ilgili hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Özgür davranışlarınız umursuzluk olarak algılanabilir. İçten içe duygusal gerginlik yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve işbirliklerine sorumluluklar çerçevesinde bakabilir; sizi kısıtlayan durumlar karşısında ani ve fevri tavırlar gösterebilirsiniz. Hedef ve projelerle alakalı kararsızlık yaşayabilir; maddi konularda risk alacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gelişmelere fazla anlam yüklememek gerekebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran 

Günlük işleriniz ve yapılması gerekenler sizi huzursuz edebilir. Sorumluluklar keyifsizlik yaratsa dahi kendinizi yerine getirmek için yükümlü hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde idealleriniz uğruna bazı fevri davranışlarda bulunabilirsiniz. Hayallerinize fazla kapılmadan gerçekçi değerlendirmeler yapmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İnançlarınız ve görüşleriniz için duygusal davranabilir; sizi yıpratsa dahi yerine getirmek için idealist davranabilirsiniz. Yurtdışı, yolculuklarla ilgili kararlar alabilir; hemen harekete geçebilirsiniz. Çocuklarla ilgili sorumluluklar sizi duygu dünyanızın derinliklerine götürebilir. Mesafeli tutumunuz ilişkilerinizde soğumaya neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün maddi manevi konular duygu dünyanız üzerinde olumsuz etki bırakabilir. Aile içindeki sorumluluklar ve kısıtlanmalar bazı zorluklar getirebilir. Bir şeyleri artık değiştirmek isteğiyle hareket edebilirsiniz. Fedakarlık ve idealistlik arasında kalacağınız olaylarla karşılaşabilir; fevri tepkiler verebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili sorumluluklar sizi yük altında bırakabilir. Zihinsel olarak çözüm odaklı olabilirsiniz. Ailevi konularda sizi huzursuzluğa iten konuların nedeniyle eş ve aile arasında kalabilirisiniz. Karşınızdakilerden fedakarlık talep edebilirsiniz. Çocuklara ait gelişmelerin verdiği baskıyı üzerinizde hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi konularda sorumluluk almanızı gerektiren gelişmeler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Geçeklerle yüzleşebilir; disiplinli hareket etme gereği duyabilirsiniz. Günlük uğraşlarda fedakarca davranabilirsiniz. Yardım isteyen yakınlar risk alacağınız gelişmelere neden olabilir. Dikkat!

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sorumlulukların yükü altında olmak bazı kısıtlanmalar getirebilir. İstekli olmasınız dahi yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili sizi fedakarlığa iten gelişmeler idealist davranmanıza neden olabilir. Risk alacağınız koşullar meydana gelebilir. Çocuklar için harcamalarınız bugün yüksek olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün isteklerinizde ısrarcı hatta fanatik davranabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere bağlı olmanız ve koşulların değişken oluşu fevri tavırlar göstermenize neden olabilir. Bilinçaltınızı size huzursuzluk yaratan konuları irdelemek isteyebilir; kendinizle yüzleşebilirsiniz. Kişilerden beklentileriniz bulmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kardeşler ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde fedakar davranacağınız gelişmeler sizi kimi zaman huzursuz kılabilir. Kontrol dışı durumların yaratacağı duygusal gerilimi hissedebilirsiniz. Grup ve arkadaş çevrenizdekilerin sizi kendinizle yüzleşmenizi sağlayacak davranışları ile karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sosyal hayatın getirdiği sorumluluklar bugün üzerinize ağır bir yük olarak gelebilir. Kararlı ve dayanıklı olmanın gerekliliğiyle hareket edebilirsiniz. Maddi konularda fedakar davranışlar gösterebilirsiniz. Yapacağınız girişimlerde ailenizin desteğini alıp alamadığınız konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Balık 20 fiubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi bugün her zamankinden daha duygusal hissettirebilir. Duygularınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Ailevi konularda yaşananların da bu gerilimde parmağı olabilir. Yabancılar, yolculuklar ve uzaklarla alakalı gelişmeler görüşleriniz üzerinde etki yaratabilir.