Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Çok hareketli ve yoğun bir gün sizi beklemekte. Gün içinde bir çok duygusal geçiş yaşayabilir, sabitlenmekte zorlanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızın üstünüzde yarattığı baskıya karşı beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Fakat yapacağınız finansal anlaşmalar içinde bulunduğunuz krizleri çözmenize yardımcı olacaktır. Aile ilişkilerinden destek görebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde kendinizi çok gergin hissedebilir, ertelemeler ve engeller yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve kararlarınızı değiştirmeniz için üstünüzde baskı hissedebilir, beklenmedik haberlerle şaşkınlık içinde kalabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle kendinizi toplayarak akılcı davranabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Beklenmedik harcamalar, hedeflerinizde ki değişiklikler ekonomik konularla ilgili planlarınızı alt üst edebilir. Kredi, vergi, sigorta gibi borçlanmalar üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Fakat planlı ve hesaplı davranarak içinde bulunduğunuz dar boğazdan çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu günden kazançlı çıktığınızı görebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yaşayacağınız duygusal çalkantılar sizi oldukça yorabilir. Sabah saatlerinde karşınızdakilerden baskı görebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler ani tepkiler vermenize neden olabilir, ilişkilerde gerilim yaşayabilirsiniz. Fakat sevdiklerinizin de desteğiyle kararlarınızı uygulayabilir, bozulan ilişkileri düzeltebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yalnız kalmak ve dinlenmek istemenize rağmen gelişen olaylar harekete geçmenizi gerektirebilir. Kontrol edemediğiniz gelişmeler duygusal çalkantılar yaşamanıza neden olabilir. Çalışma ortamınızda ki sorumluluklar üstünüzde baskı hissetmenize neden olarak ani karar değişikliklerine neden olabilir. Fakat ailenizin de desteğiyle kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gece yarısından itibaren üzerinizde büyük bir gerilim ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaşanabilir, hedeflerinizi aniden değiştirmek zorunda kalabilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde alacağınız desteklerle kararlı davranabilecek ve kendinizi ifade edebileceksiniz. Günü büyük bir iyimserlik ve hevesle kapatabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aile ve evin sorumlulukları üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerin tavırları duygusal gerilime yol açabilir. Fakat sakinliğinizi muhafaza edebilirseniz akılcı davranabilecek, özellikle ekonomik konularda başarılı sonuçlar alabileceksiniz. İş ve sosyal hayatınızda takdir edildiğinizi ve beğenildiğinizi görebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabahın erken saatlerinde yakın çevrenizden veya kurduğunuz iletişimden dolayı üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Anlık karar değişiklikleri gündelik işlerinizin de aksamasına neden olabilir. Fakat hemen ardından uzlaşma sağlayarak, planlarınızı uygulamaya koyacak içinde bulunduğunuz duygusal karmaşadan çıkabileceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekonomik konuların üstünüzde yarattığı baskıya beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Ani harcamalar planlarınızın bozulmasına ya da ertelenmesine yol açabilir. Günün ilerleyen saatlerinde gizli anlaşmalar yaparak, destekler alarak durumu toparlayabilirsiniz. Finansal konularda karşınıza çıkan fırsatları kullanarak kendinizi daha neşeli ve iyimser hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın ilişki de olduğunuz kişilere baskı uyguladığınızı fark edebilir, onların beklenmedik tepkilerinden dolayı şaşkınlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi düzeltmek için karşınızdakilerle diyaloğa geçebilir, geleceğe dair planlarınızı beraber yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir çok kişinin sizi desteklemesi ve onaylaması fırsatları da beraberinde getirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gündelik işlerinizi yerine getirmeye çalışırken yaşanan aksilikleri kontrol edemeyebilirsiniz. Aniden gelen haberler planlarınızı bozacağı için kararlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde üstlerinizin de desteğiyle çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden yardım alabilir, başarılı olabileceğiniz işlerde yer alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gece yarısından itibaren yaşanan gerilimler duygusal çalkantılara yol açsa bile günün ilerleyen saatlerinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla çatışmalar yaşayabilir, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Romantik ilişkilerde mutlu olabileceğiniz gelişmeler olabilir, yaşamdan keyif alacağınız zamanlar yaşayabilirsiniz.