Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.11.2013

Koç                          21 Mart - 20 Nisan

Finansal konularla ilgili anlaşmalar, uzun vadeli yatırımlar veya borç yapılandırmaları yapabilirsiniz. Öğleden sonra hem çalışma temponuz ağırlaşabilir hem de iş hayatında ki yükünüz artabilir. Beraber çalıştığınız kişilerden beklediğiniz verimliliği alamayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize varmakta zorlandığınızı hissedebilir, yönsüz kalabilirsiniz.

Boğa                     21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün uzun vadeli işbirlikleri, anlaşmalar, ortaklıklar imzalayabilir, karşınızdakilerin sizinle düşüncelerini paylaşmadığını düşünebilirsiniz. Sabah saatleri yeni girişimler için uygun olmasa da öğleden sonra özellikle romantik ilişkilerde girişimlerde bulunabilirsiniz fakat gelişmeler beklentilerinizi karşılamayabilir, hayal kırıklıkları ve ertelemeler yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve ve aileye zaman ayırmanız gereken, ebeveynlerinizin sağlık sorunlarıyla uğraşacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda beklentilerin gerçekleşmemesi hayal kırıklığına yol açabilir. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin kararsızlığı ya da beklediğiniz desteği vermemesi ne yapacağınızı bilememenize neden olabilir. Çalışma ortamınızda yeni projeler gelişebilir.

Yengeç            22 Haziran - 23 Temmuz

Romantik ilişkilerinizde karar aşamasına gelmiş olabilirsiniz. Uzun süreli bir birlikteliğe başlayabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği için önemli girişimlerde bulunabilir, hobilerinizle daha profesyonelce ilgilenebilirsiniz. Fakat bugün aldığınız haberler kafanızın karışmasına ve planlarınızı ertelemenize de yol açabilir. Düşüncelerinizden emin olmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hem kendi yeteneklerinizden hemde ekonomik kazançlarınızdan şüphe duyabilirsiniz. Gelirlerinizi daha verimli kullanabilmek için yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, keyifleriniz için yaptığınız harcamalar sizi zor duruma düşürebilir. Aile içinde düşüncelerinizi ifade edemeyebilirsiniz. Ama gayrimenkullerle ilgili anlaşmalar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Öğleden sonra burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; sizi yaşamınızla ilgili kararlar almaya itebilir fakat yakın ilişkide olduğunuz kişilerin beklentilerinizi karşılamaması planlarınızı ertelemenize ve hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Hedeflerinizden saptığınızı düşünebilirsiniz. Bugün uzun vadeli anlaşmalar için uygun ortamı bulabilirsiniz ama düşüncelerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde yeni girişimlerde bulunmanız için uygun bir zaman olmamasına rağmen keyifli bir süre geçirebilirsiniz. Fakat akşama doğru içinize çekilebilir, iç huzurunuzu kaybedebilirsiniz. Kafanız karışabilir ve aldığınız haberlere inanmakta zorlansanız da şüpheye düşebilirsiniz. Kazançlarınızı değerlendirmek için uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerinizde aldığınız kararlar uzun vadeli girişimlere neden olabilir. Kendinizi ifade ederken çok dikkatli davranabilir, aklınızdakileri açıklamak istemeyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar ve arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ekonomik konularda beklentileriniz karşılanmayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Girişimlerde bulunmak ve harekete geçmek için çok hevesli olmanıza rağmen gelişmeler planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Öğleden sonra iş ve sosyal hayatınızla ilgili attığınız adımların sonuçlarını alamayabilir, beklentilerinizin karşılanmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın varlığını fark edebilir, düşüncelerinizi kendinize saklayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün olayları kontrol etmekte zorlanabilir, kafanızın karışmasından dolayı yönsüz kalabilirsiniz. Hayata bakış açınızdan ve fikirlerinizden şüpheye düşebilir, detayları gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmek isteyebilir ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz ama hayal kırıklıklarıyla baş etmeniz gerekebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizle ilgili önemli kararların arifesinde olabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli, sizi bağlayıcı anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Fakat bugün finansal konularla ilgili endişeler yaşayabilir, ortak kaynakların verimli kullanıldığından şüpheye düşebilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Balık  20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; olayları kontrol etmekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Karşınızdakilerin sizden beklentilerini karşılayamayacağınızı düşünerek endişelenebilir, eleştirilere maruz kalabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda beklentileriniz karşılanmayabilir ama siz uzun vadeli girişimler için anlaşmalara varabilirsiniz.