Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 25.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eğitim, iletişim ve ulaşımla ilgili işleriniz oldukça yoğun geçebilir. Sabah saatlerinde planlarınızda karmaşalar ve belirsizlikler yaşanabilir. Verilen bilgilerin doğruluğunu araştırdıktan sonra karar vermeye çalışmalısınız. İş hayatınızda sizi baskı alan koşullara veya otorite konumundaki kişilere tepkili olabilirsiniz. Ancak yenilenen düşünceleriniz sizi farklı davranmaya itebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde maddi konularda önemli karar almamalısınız zira sizi yanıltan etkiler var. Hedeflerinizi gerçekleştirmek yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Bulunduğunuz arkadaş çevresi veya sosyal ortamlarda gerek parasal gerek değerlerle ilgili bazı hayalkırıklıkları yaşanabilir. Öğleden sonra bilinçaltınızı kurcalayan sorularınıza cevap bulabilir; fikren yenilenebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzdaki Ay’ın etkisiyle kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Düşüncelerde yaşadığınız ikilemler sabah saatlerinde beraberinde yanılgılar da getirebilir. İş hayatınızda sizi hayale sürükleyen durumlar karşısında karar almakta zorlanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha yeni fikirler farkındalık yaratabilir; hedeflerinize ulaşmanız gereken hamleleri yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İçten içe çelişkiye ve ikileme düşüren düşünceler içindesiniz. Sizin için uygun olanı seçmekte zorlanabilirsiniz. Yurtdışı, hukuk ve yolculuklarla ilgili işlerde karışıklıklar yaşanabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için göstereceğiniz çabalar günün ilerleyen saatlerinde ivme kazanabilir. Akılcı davranarak alacağınız kararlar kariyerinize ve sosyal konumuza yenilenme getirecektir

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmek için maddi konuları göz ardı etmemelisiniz. Sizi yanıltabilecek veya duygusal olarak etkileyecek gelişmeler olabilir; ortak gelirlerle ilgili fedakarlık yapabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde farlı görüşler alarak yenilenebilir; iş hayatınızdaki engelleri aşabilirsiniz. Sağlık ve tedavilerle ilgili radikal değişimler gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınızda oldukça yoğun geçecek bir gün sizi beklemekte. Alacağınız kararları veya girişimlerinizi birkaç kez kontrol ettikten uygulamaya koymaya bakmalısınız. Karşınızdaki kişilerden tarafından yanıltılacağınız konular, bilgi akışında sorunlar olabilir. Günün ikinci bölümünde ise maddi konular devreye girebilir; aniden ortaya çıkan gelişmeler kaynaklarınızda değişime sebep olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim veya mahkemelerle ilgili işlerinizde gelen bilgileri kontrol etmeli; doğru değerlendirmeye bakmalısınız zira yanılgı yaratacak durumlar söz konusu. İleriye dönük alacağınız kararlarda bazı ikilemler yaşayabilirsiniz. Eş veya ortaktan kaynaklanan gelişmelerden dolayı düzenleriniz ve aile hayatınız üzerinde bazı radikal değişikler yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda bugün dikkatli ve araştırmacı olmanız gerekebilir. Sizi yanıltan ve hayale kapılmanıza neden olan konular olabilir. Duygusal paylaşımlarda beklentilerinizde ne istediğini bilemeyişiniz beraberliğinizi etkileyebilir. Günün ilerleyen saatlerinde çalışma koşullarınızda yenilenmeler olabilir; cesaret göstererek alacağınız kararlarla gündemi değiştirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler ve ortaklıklar günün öne çıkan gelişmeleri. Karşınızdaki kişilerden gelecek teklifler aklınızı karıştırabilir. İş ve sosyal hayatınız açısından sizi etkileyecek ve ikilemde bırakacak durumlardan kaçınmalısınız. Günün ikinci bölümünde ise önünüzü görmenizi engelleyen sislerin dağılmasıyla gelişen olayları farkındalığınız artmış olarak değerlendirme şansınız var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ortamınızda oldukça hareketli koşullar içindesiniz. Sizi yanılgıya düşürecek bilgi ve konuşmalara karşı sabah saatlerinde dikkatli olmalısınız. Gündemde olan anlaşma ve görüşmelerle ilgili belirsizlikler sizi ikilemde bırakabilir. Varolan kurallarınızı yıkmak ve yenilenmek ihtiyacında olabilirsiniz. Değişime direnmemeli; farlı fikirlerin sizi daha fazla geliştireceğine güvenmelisiniz

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk hayatında bugün ikilemlere ve yanılgılara açıksınız. Çocuklarla ilgili alacağınız kararları etraflı ve gerçekçi değerlendirmeye çalışmalısınız. Zihinsel yeteneklerinizi yaratıcılığınızla birleştirerek kullanacağınız koşullar oluşabilir; başarı getirebilir. Sizi engelleyen otorite konumundaki kişilerle çatışmalar sonucunda fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, aile ve yerleşimle ilgili bitiş be başlangıçlar gündemde olabilir. Alacağınız kararlarda acele etmemeli; çok yönlü düşündükten sonra harekete geçmelisiniz. Ailevi konularda sizi hayal kırıklığına uğratacak konuşmalar kulağınıza gelebilir.  Günün ilerleyen saatlerinde kazançlarınızla ilgili yenilenmeler ve ani çıkan fırsatlar sizi heyecanlandırabilir;  akılcı değerlendirmeler yapmalısınız.