Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.02.2014

Koç            21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatleri oldukça hareketli geçebilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlarda kararlı davranabilir, sosyal ortamınızdan girişimlerinizle ilgili destek bulabilirsiniz. Fakat bir anda gelişen olaylar hırsınıza yenilmenize ve kurulan çıkar ilişkilerinin bozulmasına neden olabilir. Akşam saatlerinde içinde bulunduğunuz gerilimden kurtulacaksınız.

Boğa          21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerden alacağınız destekle uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Görüşlerinizi paylaştığınız kişilerle fikir birliği yaparak harekete geçebilirsiniz fakat karşılaştığınız muhalefet kendinizden şüpheye düşmenize neden olabilir. İş ve sosyal hayatınız daha fazla gündeme gelebilir, kariyerinizde alternatif arayışına girebilirsiniz.

İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularla ilgili endişe ve girişimler sabah saatlerinde devam ediyor. Kredi, borç, vergi, sigorta gibi konularda var olan anlaşmazlıkları çözüm yoluna girebilir, uzlaşma sağlayabilirsiniz. Fakat sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar dengenin tekrar bozulmasına yol açabilir. Günün ikinci yarısı bireysel özgürlükleriniz ön planda olabilir.

Yengeç     22Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde kurduğunuz işbirlikleri özellikle kariyerinizle ilgili size fayda sağlayabilir. Akılcı ve planlı adımlarla ilerlemek için gereken desteği bulabilirsiniz fakat aile ilişkilerinde yaşanan gerilim karşınızdakilerin öfkelenmesine neden olabilir. Çatışmalardan uzak durmanız lehinize olacaktır. İlerleyen günlerde finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Birkaç gündür devam eden yoğun iş temposu sabah saatlerinde de devam ediyor. Koşullarda anlaşmaya vardığımızı düşündüğümüz anda gelişen olaylar bir anda işlerin bozulmasına yol açabilir. Akşam saatlerinde bu gerilimi sonlandırabilir ve işbirliklerine daha yakın durabilirsiniz. Ortaklaşa girişilen eylemlerde daha başarılı olabilirsiniz.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün işlerin istediğiniz hızda ilerlememesi can sıkıcı olabilir. Planlarınızı gerçekleştirmek için attığınız adımlar sevdikleriniz tarafından desteklense bile parasal açıdan zorlanabilirsiniz. Keyifleriniz ve hobileriniz için yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Çalışma ortamınızda bireysel kararlar almaya ve alternatif projeler geliştirmeye yatkın olabilirsiniz.

Terazi        24 Eylül - 22 Ekim

Son günlerde ailevi ilişkiler ve konular gündeminizi fazla meşgul edebilir. Uzlaşma sağladığınızı düşündüğünüz bir anda çatışmalar tekrar alevlenebilir ve aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Fakat akşama doğru bu ağır hava dağılabilir ve yaşamdan daha fazla keyif almaya başlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle sizi mutlu edecek programlar yapabilirsiniz.

Akrep      23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde oldukça gergin ve gerilimli geçebilir. Anlaşmaya vardığınız ya da uzlaştığınız konularda farkına varamadığınız zorlukların çıkması öfkenizi kontrol edememenize yol açabilir. Ani kararlar almamalı, hırslarınıza yenilmemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerde eve kapanabilir, aile ilişkilerinden destek almak için görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay              23 Kasım - 22 Aralık

Parasal zorunluluklar hedeflerinize varmanız için mücadele etmenizi gerektirebilir. Ekonomik işbirlikleri beklediğiniz sonuçları vermeyerek öfkelenmenize neden olabilir. Kadersel olaylar kontrolü ele alamamanıza ve çatışmalara yol açabilir. Akşam saatlerinde içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulabilir, yakın çevrenizle fikir alış verişine girebilirsiniz.

Oğlak      23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yaşananları kontrol etmekte zorlanabilir, bir anda karşılaştığınız kadersel olaylardan dolayı öfkenizi bastıramayabilirsiniz. İlişkilerde uzlaşmaya vardığınız konularda hemen sonrasında tekrar çatışmalar olabilir, iş hayatınızda zorlu bir mücadele içine girebilirsiniz. Ekonomik girişimler gündeme gelebilir, farklı kazanç yolları arayabilirsiniz.

Kova            21 Ocak - 19 Şubat

Birkaç gündür devam eden belirsizlik ve girişimlerden sonuç alamamak sizi iyice sıkıntıya sokmuş olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilir, kendinizi ifade etmekte yetersiz kaldığınızı düşünebilirsiniz. İlişkilerde yaşanan çatışmalara tepki veremeyebilirsiniz. Burcunuza geçen Ay; daha rahat hareket etmenizi ve kontrolü ele almanızı sağlayabilir.

Balık           20 Şubat - 20 Mart

Hedeflere varmak için finansal mücadelelerden geçmek zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda yaşanan çatışmalar gelir gider hesaplarınızı denge de tutmanızı da zorlaştırabilir. Olayları kontrol etmeye çalışsanız da kadersel gelişmelere karşı koyamayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde her şeyi akışa bırakmayı tercih edebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.