Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sahip olduğunuz maddi manevi kaynakları kıskançlıkla muhafaza etmek istemeniz ve dönüşüme izin vermemeniz kayıplara neden olabilir. Dün yaşanan gerilimden sonra bugün öğleden sonra Ay’ ın da boşlukta olmasından faydalanarak kararları tekrar gözden geçirmeniz ve uzun vadeli stratejiler çizmek üzere derin araştırmalara yönelmeniz doğru olacaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendi istek ve taleplerinize fazlasıyla yönelmeniz, kararlarınızda ısrarcı olmanız ilişkilerde kopmalara neden olabilir. Olayların derinine inmeden sadece görünen kısmıyla ilgilenmeniz düşmanlarınızı görememenize yol açabilir. Karşınızdakilerin risk alma isteği sizi korkutsa bile bilmediğiniz konularda da fikir almaya yatkın olmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızda yoğun bir rekabet içinde olmanıza rağmen düzeninizi değiştirmekten korkmanız yeni alanlara ilerlemenizi engelleyebilir. Sorumluluklarınızın ağır bastığı konularda bunalabilir, beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda finansal desteklere ihtiyaç duymanız, ekonomik konularda endişeye neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün romantik ilişkilerde gerginlikler ve duygusal soğumalar yaşayabilirsiniz. Geleceğe dair beklentilerinizde değişiklik yapmanız gerektiğinin farkına varmanız huzurunuzu kaçırabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde eskiye dayanan güven ve bağlılığın artık sizi tatmin etmeyebilir. Öğleden sonra son günlerde yaşanan olayları değerlendirmeye almanız daha doğru olacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Birkaç gündür yaşanan hareketlilik ve yoğunluktan sonra bugün aldığınız kararları gözden geçirmenizde fayda var. Girişimlerinizde derinleşmeli, olayları göründüğü kadarıyla değerlendirmekten vazgeçmelisiniz. Geleceğe dair hedeflerinize yürümek için eski yöntemleri kullanmanın artık bir işe yaramadığını görmek, huzurunuzu kaçırabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayata bakış açınızı değiştirmek zorunda olduğunuzun farkına varabilirsiniz. Yeniliklere ve farklılıklara kapalı olmanız öğrenme ve algılama sürecinizde de tıkanmalara yol açacaktır. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ve anlaşmalarda daha fazla sorumluluk üstlenmeniz sizi krize sokabilir, kendinizi güvende hissetmek için risk içeren fırsatları kaçırabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularla ilgili yaşanan krizleri sakin kafayla değerlendirmek ve olayları derinlemesine araştırmak için uygun bir gün olabilir. Gelişen olaylar karşısında harekete geçmek ve risk almak gerektiğinde inat etmeniz gerilimin tırmanmasına neden olabilir. Derin duygusal bağınızın olduğu kişilerle gereksiz tartışmalara girebilirsini. Dikkat!

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilere, ortaklıklara ve işbirliklerine sıkı sıkıya bağlı olmanız yaşamda ilerlemenizi engelleyebilir. Var olan düzeni korumak adına sorumluluklarınızı yeteri kadar yerine getiremiyor olabilirsiniz. Çevrenizin size bakış açısının değişmesi için hayatınızı yeniden organize etmeniz ve yapılandırmanız gerekebilir. İşbirlikleri ve ortaklıklarda kopmalar yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Beraber çalıştığınız kişilerle gerginlik yaşayabilir, gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınızda konforunuzun bozulmaması için yenilikleri reddediyor, her şeyin eski düzende muhafaza edilmesini talep ediyor olabilirsiniz. İçten içe devam eden gerilimin sona erebilmesi için değişikliklere ve korkularınızla yüzleşmeye izin vermelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğe dair ideal ve hedeflerinize varmak için daha risk ve sorumluluk almanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Romantik ilişkilerde kıskançlık ve sahiplenmeden kaynaklanan gerilim doruk noktasına ulaşarak, çatışmalara ve kopmalara neden olabilir. Bugün sakinliğinizi muhafaza ederek alınan kararları gözden geçirmenizde fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Uzun vadeli planlara yönelebilmek ve iş ve sosyal hayatınızı yeniden yapılandırabilmek için var olan düzende değişikliğe gitmeniz gerekebilir. Aile içi ilişkilerde huzuru ve konforu ön plana çıkarmanız fırsatları kaçırmanıza da neden olabilir. Bugün girişimlerde bulunmak yerine alınmış kararları gözden geçirmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve inançlarınızın sorumluluğunu üstlenmeniz ve hayat felsefenizle ilgili derinleşmeniz gerekebilir. Düşüncelerinizde ısrarcı olmanız ve yeni bakış açılarına kendinizi kapatmanız iletişimde sıkıntılara neden olabilir. Taviz vermediğiniz için anlaşmalarda uzlaşmaya varamayabilirsiniz. Girişimler yerine araştırmalara yönelmenizde fayda var.