Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.05.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sanatsal yeteneklerinizin açığa çıktığı bir gündesiniz. Kazançlarınızı değerlendirerek artık daha sağlam adımlarla ilerlemek ve uzun vadeli yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz. Ekonomik faaliyetlerde bulunurken doğru fiyatlandırmalar yapabilir, bir malın ya da hizmetin bedelini gerçek değerler üzerinden belirleyebilirsiniz. Kararlarınızda inat edebilir, uzlaşmaya yanaşmayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; istek ve taleplerinizi rahatlıkla ifade edebileceğinize işaret etmekte. Hem yaşama dair kararlarınızda hem de ilişkilerinizde kendinizden ve fikirlerinizden emin olabilirsiniz. Geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirmek için sağlam adımlarla ilerlerken işbirliği içinde olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Haftaya içten içe duyduğunuz güven ihtiyacıyla başlayabilirsiniz. Ekonomik koşullarınızla ilgili endişeleriniz içinize kapanmanıza ve yalnız kalmak istemenize neden olabilir. Bugün duygularınızı kendinize saklayarak durum değerlendirmesi yapabilir, önümüzde ki günlerde atacağınız adımların sağlam ve uzun vadeli programlarını hazırlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğe dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için sağlam ve kararlı adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızdan elde ettiğiniz kazançları değerlendirmek için güçlü kişilere danışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da içinde bulunduğunuz sosyal gruplarda karşılıklı güven ihtiyacınızı sorgulayabilirsiniz.  Ortaklıklar ya da işbirlikleri ekonomik anlaşmaların ve beklentilerin yolunu açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda sağlam adımlarla ilerlemek isteyeceğiniz, güven ihtiyacının ortaya çıktığı bir gündesiniz. Finansal anlaşmalar gündemde olabilir. Beraber çalıştığınız kişilerin güçlü desteği kariyerinize dair uzun vadeli girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Toplum içinde kararlı ve istikrarlı bir duruş sergileyerek kendinizi ifade edebilir, beğeni alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aynı görüşü paylaştığınız gruplarla bir araya gelerek, uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Yurtdışı, akademik eğitim, medya ya da mahkemelerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizden zaman zaman şüpheye düşseniz de bugün kendinizden emin olacak ve görüşlerinizi sağlamlaştırabileceksiniz. Sevdikleriniz sizi destekliyor.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün hem maddi hem de manevi olarak sahip olduklarınızın bilançosunu çıkarmak isteyebilirsiniz. Kendinizi güvende hissedebileceğiniz yatırımlara yönelerek, içinde bulunduğunuz krizlere akılcı çözümler bulmaya çalışabilirsiniz. Finansal konularda daha güçlü olabileceğiniz destekler alabilir, en yüksek verimi alacağınız iş anlaşmaları yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; haftaya başkalarının koşullarına uymak zorunda kalarak başlayacağınızı işaret etmekte. Fakat sağduyulu ve akılcı adımlarla başarılı sonuçlar alabileceğiniz anlaşmalar yapabilirsiniz. Gelen bilgiler ve güçlü kişilerin desteği ile verimli işbirlikleri kurabilirsiniz. İlişkilerden gelecek fırsatlar kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayacaktır. Karşınızdakilere ne kadar güvenebileceğinizi sorgulayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda daha verimli ve istikrarlı olabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Akrabalarınızla aranızda oluşabilecek para alış verişi için girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzun vadeli ve kalıcı projelere imza atmak, gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla önem vermeniz gerektiğini fark ederek, harekete geçebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunabilir, sevdiklerinizle beraber zaman geçirebilirsiniz. Alış verişe çıkmak ya da kendinizi şımartabileceğiniz fırsatlar bulmak için uygun bir gün. İlişkilerde kendinizi güçlü hissederek, koşulları belirleyen taraf olabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar uzun vadeli, başarılı finansal olaylara yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gayrimenkuller ve yatırımlarla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bugün kendinizi güvende hissedebileceğiniz ortamlarda bulunarak, ihtiyacınız olan huzuru bulabilirsiniz. Anlaşmalar ve görüşmeler iş hayatınızda uzun vadeli, başarılı gelişmelere yol açabilir. Eve ve aileye dair konularda, kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayan destekler alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İçinde bulunduğunuz sosyal gruplardan ve arkadaşlardan destek alarak kendinizi daha güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kısa yolculukların planlarını yapabilir, kişisel gelişiminize katkıda bulunacak eğitimlerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinizin güvenirliğini değerlendirerek, bazı ilişkileri gözden geçirebilirsiniz.