Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Evinizde eskiden beri süregelen ama ihmal ettiğiniz tamirat işleri gündeme gelebilir, aile ilişkilerinde var olan sorunları çözümlemek için uygun bir süreç yaşanabilir. Gayrimenkul alım satımı için araştırmalar yapabilirsiniz. Bugün hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için çaba sarf edebilir, bireysel kararlarla harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yarım bıraktığınız eğitimlere tekrar başlayabilir, yakın çevrenizde iletişiminizin kesildiği kişilerle tekrar görüşebilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşulardan fayda görebilir, hedeflerinize varmak için yolculuklara çıkabilirsiniz. Kendinize duygusal hedefler koyabilir, hassas ve duyarlı ifadeler kullanabilirsiniz. Bugün bireysel kararlar alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geçmiş borç ve alacakların tekrar gündeme geleceği bir dönemdesiniz. Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizde ertelemeler ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Ailenizin maddi kaynaklarından faydalanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunabilir, hayatınızı ilgilendiren konularda bireysel ve cesur kararlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün burcunuza geçen Jüpiter bir yıl boyunca yaşamınızı ilgilendiren girişimlerinizde ve ilişkilerde başarılı olabileceğinizi işaret etmekte. Fakat aynı zamanda yine burcunuzda geri hareketine başlayan Merkür bir süre için engeller ve ertelemelerle uğraşmanızı anlatabilir. Finansal konularla ilgili kimseye danışmadan cesur kararlar alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kafanızı meşgul eden, bilinçaltınızda huzursuzluğa neden olan konuların üstüne gitmeye başlayabilirsiniz. Eski düşmanlıklar ya da alınganlıklar tekrar gündeme gelerek çözüme kavuşabilir. İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmak ve gizli yardımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İlişkilerden alacağınız destekle hedeflerinize varmak için harekete geçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Uzun süredir görüşemediğiniz arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Eskiden yapmak istediğiniz ama vazgeçtiğiniz ya da ertelediğiniz konu ve düşüncelere yeniden ilgi duyabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için gereken destekleri alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Çalışma ortamınızda bireysel projeler içinde olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş hayatınızda daha önce kaçırdığınız fırsatlar tekrar karşınıza gelebilir ama yeni başlangıçlarda bulunmak için biraz daha beklemelisiniz. Sosyal hayatınızda kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Fakat uzun vadede kariyerinizde başarılı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Romantik ilişkilerde sizi heveslendirecek gelişmeler olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yüksek eğitim, uzun yolculuk, yurtdışıyla bağlantılar ya da mahkemelerle ilgili gecikmeler yaşanabilir fakat geçmişten gelen sorunları çözmek için uygun bir zaman.

  Bu sene hayata bakış açınızda değerleriniz ön planda olabilir. Romantik ilişkilerde ve yaratıcılık gerektiren çalışmalarda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eve dair ani girişimler gündemde.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Merkür’ ün geri hareketinde olduğu süre içinde banka, sigorta, vergi, nafaka, kredi gibi konularda dikkatli olmalısınız. Bu dönemde yeni başlangıçlardan kaçınmalı, geçmişten gelen sorunları çözmeye odaklanmalısınız. Ortak gelirlerden faydalanabilir, finansal konularda desteklenebilirsiniz. Bugün anlaşmalarla ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortaklıklar, işbirlikleri ve ilişkilerde geçmişten gelen sorunları çözmek için uygun bir dönemdesiniz. Eski dava, tartışma ya da düşmanlıklar yeniden gündeme gelebilir, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz. Karşınızdakilere daha duyarlı ve hassas davranabilir, duygusal yanı ağır basan anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma ortamınızda daha önce tamamladığınız görev ve pozisyonlar tekrar gündeme gelebilir, eski iş arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza önem vermeli, yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Ekonomik konularla ilgili sezgilerinize güvenebilir, yaratıcılık gerektiren konulardan kazanç elde edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eski aşklar tekrar gündeme gelebilir, zaman ayıramadığınız hobilerle yeniden uğraşabilir, yaratıcılık gerektiren konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu sene kendinizi daha şanslı hissedebilirsiniz. Bugün ilişkilerde kendinizi duyarlı ve hassas bir tavırla ortaya koyabilir, duygusal hedeflere yönelebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz gelişmeler cesaretlendirebilir.