Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün beraber çalıştığınız kişiler tarafından yanıltıldığınızı veya yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. İş ortamınızdan gelişen ilişkiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir ya da kayıplara yol açabilir. Yapacağınız işlerde ayaklarınızın sağlam basmasına dikkat etmeli, projelerin düzgün yürümesi için birkaç kez kontrol etmelisiniz. Sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sevdikleriniz için daha verimli ve faydalı olmak istiyor olabilirsiniz fakat onların beklentilerini karşılayamıyor olmanın hayal kırıklığını yaşayabilirsiniz. Danıştığınız kişiler sizi uzun vadeli ve detaylı planlara yöneltse bile isteklerinizin hemen yerine gelmemesi yanıltıcı olabilir. Keyifleriniz için yaptığınız harcamalar planlarınızın bozulmasına yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızla ilgili gelişmeler bugün devam ediyor olabilir ama belirsizlikler sonuç almanızı zorlaştırabilir. Ev ve aileye dair planlarınız beklediğiniz gibi ilerlemeyerek hayal kırıklığına yol açabilir. Yakınlarınızla ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade etmeniz mümkün. Yeni girişimlerde bulunmadan önce iyice düşünmeli hızlı karar almamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kafanız iyice karışmış olabilir. Mahkemeler, yurtdışı ve yüksek eğitimle ilgili konularda harcamalarınız beklentilerinizin üstüne çıkmış ve elinizi ayağınızı bağlamış olabilir. Maddi manevi değerlerinizi korumaya çalışırken yaşanan gelişmeler hayal kırıklığına yol açabilir. Kardeş, komşu, kuzen ve yakın çevreyle ilişkilerinizde beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir. Kazançlarınızı verimli ve tutumlu değerlendirmek isterken kontrol edemediğiniz harcamalar veya borçlanmalar gündeme gelebilir. Banka, kredi, borç ve alacaklarda dikkatli olmanız hayal kırıklığını engelleyecektir. Yeteneklerinizi size fayda sağlayacak ortamlarda kullanmayı öğrenmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün; önem verdiğiniz ve yaşamınızı etkileyen konularda koşulları belirleyememeniz, girişimlerde karşınızdakilerle beraber hareket etmek zorunda kalmanız gerilimi artırabilir. İşbirliği yaptığınız, size fikir veren kişilerin sizi anlamadığını ya da yanlış yönlendirdiğini düşünebilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramamak için sahip olduğunuz değerleri riske atmamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gündelik işlerinizde sakarlıklar yapabilir, her zaman kısa sürede bitirdiğiniz görevlerin bir türlü bitmemesinden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulisler kontrol edemediğiniz bir şekilde size zarar vermeye başlayabilir. Düşmanlarınıza karşı tetikte olmalı, çalışma ortamınızda beklentilerinizin yerine gelmemesinden dolayı umutsuzluğa kapılmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş hayatınızdan beklentilerinizin karşılık bulmaması hayal kırıklığı yaşamanıza yol açabilir. Arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, sizi yanılttıklarını düşünebilirsiniz. Bugün hem kendi değerinizi hemde sevdikleriniz için yaptığınız fedakarlıkları sorgulayabilir, duygularınızı ifade edemeyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızla ilgili beklentilerinizi büyütmüş, üstlerinize fazla bel bağlamış olabilirsiniz. Fakat gelişmelerin istediğiniz gibi ilerlemediğini görerek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Toplum içinde değerinizin bilinmediğini, yeteneklerinizi kullanamadığınızı düşünerek üzülebilirsiniz. Belirsizlikler karşısında hemen pes etmemeli, kendinize süre tanımalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün girişimlerinizin sonuçlarını almakta zorlanabilir, belirsizliklerden dolayı ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Maddi manevi değerlerinizi muhafaza etmeye çalışırken kafanızın karıştığının farkına varabilir, kendinizi yanlış anlattığınızı

         ya da yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Riske girmeden kendi doğrularınızın peşinden gitmekte fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularda beklentilerinizin karşılanmaması, içinde bulunduğunuz krizlerin çözüme ulaşmaması gerilime yol açabilir. Duygusal ilişkilerinizde derinleşmek istemenize rağmen hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Olayları akışına bırakmalı her şeyi kontrol altına alamayacağınızı bilmelisiniz. Birkaç güne kadar belirsizlikler sonuçlanarak gelişmeler hızlanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşınızdakilerin sizden beklentilerini anlamakta zorlanabilir, karar vermekte zorlandıkça karşılıklı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz fakat onlar da değerlerinin bilinmemesinden şikayet edebilir. Duygu ve düşüncelerinizi doğru ifade etmeye çalışmalı, kafanızın karışmasına izin vermemelisiniz.