Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün eve, aileye ait tamamlanması gereken işlere yönelebilir; sevdiklerinizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Duygusal iletişimin yüksek oluşu yakınlarınızla ilişkilerinizin daha anlayışa dayanacağına işaret etmekte. Akrep burcuna geçen Mars ise önümüzdeki günlerde maddi paylaşımlarla daha fazla ilgileneceğiniz     koşulları getireceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevrenizle iletişiminin arttığı şu günlerde üzerinde daha fazla sorumluluğunuz oldu. Onlara duyarlı, korumacı ve empati kurarak yaklaştınız; bağlarınızı geliştirdiniz. Bugünden itibaren karşıt burcunuza geçen Mars bu koşulların yanı sıra eşiniz, ortağınız ile alakalı gelişmeleri de beraberinde getirecektir. İlişkilerinizin niteliği değişebilir. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal alandaki işlerinizi toparlamaya bakacağınız; var olan işlerinizi ise tamamlamaya çalışacağınız bir gün. Yeni girişimler için uygun şartlara sahip olmadığınız için olanı korumakla ilgili adımlar atabilirsiniz. Akrep burcuna ilerleyen Mars; güç ve çabanızı önümüzdeki günlerde işinize, organizasyon gerektiren uğraşlara ve sağlığınıza yönelteceğinize işaret etmekte.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ay burcunuzda ilerlemesine rağmen yeni girişimlere uygun değil. Ancak sonlandırmak istediğiniz işlerinizi, memnun olmadığınız alışkanlıklarınızı ve ilişkileri bitirebilirsiniz. Duygusallığınızın yüksek oluşu ise sizi olduğunuz fazla hassasiyetler içine çekebilir. Burç değiştiren Mars; sevdiğiniz kişiyle olan bağlarınıza tutku getirebilir; yetenek ve yaratıcılığınıza arttırabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İç dünyanızda fazla duygu yüklüsünüz. Aileye olan sorumluluklar sizi yıpratmış ve kaygı yaratmış olabilir. Baskı altına aldığınız ve kontrol ettiğiniz duygu ve tepkiler bugün sorunlara sebep olabilir. Burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde özel ve  iş hayatınızla alakalı yeni adımlar atacağınıza ve mücadele isteyen girişimler yapacağınıza işaret etmekte.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekip çalışmalarında aktif olduğunuz süreç sona ermekte. Bugün tamamlanma bekleyen işleri bitirebilir; elinizde olan projenin geleceği ile ilgili son kararı alabilirsiniz. Akrep burcuna geçen Mars; yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerinize hareket getirirken daha stratejik ve planlı davranacağınız bir dönemi göstermekte. Adımlarınızı fazla düşünerek atacaksınız.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızdaki yoğunluğa aileye ait konuların eklenmiş olması sizi son günlerde hareketli kıldı. Bugün görev ve sorumluluklarınızı tamamlayabilir; eksik bıraktıklarınızı bitirebilirsiniz. Burç değiştiren Mars yeteneklerinizi paraya dönüştüreceğiniz fırsatlar getirebilir. Önümüzdeki zamanlarda kazançlarınızı gelir getirecek yatırımlara dönüştürebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün burcunuza geçen Mars; geri planda olan konularla ilgili kararlılık göstereceksiniz. Değerlendirme ve sorgulamadan geçirdiğiniz işbirlikleri ve ilişkilerle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün ise yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla içine alan işlerinizde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmadan önceki hazırlıkları yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burç değiştiren Mars, bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelere açık olacağınıza işaret ediyor. Bazı gizli düşmanlıklar görebilir. Aldığınız kararları uygulamaya geçmekte zorlanacağınız koşullar sizi geciktirebilir. Bugün ise para konuları ve aileyi içine alan maddi manevi paylaşımlarla ilgili risk içeren adımlardan geri durmanızda fayda var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkilerle ilgili sizi hem yoran gelişmelerin sonuna geliyorsunuz. Ailenizin, sevdiklerinizin ihtiyaçlarını yerine getirebilir; onlar için fedakarlılarda bulunabilirsiniz. Burç değiştiren Mars ise iş hayatınız, ekip çalışmaları ve hedeflerinizle ilgili yeni oluşum ve koşulların gireceğinize haber veriyor. Planlı ve stratejik ilerleyerek güç ve kontrolü ele alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Mars ile hem özel hem iş hem sosyal hayatınız yeni bir ivme kazanacak. Konsantre olarak hedefinize ilerleyecek gücü ve dirayeti kendinizde bulacaksınız. Bugün ise eve, aileye ve işe dair sorumluluklarla geçebilir. Her ne kadar gönülden isteyerek çalışmasanız dahi görev bilinciyle hareket edebilirsiniz. Bırakmak istediğiniz alışkanlıklar için uygun bir gününüzdesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygularınız bugün de yüksek. Sevdiklerinize bağlısınız; onlarla olmaktan keyif alıyor; paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Çocuklarınızla alakalı bir süredir aklınızı kurcalayan durumlar bugün nihayete erebilir. Burç değiştiren Mars, yurtdışı, eğitim ve medya alanında yeni başlangıçlara işaret ediyor. Geleceğinizi sağlam temellere kurmak adına var gücünüzle çalışabilirsiniz.