Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Maddi manevi paylaşımlarda istek ve arzularınız üzerinde ısrarcı olabilir; iş ve sosyal hayatınız için aile kaynaklarının desteğini alabilirsiniz. Gizli kalmış ve size endişe veren konularda duygularınızı ifade etmek ve çözüm bulmak için harekete geçebilirsiniz. Son günlerde bozulan sağlığınızın için tedavi olabilir veya şikayetlerinizin kökenini araştırabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkilerinizde karşı tarafın tutkulu ve sizin üzerinizde hakimiyet kurmak isteyen tavrı ile karşılaşabilirsiniz. Karşılıklı iletişim kurarak üstesinden gelebilir; gizli kalmış endişeleri konuşarak çözebilirsiniz. Çocukları ilgilendiren meseleler aklınızı kurcalamakta; hizmet etmek ve onlara destek olmak için çaba içinde olabilirsiniz. Yetenekleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günlük uğraşlarınızda bugün artış olabilir; planlı ve organize olarak üstesinden gelebilirsiniz. Çalışma ortamınızda maddi konuların öne çıkması; ilk anda endişe duyabilirsiniz. Ancak banka veya ortak gelirlerden faydalanarak; sorunlara önlem alabilirsiniz. Sağlık kontrolüne zaman ayırabilir ve süregelen rahatsızlığınız için yeni tedavi tekniği deneyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın ilişkide olduğunuz kişi ile karşılıklı yoğun duygusallık yaşayabilir; ilişkinizde daha önce dile getirmekte zorlandığınız konuları konuşabilirsiniz. Yeteneğinizi;

  duygularınız ve ilhamla birleştirerek sanatsal çalışmalarında başarıyı yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızın istek ve ihtiyaçları ile birebir ilgilenerek fikir sahibi olabilirsiniz; detaylara fazla kendinizi fazla kaptırmayın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eviniz veya ailevi konular üzerine odaklanabilir belki kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Maddi manevi paylaşımlarda huzur ve güven duygusunu sağlamak için dialog içine girebilir; üzerini örttüğünüz endişelerinizi dile getirebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak veya alacaklarınızı tahsil etmek için çaba harcayabilirsiniz. Zihinsel gerginlik yaratmasına izin vermeyin.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilişkilerinizde duygusal paylaşımlar gündemde olabilir; onlara çocuklar veya yatırımlarla ilgili maddi manevi destek verebilirsiniz.

  Eğitim çalışmalarına odaklanabilir, otorite sayılacak kişilerle işbirliğine girebilirsiniz.  Bugün inceleme ve araştırma yapmak için gereken zihinsel güce sahipsiniz; teklif sunmak ve sözleşme hazırlamakta başarılı olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kişisel veya ortak gelirlerinizin geleceği üzerine odaklanabilir;

  kazancınızı arttırmak için yeni fikirler üretebilirsiniz. Yakın çevrenin desteği de sizinle olacaktır. Gayrimenkulleri değerlendirmek veya evinizde yapacağınız değişikliklerle ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Bilinçaltınıza sıkıntı veren düşüncelerden kendinizi uzak tutmalı; olumlu bakış açısı geliştirmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda hareket eden Ay’ ın size sağladığı avantajları değerlendirerek; istek ve arzularınıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Planlı düşünebilir; karşılaştığınız olayları analizce bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Yeteneklerinizi aklınız ile birleştirerek; yeni girişimlerde bulunabilir; çevrenizdekileri düşüncelerinizle yönlendirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yoğun duyguların etkisi ile tutkulu davranabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi kazançlarınız bilinçaltınızda endişeli hissettirebilir. Çevrenizle kuracağınız dialoglar veya akılcı ve mantıklı girişimleriniz sayesinde sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Ailevi veya özel ilişkilerinizde kontrol edemediğiniz duygularınız veya paylaşımlarınız üzerine odaklanabilir; kendi iç sesinize kulak verebilirsiniz. İş hayatınızda çaba gerektiren çalışmalar yorgunluk yaratabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedeflerinize ulaşmak için; planlı ve azimli bir çalışma içine girebilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplarla birlikte hem iş hem sosyal alanda etkinliklere katılabilir; ifadelerinizle ön planda olabilirsiniz. Yurtdışından beklediğiniz haberlerdeki gecikme sizi içten içe huzursuz edebilir. Eğitim veya hukuku meseleler üzerinde detaylı çalışma yapmanıza rağmen emeğinizi alamadığınızı düşünebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizin geleceği ile ilgili kendinizi baskı altında hissedebilir; yoğun iş yükü altına girebilirsiniz. Perde arkası görüşmeler veya kulis çalışmaları yapıldığını öngörebilir; kendinizi korumak için tüm gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Kişisel kazançlarınızda fırsatlara açık olmanıza rağmen; ortak gelirler, prim gibi finansal konularda endişeleriniz halen devam etmekte.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüşlerinize bağlılığınız ve azimle çalışmanızın karşılığını alabilir; hedeflerinizi gerçekleştirmenin huzurunu yakalayabilirsiniz. Duygusal ilişkilerden yana şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. İnançlarınız için yolculuklar veya ufkunuzu geliştirmek için yabancı ülkelere seyahatler gündeme gelebilir. Gruplar içinde söz sahibi olabilir; faaliyetleri yönetmek için sorumluluk alabilirsiniz.