Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gün boyunca sorumluluklar peşinizi bırakmayabilir. İş ve özel hayata dair yapılması gerekenleri yerine getirmek, eldeki işleri planlamak ve düzenlemekle uğraşabilirsiniz. Ayrıca gerek kendi gerek yakınlarınızın sağlığıyla ilgili şikayetlerin üzerine eğilebilirsiniz. Bugün aşkta bazı rekabete açık durumlar yaşanabilir. Duygularınızın yoğunluğuyla ve hırsla hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendinizi ifade etmek, yaratıcılığınızı ortaya koymak her zamankinden daha isteklisiniz. Arzularınızı gerçekleştirme doğrultusunda planlı ve organize bir şekilde hareket edeceğiniz koşullar var. İkili ilişkiler, ortaklıklardan ve işbirliklerinden maddi manevi beklentilerinize kavuşmak için karşınızdaki kişilerle ciddi bir mücadele ve rekabet içine girebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye ve geçmişte üstü örtülü kalmış konularla ilgili başlangıçlar ve bitişler içindesiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle bugün aranızda maddi konuların da devrede olduğu gelişmeler yaşanabilir. Hırslarınıza yenik düşmeden planlı ve programlı davranarak çözüm yaratmak faydanıza olabilir. Evinizle ilgili tadilat ve tamirat gerektiren işler için düzenlemeler yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkiniz bugün sert etkiler altında. Gururun veya yüksek beklentilerin getirdiği baskıları yaşayabilirsiniz. Ayrıca bir yandan da finansal alanda sizi zorlayan koşullarla uğraşabilirsiniz. Ancak akılcı ve mantıklı düşünüp hareket edebilirdeniz üstesinden gelebilirsiniz.  Ailenden gelen veya spekülatif kazançlardan elde edeceğiniz gelirleri iyi değerlendirmeye bakın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gelir ve giderlerinizi iyi hesaplamanız ve doğru bütçeleme yapmanız gereken günlerdesiniz. Kendi bildiğiniz şekilde hareket etmek isteğinde olmanıza rağmen başkalarının öneri ve tekliflerini de değerlendirmenizde fayda var. Yeteneklerinizi işinize fayda sağlayacak şekilde kullanabilir; yeni girişimler yapabilirsiniz. Gizli kalmış tutkuların kurbanı olmamaya dikkat edin.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay; birçok alanda kendinizi rahat ifade etmenize, doğru kararları almanız ve işlerinizi akıcılıkla ilerletmenize olanak sağlamakta. Plan ve program dahilinde hareket ederek üstünüzde yük olan işleri halledebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan bir aşk, çocuklarla ilgili bir durum veya para meseleleri zihnen sizi kısa bir süre de olsa kilitleyebilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı kurcalayan ailevi, çocuklar, eğitim veya sağlıkla ilgili konular sizi yormakta ve huzursuz kılmakta. Bugünlerde kendi dünyanıza çekilerek gözlerden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Bu süreci akışta kalarak ve kendinize telkinde bulunarak rahatlamaya çalışarak geçirebilirsiniz. Ayrıca maddi kaynaklarınızı iyi yönetmeniz gereken bir gün olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hedeflerinizin önem kazandığı bir gün. Ekip çalışmalarında, bağlı olduğunuz grupların faaliyetlerinde yer alabilir; geleceğinizi ilgilendiren plan ve projelerle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca arkadaş çevrenizle ilişkilerinizi sorgulayabilir; yeni düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Kendinize fazla güvenin getirdiği kibre ve agresif tavırlara dikkat etmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızla ilgili yılın önemli ve dönüm noktası sayılabilecek bir sürecindesiniz. Yeni girişimler yapabilir; projeler başlatabilir; liderliği ele alabilir; yoğun çalışabilirsiniz. Ancak bir yandan da kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara da açıksınız. Gerek zihnen gerek bedenen sizi zorlayacak gelişmelerle mücadeleli koşullar getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, medya ve hukuki alandaki işleriniz yoğun geçebilir. Gelecekteki kariyerinizi etkileyecek girişimlerde bulunurken fazlasıyla detaycı, temkinli ve mükemmeliyetçi hareket edebilirsiniz. Bir yandan da bugüne kadar elde ettiğiniz deneyimlerinizin neticesini almaya isteklisiniz. Finansal alanda sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortak olduğunuz gelirler, finansal durumlar oldukça vaktinizi alabilir. Kaynakların doğru ve yerinde kullanımı için doğru planlama ve bütçeleme yapmanız gerekebilir. Beklentilerinize kavuşamama hali ufak çaplı gerilime ve ilkelerinizden vazgeçmenize neden olabilir. Kariyerinizi ilgilendiren alanda güçlü kişilerle rekabete ve güç mücadelelerine girebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşınızdaki kişilerin ciddi ve gerçekçi tutumları sizi bazı hayallerinizden vazgeçmenizi gerektirebilir. Size yapılacak öneri ve eleştirileri göz önünde bulundurarak ilerlemeye bakmalısınız. Atacağınız adımlarda tek başınıza ilerlemek yerine grupların desteğini de ihtiyacınız olduğunuzu bilmelisiniz. Sabit fikirli olduğunuz takdirde kayıplara uğrayacağınızı bilmelisiniz.