Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Düşüncelerinizi akıcı ifade edebilir; işbirliğine açık tavır ve davranışlar içinde olabilirsiniz. Yakınlarınızla olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Eğitim, yolculuklar ve üzerinde çalıştığınız anlaşmalarla ilgili nihai kararlar alınabilir; hızla harekete geçebilirsiniz. Önemli işlerinizi akşam üstü saatlerine kadar tamamlamaya çalışmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi konulardaki değişken koşullar bugün sabah saatlerinde lehinize işleyebilir. Yapacağınız işbirlikleri ve anlaşmalardan kazanç sağlayabilirsiniz. Paranızı akılcı olarak değerlendirebileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Evlilik ve ortaklığınızda çeki düzen vermeniz gereken konularla ilgili olumlu gelişmeler olabilir; her iki tarafın da isteklerini yerine getirecek şekilde hareket edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda halen ilerleyen Ay’ın olumlu ve dinamik etkileri altında olmaya devem ediyorsunuz. Aşktan yana keyfiniz yerinde ve yeni karşılaşmalara da açıksınız. Sevdiğiniz kişiye duygularınızı açabilir; ilişkinizi geliştirebilecek iletişim bağını kurabilirsiniz. Finansal olarak sizi güvende hissettirecek kazançları işten gelen kazanç ve fırsatlarla sağlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

YENGEÇ: Bugün aşk, para ve aileden gelen kazançlarla ilgili oldukça şanslısınız. İyi değerlendirmeye bakın. Çocuklarınızla ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilir; haberler alabilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceleri başkalarından alacağınız desteklerle veya mantığınızı kullanarak bir kenara itebilirsiniz. Aile içinde uyum ve dengeyi yakalamak için geçmişi unutmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinize ulaşabilmenin bir yolu da uyumdan ve işbirlikçi olmaktan geçiyor. Kendi fikirlerinizi önemserken başkalarının da düşüncelerinizi göz ardı etmemeli; dengeleri kurarak ilerlemelisiniz. Girişimlerinizi çevrenizdekilere kabul ettirmek için bugün ikna kabiliyetinizi kullanabilirsiniz. Aaile meseleleri ile ilgili olumlu gelişmeler var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kariyeriniz için olumlu olacak çalışmalar içindesiniz. Size kazanç sağlayacak fikirler üretebilir; anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Yolculuklar, eğitim ve komisyona dayalı işlerden yana şanslısınız. Ortağınızın maddi manevi desteğini de alabilirsiniz. Düşüncelerinizi odakladığınız konularda başarıya yakın olacağınızı ve grupları etkileyecek güce sahipsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı işler, bilgi alış verişine dayalı konular, eğitim ve yolculuklar adına hareketli bir gün olabilir. Kuracağınız işbirlikleri sayesinde verimli çalışmalarda bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkardığınız takdirde kariyerinizde ilerleme ve kazançlar sağlayabileceğiniz fırsatlar var. Fazladan yaptığınız harcamalarda artık dikkatli olmalısınız.

 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve hukuki alanında şanslı ve sizi yukarıya taşıyacak fırsatlara açıksınız. Ayrıca geleceğinizi şekillendirmenize yardımcı olacak, gerek sosyal hayatınızı gerek özel yaşantınızı renklendirecek tanışmalar gündeme gelebilir. Sizi huzursuz eden finansal konularda gizli işbirliklerine girebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İşbirlikleri ve ortaklıklardan destek bulabileceğiniz olabilecek koşullar içindesiniz. Hedeflerinize ulaşmanıza olanak sağlayacak şartları akılcı değerlendirmeye bakmalısınız. Bağlı olduğunuz grup ve arkadaşlarınızdan alacağınız öneriler sizi geliştirebilir; ileriye dönük umutlar getirebilir. Maddi konularda ise canınızı sıkan gelişmelere olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatında oldukça yoğun günlerdesiniz. Yolculuklar, eğitim ve anlaşmalar sizi meşgul etmekte. Edindiğiniz tecrübeler doğrultusunda ve ikna kabiliyetinizi kullanarak işlerinizde başarıyı yakalayabilir; gerek fikirleriniz gerek hal ve tavırlarınızla beğeni toplayabilirsiniz. Özel yaşantınızda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaşamın keyiflerine yakın olduğunuz şu günlerde ileriye yönelik adımlar atmak daha kolay olabilir. Yeteneklerinizi doğru ve yerinde kullanabileceğiniz fırsatlara açıksınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konularda sizi geliştirecek koşullar var. Göstereceğiniz performansınız kariyer alanında size kazanç getirecek.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, yerleşim ve ailevi konularda yoğunluk kazanan gelişmelerin finansal yönü sizi kararsızlık içinde bırakıyordu. Bugün ise bir uzlaşı yolu bulabilir; yaşamakta olduğunuz stresleri çözebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve yaratıcılık isteyen çalışmalarınız için olumlu gelişmelere açıksınız. Yurtdışından alacağınız teklifler ufkunuzu açacak.