Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yaşanan hareketli ve çalkantılı günlerden sonra günü daha sakin geçirebilir; eldeki işleri tamamlamaya yönelebilirsiniz. Kendi iç dünyanız, duygularınız, ailenizle ilgili konuları artık çözmüş olmanın huzurunu yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren eğlenceye, keyiflere daha yakın olacak; neşenizle çevrenizin ilgisini çekeceksiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gün içinde yeni girişimlerde bulunmak yerine eksik kalmış işlerlerinizle ilgilenebilirsiniz. Daha önceden söz vermiş olduğunuz veya ertelediğiniz ziyaretleri yapabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizin ihtiyaçlarına duyarlılık ve hassasiyetle yaklaşabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren evinizde, yuvanızda keyif ve huzur arayışına girebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konulardaki endişelerinizden yavaş yavaş uzaklaşmaktasınız.

  Bugün evinizin ihtiyaçlarını veya ailenizin, sevdiklerinizin sizden talep ettiği istekleri yerine getirebilirsiniz. İşle alakalı beklentilerinizi yüksek tutmanız hayaller kurdurabilir. Akşam saatlerinden itibaren kardeşler ve yakın çevrenizle eğlenceli ortamlara katılabilir, keyiflere yönelebilirsiniz. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün içinde yaşanacaklarda yine kendi istekleriniz ve bakış açınızdan yola çıkarak davranmaktasınız. Ancak duygusal ve korumacı ruh haliyle de hareket etmekten de geri kalmıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız için gönüllü fedakarlıklar yapabilir, ruhsal çalışmalara katılabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra değişen koşullar değerlerinizi sorgulatabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk bölümü kendi içinizde ve duygularınızla baş etmeye çalışarak geçirebilirsiniz. Yaşadığınız kaygı ve endişeleri ilerleyen saatlerde üstünüzden atacak; kendinizi toplayacaksınız. Bazı şeyleri artık kabul etmenin ve teslimiyetin huzurunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın burcunuza geçişiyle birlikte gücü elinize alabilir; kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Birkaç gündür sosyal çevreniz içinde yaşanan hareketlilik sona ermekte. Grup çalışmaları, eve, yerleşime ait değişen hedeflerinize çevreden destek bulabilirsiniz. Henüz koşulların net olmayışı içten içe duygusal baskıya neden olabilir. Akşamüstü saatlerinden sonra kendi iç dünyanıza çekilerek beklentilerinizi sorgulayabilir; projelerinizin ön hazırlığını yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aileniz ve sevdiklerinizin ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmekte; tüm enerjinizi bu alana aktarmaktasınız. Gün içinde eksik bıraktığınız işlere yönelebilir; tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. Değerinizin anlaşılması isteğinde olabilir; bilinçaltınızdan hayaller kurabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren sosyal organizasyonlar içinde yer alacak; neşenizle dikkat çekeceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Birkaç gündür sizi meşgul eden eğitim, yurtdışı işler veya ailevi meseleler artık sona ermekte. Geleceğinizi ilgilendiren kararları bugün almamalı; gelişmeleri akışına bırakmalısınız. Aşktan beklentinizi yüksek tutabilir; çocuklarla ilgili hayalleriniz kurabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren sosyal hayatınız renklenebilir; keyiflere eğlenceye yönelebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konularda yeni girimlerde bulunmak yerine borç alacak hesabınızı yapabilirsiniz. Artık endişe ve kaygılarınızdan uzaklaşmakta; geleceğe yönelmektesiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren kendi hayat görüşünüz doğrultusunda güvenle hareket edebilir; yurtdışı işler, medya veya yolculuklarla alakalı önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Keyiflere açıksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşınızdakilere bağımlı olmak birkaç gündür sizde edişe ve kaygı yaratmaktaydı. Bugün

içinde bulunduğunuz koşullar daha sakinleşebilir; çalkantıları aşmış olabilirsiniz. Sizi hayale sürükleyen kişilerle karşılaşabilir; beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren duygusal paylaşımlarda yeni ve sizi harekete geçirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eksik bıraktığınız işleri tamamlamak için uygun bir gün. Aileniz, çalışma arkadaşlarınızın arzu ve istekleriyle ilgilenebilir; yardımlarına koşabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren ikili ilişkileriniz hareketlenecek. Karşınıza sizi etkileyen ve hayal kurdurtan kişilerle tanışma şansını yakalayacaksınız. Keyifli, eğlenceli olacak bağlar kurabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün de duygularınızın etkisi altındasınız. Çocuklarınızın istekleriniz yerine getirebilir, sevdiğiniz kişinin mutluluğuna veya sorunlarına ortak olabilirsiniz. Gerçeklerden uzaklaşmadan; kendinizi kurduğunuz hayallere kaptırmadan ilerlemelisiniz. Akşam saatlerinden itibaren yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca harcamalarınıza dikkat edin.