Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün bir süredir değerlendirmeye tabii tuttuğunuz duygularınızı ve finansal durumunuzu gidişatını netleştirebilirsiniz. Bundan sonraki süreci belirleyebilirsiniz. Ayrıca iş ve sorumluluklarla dolu bir gün olacağı için planlı ve organize olmanız gerekebilir. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla olan işleriniz akıcı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.; başvurularınıza olumlu cevaplar alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda bir süredir müzakere ettiğiniz konularla ilgili nihayet karar verebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin de düşüncelerini öğrendikten sonra yönünüzü daha rahat belirleyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdan vazgeçmeden hayattan keyif almayı becerebilir; zorlandığınız alanlarda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Yurtdışıyla olan bağlantılarınızdan olumlu cevaplar alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma hayatınızda bir süredir yapmak istediğiniz dönüşümü gerçekleştireceğiniz koşullara artık sahipsiniz. Yeni kararlar alabilir, ortamınızı iyileştirebilirsiniz. Evde, aile içinde size sorumluluk yükleyen durumlarla karşılaşabilir; üstesinden biraz çabayla gelebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı ile alakalı işleriniz alacağınız desteklerle yolunda ilerleyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bir süredir irdelediğiniz konularla ilgili artık belli bir düşünceye varabilirsiniz. Aşk, çocuklar ve hayattan almayı istediğiniz keyifler başta olabilir. Sezgilerinizi mantığınızla birleştirerek alacağınız kararlar uzun vadeli olacak; size yarar sağlayacaktır. Eğitim, yolculuklar, ulaşım ve iletişime dair tüm konularda üzerinize aldığınız görevleri layıkıyla yerine getirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda bugün oldukça planlı ve organize ilerleyebilirisiniz. Alacak ve borçlarla ilgili yapacağınız düzenlemelerle geleceğe daha güvenli bakabilirsiniz. Aile içinde bir süredir sizi huzursuz eden konuların açığa çıkmasıyla birlikte ufak krizler yaşanabilir. Ancak ikna edici konuşmalarınız veya kardeşlerin yardımıyla üstesinden gelebilir; yeni çözümler üretebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda halen ilerleyen Ay; size motivasyon kaynağı olmaya devam ediyor. Bugünden itibaren gerek iş hayatınız gerek mali durumunuzla ilgili aklınızı bir süredir kurcalamış olan konuları çözümlemiş olarak bir kenara bırakabilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle gireceğiniz dialoglardan öğrenecekleriz sizi farklı düşünmeye itebilir. Artık olaylar değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelerinizi çözmenize yardımcı olacak destekler gelebilir. Kuşkularınızın doğruluğunu anlamak adına perde arkası araştırmalar yapabilirsiniz. Finansal alanda sizi huzursuz eden ve depresif kılan bir süreçten geçtiniz. Artık yaptığınız planlama ve aldığınız önlemler sayesinde yeni düzeninizi kurabilirsiniz. Başlatacağınız girişimler uzun vadede kazanç getirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bir süredir sorguladığınız düşünceleriniz sonucunda hayattan ne istediğiniz ve ilişkilerden ne beklediğinizin idrakine varabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yoğun çalışabilir; size verilen görev ve sorumlulukları yerine getireceğiniz bir gün sizi beklemekte.

  Güçlü kişilerden alacağınız desteklerle bunu başarabilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplar ve arkadaşlar ufkunuzu açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatın içinde sorumluluklarınızla ön plandasınız. Kontrolünüz dışında gelişen durumlardan kaynaklı bazı sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Bir süredir zihninizi kurcalayan maddi manevi konularla ilgili bugün bir karar alabilirsiniz. İçinizde gizli tuttuğunuz duygu ve düşüncelerinizi artık ifade etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza etkileyecek yorgunluklara dikkat.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün bir süredir üzerinde çalıştığınız proje veya grup çalışmasıyla ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Alacağınız kararlar veya geri bildirimler sonucunda ileride ne yapacağınızı belirleyebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili alanlarda kendinizi düşünceleriniz ve görüşlerinizle göstereceğiniz olumlu koşullar var. İyi değerlendirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularda daha planlı programlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinizde olanları, ortak olduğunuz gelirleri iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Arka planda olup ancak üzerinizde size baskı kuran güç odağı konumundaki kişi ve kurumlardan gelebilecek durumlar söz konusu olabilir. Bugün iş ve sosyal hayatınızda kontrollü davranmanıza neden olaylar konular çözülebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler ve ortaklıklar halen gündeminizde. Bir süredir geleceği düşünerek yapmış olduğunuz gerek maddi gerek manevi yatırımlarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle hedeflerinizi gerçekleştireceğiniz projelere girebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve medyayla alakalı işleriniz uzun vadede size yeni kapılar açacak; hayata bakışınız üzerinde etkili olacaktır.