Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 26.12.2013

Koç                         21 Mart - 20 Nisan

İlişkiler adına beklenmeyeni bekleyeceğiniz günler yaşamaktasınız. Ani başlayan birlikteliklerin yanı sıra kopuşlar da gündeminizde olabilir. Uyum ve dengeleri kurmak adına sakin kalmaya çalışmalısınız zira fevri tepkiler zararınıza olabilir. Aile üyelerinden umduğunuz destekleri abartabilir; ruhunuzun derinlerinde tuttuğunuz duygularınızı gereğinden fazla büyütebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendinizle iç hesaplaşma içinde olmanız geçmişi geri getirebilir; sağlığınız üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Size zarar veren istemediğiniz alışkanlıklardan kurtulmak için harekete geçebilirsiniz. Çalışma ortamınızda dengeleri alt üst edecek durumlarla bugün karşılaşabilir; çevrenizdekilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Uyumlu ve işbirlikçi davranmayı başarabilirseniz sorunların ancak üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler              22 Mayıs - 21 Haziran

Aşkı, keyifleri ve sizi harekete geçirecek duyguları yaşamak adına içinizde yoğun bir istek duymaktasınız. Ani karşılaşmalar, tanışmalar yeni heyecanlar getirebilir. Var olan ilişkiler adına ise değişim süreci olabilir. Kendinizi olaylara fazla kaptırmadan ilerlemeye çalışmalısınız. Çocuklarınızı ilgilendiren eğitim veya maddi durumlar size umut aşılayabileceği gibi moral bozukluğuna da neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evde, aile içinde bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Aranızdaki iletişimi korumak ve geliştirmek adına uyumlu ve işbirlikçi davranmanız gerekebilir. Alacağınız sorumluluklar size yük gibi gelmekle birlikte güveninizi tazeleyici etkiler de yaratacaktır. İş hayatınızda ortaklıklarınızdan ayrı tek başınıza ilerleme düşüncenizi hayata geçirebileceğiniz fırsat ve olanakları bulabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinizde başarılı ve lider olma isteğiniz artmakta. Bunun için rekabete girebilir; kendinizi düşüncelerinizle ortaya koyma çabası içinde olabilirsiniz. Bugün anlaşmalar, eğitim ve ikna kabiliyet gerektiren işlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yurtdışı, medya ve hukuk alanındaki konularda ani haberler alabilirsiniz. Ulaşımda olabilecek sorunlara ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konular gündeminizde önemli bir yer tutmakta. Ortak olduğunuz gelirler, eşin parasıyla ilgili sizi gerginliğe iten gelişmeler yaşanabilir. İşbirliği içinde olmakta zorlanacağınız koşulların olması yaşam enerjinizin düşmesine sebep olabilir. Pozitif anlamda ise tahsil edemediğiniz alacaklarınıza da kavuşabilir; kendi yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz teklifler alabilirsiniz.

Terazi                  24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzdaki Ay ve Mars sizi girişimci ve atak kılmakta. İsteklerinizi gerçekleştireceğiniz motivasyona sahipsiniz. Ancak karşınıza çıkacak kişiler üzerinizde baskıya neden olurken rekabete sürükleyebilirler. Böylelikle kendinizi kabul ettirmek adına mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün iş hayatınızdaki hedefleriniz büyük veya aileden beklentileriniz yüksek olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bilinçaltınızda gerek ilişkiler gerek işe dair işbirlikleri adına birçok düşünce olabilir ve sizi huzursuz kılabilir. İç hesaplaşama yaşadığınız şu günlerde varolan beraberliğinizde dengelerin şaşması içinize dönmenize neden olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen iş hayatı ise sizi yeni planlar geliştirmeye yöneltebilir. Ancak koşulların belirsiz ve henüz istediğiniz kıvamda olmaması harekete geçmenizi geciktirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gruplar içindeki konumunuzu korumak adına işbirlikçi davranmanız gerekmekte. Gereksiz çıkışlar ilişkilerinizi bozabilir; gerginliğe sebep olabilir. Çocuklarınızı ilgilendiren konularla geçmişe dayalı bazı harcamaların gündeme gelebilir. Arkadaş çevrenizden biriyle aranızdaki yakınlaşma yaşantınıza aşk heyecanı getirebilir. Ortak olduğunuz gelirler, alacaklar, primle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda işbirlikleri, anlaşmalar ve sosyal organizasyonlar öne çıkıyor. Sizi gerilime sürükleyen gelişmeler olmasına rağmen sağduyulu davranmanız gerekiyor. Karşınızdaki kişilerden gelebilecek fırsatlar olmasına rağmen değerlendirmek sizin becerinize kalmış gibi. Ailenize, ev yaşantınıza hareket getirecek yenilikler düzenlerinizde değişime neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sizi zihnen harekete geçirecek durumlar söz konusu. Fikir ve düşüncelerinizi hararetli bir uslupla ifade edebilirsiniz. Gerilime neden olacak sözler sarfetmekten kaçınmalısınız. Eğitim, ticaret, anlaşmalar ve yurtdışını ilgilendiren işlerinizde yeni gelişmeler olabilir, işbirlikleri ile alakalı yeni süreçler başlayabilir. Yolculuklar, ulaşımla ilgili strese neden olan olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusal paylaşımlarda istediğiniz uyumu yakalamak adına zorlu bir gün olabilir. Derinlerde olan hislerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca finansal konularda oraklarınızla aranızda bazı gerilim yaratacak durumlar söz konusu. Beklentilerinizi yüksek tutmanız mutsuzluk kaynağı olabilir. Alacağınız riskleri iyi hesaplamalı; kuracağınız işbirliklerinde dikkatli olmalısınız.