Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 27.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Görüş ve düşüncelerinizi ifade etmek isteyebilir, fikirlerinizi içinde bulunduğunuz gruplarla paylaşabilirsiniz. Yurtdışına yolculuklar planlayabilir veya akademik bir eğitim almak için harekete geçebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteği ve motivasyonuyla ortak girişimlerde bulunabilir, heyecanla harekete geçebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ortak kaynakların kullanımında uzlaşmaya ve anlaşmaya varabilir, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi konularda süregelen krizleri çözebilecek adımlar atabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin sizi desteklediğini görebilir, üstlerinizle fikir alış verişinde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; ortak girişimlerde daha başarılı olabileceğinize işaret etmekte. Sevdiklerinizle ya da aynı hobileri, keyifleri paylaştığınız kişilerle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Evlilik, ortaklık ya da işbirlikleriyle ilgili kararlarınızı netleştirebilir, üstünde çalıştığınız konuları yardım alarak sonlandırabilirsiniz.

Yengeç  22 Haziran - 23 Temmuz

İş ortamınızda hareketli olabilir, görevlerini için hevesle çalışabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilir, risk alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailenizin desteği kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle ortak adımlar atabilir, finansal konularda sıradışı çözümler getirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz bir gündesiniz. Aşk ilişkilerinde heves ve neşeyle jestler yapabilir, hatta abartılı bir romantizm içinde olabilirsiniz. Sosyal medya da aktif olarak ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilir, kendinizi şımartmak için alış verişe çıkabilirsiniz. Bugün ortak girişimler ve fikir alış verişi sizi mutlu edebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aileye zaman ayırabileceğiniz bir gün. İş hayatınızda heveslendirecek gelişmeler yaşanabilir, enerjinizi paylaştırabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımında karşılaşacağınız fırsatlar karşısında heyecanlansanız bile hemen harekete geçmemelisiniz. Ekonomik gelirlerle ilgili cesur adımlar atabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İletişim trafiğinizin hızlandığı bir gündesiniz. Kardeş, komşu ve kuzenlerle bir araya gelebilir, onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar ya da kişisel gelişiminize katkı da bulunacak eğitimler planlayabilirsiniz. Sosyal medya da kendinizi ifade edebilir, sizi mutlu edecek ve heveslendirecek diyaloglar içine girebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik girişimlerin hız kazanacağı bir gün. Gelirlerinizi artırmak için hevesle çalışabilirsiniz fakat aynı zamanda harcamalarınızı da kontrol altına almalı fazla iyimser davranmamalısınız. Gizli ilişkiler ve kulisler kazanç kapılarını açabilir ama hayallere kapılmadan akılcı davranabilmelisiniz. Gayrimenkul alım satımında uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde kararlar alabileceğinizi göstermekte. Bugün enerjinizin yüksek olması girişimlerde bulunmak isteyeceğinize işareti. Arkadaşlarınızın desteklemesiyle kendinizi cesaretle ifade edebilir, iletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gün içinde yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilir, izole olmak isteyebilirsiniz. Fakat iş  hayatınızdan alacağınız destek ve cesaretlendirmeyle yeni projelerin planlarını oluşturmaya başlayabilirsiniz. Gelirlerinizle ilgili düzenlemelere gitmeden önce gizli bilgilerin açığa çıkmasını beklemeli ya da kulislerden alacağınız duyumlarla harekete geçmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Arkadaşlarınızla ya da zaman geçirebilirsiniz. Onlarla düşüncelerinizi paylaşabilir, ortak fikirler geliştirebilirsiniz. Geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlar da ilişkilerin desteğini alabilir, üstünde çalıştığınız plan ve projelerinizi hayata geçirebilecek enerji ve hevesi kendinizde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda oldukça aktif ve enerjiksiniz. Toplum önünde kendinizi ifade edebilir, kontrolü elinizde tutmak isteyebilirsiniz. Fakat aldığınız kararları uygularken sabırsızlık gösterebilir, vazgeçmeye meyil edebilirsiniz. Finansal krizleri çözmek için elinize fırsat geçebilir, risk üstlenerek cesur adımlar atabilirsiniz.