Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 27.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunayla birlikte hayatınızda ki ilişkilere vurgu olabilir. Girişimlerinizde çok atak ve cesur olmanıza rağmen koşulları sizin belirleyememeniz sonlanmalara neden olabilir. Üstünde çalıştığınız anlaşmalar sonuçlanabilir fakat sosyal hayatınızdan kaynaklanan baskı aşırı tepki vermenize yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün gerçekleşen Dolunayla çalışma ortamınızda ki çabalarınızın karşılığını olumlu ya da olumsuz alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda çatışmalar yaşanabilir. Gizli ilişkiler, kulisler ve dedikodular beklenmedik gelişmelere yol açabilir. Ekonomik konularda desteklenmenize rağmen düşmanlıklara dikkat.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk ilişkilerinde sürünceme de kalan olaylar açığa çıkabilir. Sevdiklerinizle aranızda gerilim yaşanabilir, bitiş ve başlangıçları aynı anda yaşayabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi netleştirerek hareket geçebilirsiniz. Sosyal grup ve dernekler içinde cesaretiniz ön plana çıkabilirsiniz. Fakat girişimleriniz için finansal konulara dikkat.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve aile hayatı arasında kalmanızdan kaynaklanan gerilim bugün gerçekleşecek Dolunay’ la birlikte çözüme ulaşabilir. Kararlarınızı vermek, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aile ilişkileri ön plana çıkabilir, gayrimenkullerle ve taşınmayla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sizi engelleyen ve baskılayan kişilerle mücadele etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kişisel gelişiminize katkı da bulunacak eğitim, yolculuk ve anlaşmalarda son noktayı koyabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler beklenmedik tepkiler vermenize neden olabilir. Bir anda kararlar alabilir, geleceğe umutla bakabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir süredir ekonomik konularla ilgili devam eden ama sonuç alamadığınız girişimlerin olumlu ya da olumsuz karşılığını alabilirsiniz. Finansal olaylar gerilime neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızdan destekler alarak harekete geçebilirsiniz. Fakat risk aldığınız ve hırs yaptığınız konular üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün çok yoğun ve hareketli olabilirsiniz. Bir çok olay aynı anda yaşanarak ani tepkiler vermenize yol açabilir. Burcunuzda gerçekleşen Dolunay ilişkilerinizde kararlar almanıza, bitiş ve başlangıçlara neden olabilir. Hayatınızı etkileyen, yaşamsal girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Aile baskılardan dolayı çatışabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşanacak Dolunay hayatınıza kadersel gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Gizli ilişkiler açığa çıkabilir ve beklemediğiniz gelişmeler karşısında gerilim yaşayabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projeleri hayata geçirebilir beraber çalıştığınız kişilerle ortak işlere girişebilirsiniz. Fakat gözü kara davranmanız ani kararlar aldırabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yakın ilişki de ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğini alarak harekete geçebilirsiniz. Dolunay’ la birlikte geleceğe dair hedeflerinizle ilgili girişimlerinizden sonuçlar alabilir, kariyerinizden beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve içinde sosyal gruplarla aranızda gerilim yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda bir süredir devam eden projelerin sonuçlarını alabilirsiniz. İş ortamınızdan gelişen ilişkilerde beklenmedik olaylar yaşayabilir, ani kararlar alarak abartılı tepkiler verebilirsiniz. Baskıcı tavrınız aile yaşantınızda çatışmalara yol açabilir. Dolunay sonrasında yaşamınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün gerçekleşen Dolunay’ la birlikte uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilir, yüksek eğitim, yurtdışı, medya ve mahkemelerle ilgili girişimlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Kariyerinizde olumlu gelişmelere yol açacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizin desteğiyle geleceğe umutla bakabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda devam eden çalışmalarla ilgili gelişmeler yaşanabilir, borç alacak dengesinde krizler yaşanmasına rağmen sonuçlar da alabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan aldığınız destekle hem aile hemde romantik ilişkilerde kendinizi ifade edebilirsiniz. Beklenmedik harcamalardan kaçınmalısınız.