Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 27.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün iş ve sosyal hayatınızda hırs ve rekabet gerektiren çalışmalar içinde olabilirsiniz. Özgün ve sıradışı düşünceleriniz toplumsal kurallarla çatışabilir, ani gelişen olaylar öfkeye yol açabilir. Geleceğe yönelik sözler verirken dikkatli olmalısınız. Tutamayacağınız abartılı vaatler içine girebilir, bilgi ve iletişim trafiğinin yoğunluğu içinde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Görüş ve düşüncelerinizi kabul ettirebilmek için mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Gizli kalmış olayların aniden açığa çıkması farkındalığa ve hayata bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir. Bugün ticari ve ekonomik konularla ilgili girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Birden fazla fırsatın gündeme gelmesi kararsızlığa yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendinizi enerjik ve iyimser hissedebilir, aynı anda bir çok konuyla ilgilenebilir ve bir çok kişiyle bir arada iletişim kurabilirsiniz. İlişkiler istediğiniz yönde ilerleyebilir. Finansal konularla ilgili girişimlerinizde güçlü kişilerin desteğini alarak hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Fakat geleceğe dair hedeflerinizde yapacağınız ani değişiklikler planlarınızın bozulmasına yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; işbirliklerine ve ilişkilere yönelmenizi sağlayacaktır. Sevdiklerinizin desteğini alarak girişimlerde bulunabilir fakat iş ve sosyal hayatınızda değişen koşullara uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulisler isteklerinizin yerine gelmesini kolaylaştırabilir, iyicil ve iyimser düşünceler iç huzurunuzu yakalamanıza yardımcı olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün günlük yaşamınızda ve çalışma ortamınızda fazla hırslı davranabilir, isteklerinizi kabul ettirebilmek için kendinizi yorabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların muhalif tavırları çatışmalara yol açabilir. Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilir, yeni gruplar ve arkadaşlıklar kurarak çevrenizi genişletebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayata fazla ciddi ve sorumluluk sahibi gözlerle bakıyor olabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabilmek ve yaşamdan keyif alabilmek için bakış açınızı dönüştürmeniz gerekebilir. Finansal konular girişimlerinizde zorlanmanıza neden olarak çatışmalara yol açabilir. Bugün iş ve sosyal hayatınızda birden fazla fırsat kararsız kalmanıza ve aynı anda bir çok konuyla ilgilenmenize neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Duygu ve düşünceleriniz üzerinde baskı hissetmeniz aile içinde çatışmalara yol açabilir. Ekonomik konularda ki girişimlerinizde destekler alsanız da ilişkiler sizi yıpratmaya devam ediyor. Karşınızdakiler sizi değişen koşullara uyum sağlamanız için zorlayabilir. Bugün inanç ve görüşlerinizi abartılı bir dille ifade edebilir, yoğun bilgi akışı içinde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yazılı ve sözel iletişiminizde baskıcı ve hırslı davranabilir, karşınızdakileri ikna etmek için yoğun bir mücadele verebilirsiniz. Fakat düşüncelerinizi ifade ederken dikkatli olmalısınız, ani gelişen olaylardan dolayı sert bir muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Finansal konularla ilgili anlaşmalar imzalayabilir, ortak kaynakların kullanımında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekonomik konularla ilgili artan sorumluluklarınız kendinizi daha fazla yıpratmanıza ve baskı altında hissetmenize neden olabilir. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilir, güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Fakat ani gelişen olaylar planlarınızı bozabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin size sunduğu fırsatları şansa çevirebilir, işbirliklerine girişebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; hayatınıza yeni bir yön vermek ve kararlar almak için gereken enerjiyi açığa çıkaracaktır. Hırs ve tutkuyla girişimlerde bulunmanıza rağmen aile içinde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ve arkadaş gruplarınızdan güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda fırsatlarla karşılaşabilir, işbirliklerinin desteğini görebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İçten içe yaşanan huzursuzluk sizi yalnız kalmaya zorlasa bile alacağınız ani haberler çatışmalara girmenize neden olabilir. Gizli bilgilerin açığa çıkması farkındalığa yol açarak, hedeflerinizi belirlemenizi sağlayabilir. Hayattan keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunabilir, şansınızın döndüğünü hissedebilirsiniz. Bugün aşk ilişkilerinde karşınıza çıkan fırsatlar abartılı davranışlara yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi hayata geçirebilmek için harekete geçmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Değişen ekonomik koşullar girişimlerinizde engellerle karşılaşmanıza yol açsa da aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğiyle yolunuza devam edebilirsiniz. Eve ve aileye dair konularda şansınız yaver gidebilir, gayrimenkullerle ilgili ticari anlaşmalar yapabilirsiniz.