Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 27.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İş hayatında verimli ve üretken bir süreçtesiniz. Bir yandan sağlam adımlar atmak isterken diğer taraftan ilerlemenizi engelleyen ve önünüzü net görememenize neden olan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıkları içine alan konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Ancak var olan pürüzler ve sorunların artık geride kalmakta olduğunu bilmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzdaki Ay’ın size sunduğu olumlu enerjilerin halen etkisindesiniz. Kendinizi ifade etmek, ikili ilişkilerinizi düzenlemekle ilgili konularda çaba içinde olabilirsiniz. Çocuklar, sevdiğiniz kişiyle aranızda yaşanabilecek hayalkırıklıklarına bugün açıksınız. Gelişmeleri akılcı değerlendirmeli; duygularınızın tesiri altında kalmadan sağduyulu davranmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çözüm bekleyen ailevi meseleler, eve ait konularda ilgili net kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Gerek iş hayatınız gerek günlük program akışınızı yürütebilmek için kardeş ve yakınlarınızın maddi manevi desteğini bulabilirsiniz. Gelir ve giderlerin söz konusu olduğu durumlarda beklentileri yüksek tutabilirsiniz. Ödeyebileceğinizden fazla yapılacak harcamalara dikkat etmelisiniz.

 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedeflediğiniz işleri uygulamaya koymak için son hamlelerinizi yapabilirsiniz. Hem sizin ifade ettiğiniz hem de size gelen bilgilerin doğruluğu açısından yanılgılar yaşanabilir. Bu yüzden çevrenizle olan ilişkilerinizde temkinli davranmalı; iş veya eğitimle ilgili adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Ailevi konularda tolerans gösterebilir; sevgi bağınızı korumak isteyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızı yoran konular yavaş yavaş gün yüzüne çıkmakta. Artık gelişmeleri kontrolünüz altına alacağınız ve tepkilerinizi göstereceğiniz zamanlara ilerlemektesiniz. Bugün ise maddi konularda sizi belirsizliğe iten durumlar yaşanabilir. Sizi yanıltan durumlar karşısında akılcı düşünerek sağlam adımlar atmalısınız. Eğitim, yolculuklar veya yakınlarla olan ilişkileriniz gündeminizde fazla yer alabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün sizi fedakarlığa veya yanılgılara sürükleyen olaylara açıksınız. Akılcı ve mantıklı davranmanıza rağmen yaşanacaklarda net bir karar alamayabilirsiniz. Gruplar içinde veya arkadaş çevrenizde var olan sorunlar artık yavaş yavaş çözümlenme sürecine girmekte. Hedeflediğiniz projelerde işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Ancak beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Birkaç gündür üzerinde düşündüğünüz maddi konularla ilgili nihai hamlenizi yapabilirsiniz. Sizi duygusal açıdan huzur ve güvende hissettirmeyen ilişkilerle ilgili olumlu gelişmelere doğru ilerlemektesiniz. Hislerinize kulak vererek ve sağduyulu hareket etmek yönünüzü belirlemenize yardımcı olacaktır. Fedakarlık yapmanız gereken yerde düşünmeden gerekeni yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konuların duygusal boyutu gündeminizde. Koşulların karşınızdaki kişilerin de davranışlarına bağlı olması elinizi kolunuzu bağlar nitelikte. Ailevi konuları da içine alan gelişmelerde yapıcı davranışlar gösterebilirsiniz. Sevgi, aşk ve çocukları içine alan konularda beklentilerinizin yerine gelmemesi hayal kırıklılıklarına neden olabilir.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatınızda sorumlulukların getirdiği yükleriniz olabilir. Maddi konularınızda rehavette olma yerine planlı programlı hareket etmeniz gerekebilir. Finansal konularda geleceğinizi düşünerek korumacı tavırlar içinde olmak yararlı olacaktır. Toplum içindeki konumunuzu dipten sarsacak ve sizi zor duruma düşürecek gelişmeler yaşanabilir. Akılcı ilerlemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşk, sevgiden yana şanslısınız. Çocuklarınızı ilgilendiren konularda başlattığınız girişimlerin nihai sonuçlarını alabilirsiniz. Ancak sizi tereddüte düşüren ve yanılgı yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili belirsizlik içeren gelişmeler karşısında temkinli ve sağduyulu davranmalı; mantık ve akıl süzgecinden geçirdikten sonra adımlarınızı atmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aile ve gayrimenkullerle ilgili bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Ortak olduğunuz gelirlerle ilgili sizi belirsizliğe ve fedakarlığa sürükleyen gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda her ne kadar mantıklı davranmaya çalışsanız da hayaller içinde olabilirsiniz. Yanılgılara dikkat. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içeren işlerde abartılı beklentiler geliştirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygu ve düşüncelerinizi ifade etmeye itselisiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle bir süredir yaşanan karmaşa artık çözüm aşamasında. Yolculuk, eğitim ve anlaşmalarla ilgili nihai kararları alabilirsiniz. Ancak bugün ikili ilişkilerinizde temkinli olmalısınız zira kararsızlıklar veya fedakarlıklar sizi oyalayabilir; öngördüğünüz gibi hareket edemeyebilirsiniz.