Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 27.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü eksiklerinizi gidererek ve sıkı çalışarak geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınıza ciddiyetle yaklaşabilir; detay ve çalışma gerektiren işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sizi endişelerinizin çözümü için; diyet, egzersiz gibi programları uygulayabilirsiniz. Son zamanlarda yaşananları değerlendirerek daha verimli ve üretken projeler içinde yer alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaşamdan aldığınız keyfi sorgulamakta ve mutlu olmak için yapacaklarınız üzerine düşünmektesiniz. Hobilerinize zaman ayırarak, eksiklerinizi giderebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Romantik ilişkilerde yaşananları değerlendirerek önümüzde ki günlerde atacağınız adımların planlarını yapabilirsiniz. Daha fazla çalışmanız gerekebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günü kapalı alanlarda, kısıtlı bir iletişimle geçirebilirsiniz. Evde, aileyi ilgilendiren konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Koşulları iyileştirmek için tadilat, tamirat işlerine girişebilir; ebeveynlerinizin bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Endişelerinize odaklanırsanız kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Yaşadığınız tatminsizlik için fazla çaba sarf etmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihinsel çalışmalar, eğitim ve yolculukları içine alan konularda sıkı bir çalışma içinde olabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz ve daha fazla bilgi edineceğiniz faaliyetlere katılmak isteyebilirsiniz. Bugün duygularınızı bir kenara bırakarak başladığınız projeleri bitirmeye odaklanabilir, detaylı bir bakış açısıyla derin araştırmalar içine girebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konulardaki endişeleriniz devam ederken eksiklerinizi gidererek var olan koşullarınızı iyileştirme çabasındasınız. Bugün kontrolünüz dışında çıkabilecek harcamalardan dolayı gerilim yaşayabilir, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Başladığınız işleri bitirmeye odaklanarak ve detaylı programlar yaparak, koşullarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hâlâ burcunuzda hareket etmekte olan Ay; zihinsel endişelerinizi açığa çıkarmakta. İlişkilerinizde yaşadığınız memnuniyetsizliği gidermek için kendinizi fazlasıyla yorabilir, mükemmele ulaşmak için sıkı çalışabilirsiniz. Hayatınızı daha verimli ve üretken bir hala getirmek için gösterdiğiniz çabanın karşılığını önümüzde ki günlerde alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızda sizi yoran ve endişelendiren olaylara fazla takılıyor, kuruntular geliştiriyor olabilirsiniz. Bugün sizi rahatsız eden konuları bir kenara bırakarak kendinizi rahatlatmaya çalışabilirsiniz. Kendi sağlığınıza ve eksikliklerinize yönelmeniz daha faydalı olacaktır. Yaşananları değerlendirmeye ihtiyaç duyarak içinize kapanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aldığınız kararları en ince detayına kadar değerlendirerek, hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Grup ve ekip çalışmaları içinde olmaktan ve sorumluluk almaktan kaçmıyorsunuz fakat kendinizi fazlasıyla da yoruyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda açığa çıkmayan bir gerilim yaşanabilir. Memnuniyetsizliğinizi ifade ederken kırıcı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İçinde bulunduğunuz sosyal ortamda herkese faydalı olma çabanız sizi yorabilir. İşlerinizi tamamlamaya çalışırken en mükemmelini yapmak istemeniz ve detaylara fazla takılmanız sonuç almanızı imkansız hale getirebilir. Hedeflerinize varmak istiyorsanız olayları bir bütün halinde görebilmeli, koşullarınızı doğru değerlendirebilmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kendi görüş ve inançlarınıza odaklanmanız başkalarının fikirlerini gözden kaçırmanıza yol açabilir. Her şeyin eksiksiz ve mükemmel olması için gösterdiğiniz çaba girişimlerinizin ilerlememesine neden olabilir. Aldığınız kararlardan şüpheye düşmeniz tekrar tekrar üstünden geçmeniz, sizi hem yoracak hem de çok memnuniyetsiz kılacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortak kazançlar ve paylaşımlarla ilgili plan ve projelerinize eğildiğiniz şu günleri lehinize ilerleyebilecek şekilde değerlendirmelisiniz. Detaylara fazla eğilmeniz hem işlerinizi bitirmenizi engelleyecek hem de endişelerinizi körükleyerek, krizlerin derinleşmesine yol açacaktır. Kontrol edemediğiniz finansal olaylar karşısında strateji belirleyebilmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşınızdakilerin sizi sürekli eleştirdiğini düşünerek, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Fakat bu tavırlara tepki göstermek yerine sizi geliştireceğini düşünerek değerlendirirseniz, verimli sonuçlar alabilirsiniz.  İkili ilişkiler, anlaşmalar ve işbirliklerinde mantıklı ve akılcı davranmanız başladığınız işleri bitirmenizi kolaylaştıracaktır.