Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 27.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bir süredir sorgulamakta olduğunuz gerek maddi konular gerek duygusal ilişkilerinizde artık bir karara varmış olabilirsiniz. Ancak hemen uygulamak için henüz erken olabilir. İş ve sosyal hayatınızda sizi daha tutkulu davranmaya ve mücadeleye davet eden gelişmeler gündeme gelebilir. Huzurlu, güvenli koşulları yaratma isteğiniz karşınızdaki kişilerden gelecek engellere takılabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ay’ın burcunuzda ilerliyor oluşu kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlamakta. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana engellerle karşılaşmanız sizi gerçekçi davranmaya itebilir; hayat görüşünüz üzerinde değişimlere veya isteklerinizin peşinden tutkuyla gitmenize yardımcı olabilir. Yurtdışı, eğitim ve hukuki konularda sizi güçlü kılacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma hayatınızda bir süredir ilerletmekte zorlandığınız konuları artık daha rahat ele alabilirsiniz. Belli bir sorgulamadan geçirdiğiniz maddi içerikli iş bağlantılarınız tekrar gündeminize gelebilir. Bugün kendinizle baş başa kalma isteğiyle çevrenizden uzakta bir gün geçirebilir; bilinçaltınızdaki güven ihtiyacının getirdiği korkularla yüzleşebilirsiniz. Finansal konularda yeni düzenlemelere gidebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınız, çocuklar ve yeteneklerinizle ilgili bir süredir gözden geçirdiğiniz konuları önümüzdeki günlerde artık uygulama şansınız olabilir. Karşınıza çıkan güçlü kişiler sizi biraz uğraştırmakla birlikte hedeflerinizi gerçekleştirmenize destek olabilirler. Arkadaşlar ve bağlı olduğunuz gruplar içinde kendinizi göstermek isteyebilir; ortak çalışma ve projeler içine girebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, aileyle ilgili bir süredir sürüncemede kalan konularla artık bir görüşe varmış olabilirsiniz. Sizi kısıtlayan konuları gerçekçi bir şekilde değerlendirip sorumluluk altına girebilirsiniz. İş hayatında sisi güçlü ve yetkin kılacak gelişmeler yaşayabilir; kimi zaman tutkuyla hareket edebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz günler içindesiniz. Kendinizi yenileme potansiyelinizi olumlu kullanmaya bakmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili bir süredir planladığınız gibi ilerlemeyen koşullar artık değişiyor. Kontrolü ele alabilir, daha kararlı davranabilirsiniz. Kardeşler, yakın çevreyle olan ilişkilerinizi daha gerçekçi değerlendirmelerden geçirebilir; sorunları çözümden yana olabilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklar, yatırımlar ve yaratıcılık içeren konularda kararlı ve hedefe odaklı hareket edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konular yanında duygusal paylaşımlar da sizi bugün de meşgul edebilir. Yeni girişimler veya sonlandırmalar arifesinde olabilirsiniz. Gelirlerinizde istediğiniz gibi ilerlemeyen koşullara artık daha rahat müdahele etme şansınız var. Aile kaynaklarını değerlendirmek için daha planlı olmanız gereken günler içindesiniz; tutkuyla davranmak yerine gerçekçi olmanız uzun vadede kazandırabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkiler ve ortaklıklara ait düşüncelerinizi sorguladığınız süreç sona eriyor; artık karalarınızı önümüzdeki günlerde uygulamaya başlayabilirsiniz. Karşı taraftan hem maddi manevi güvence arayışında olabilirsiniz. Sorumluluk aldığınız işlere zihnen odaklanabilir; kariyerde ilerleme ve başarı hedefleyebilirsiniz. Beden sağlığınız ön plana gelebilir; forma girmek için harekete geçebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş konuları, sağlık ve alışkanlıklarınızı sorgulayabilir; değiştirmek istediğiniz davranışlarınız ön hazırlık yapabilirsiniz. Bilinçaltınızda geçmişe ait sizi huzursuz eden konulardan uzaklaşmak isteğiyle içsel bir arınma içine girebilirsiniz. Yeni maddi olanaklar yaratmakla ilgili hırslı olmakla birlikte yüksek harcamalarda bulunacağınız koşullar içinde de olabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşk hayatınızda ve çocuklarla olan ilişkinizde sizi mutlu edecek gelişmelere açıksınız. Yaşam hedefinizi sorgularken gerçekçi değerlendirmeler yapabilir; sizi maddi manevi anlamda yukarı taşıyacak ve güçlü kılacak beraberlikler veya takım çalışmaları içine girebilirsiniz. Uzun bir süredir üzerinde çalıştığınız bir anlaşmanın, projenin artık sonuçlarını almaya yakınsınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye, işe ait bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Ancak bugün önemli kararları almak için acele etmemeli; sağlam koşulları oluşturmak için planlı hareket etmelisiniz. Kariyer ve sosyal yaşantınızda sizi kısıtlayan engelleri aşmak için zihnen kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışı gelişmeleri hesaba katmalı; gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hayat görüşünüzü sorguladığınız bir süreçten geçtiniz. Bugünden itibaren kendinizi yenilenmiş ve daha kararlı hissedebilirsiniz. Kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizde daha sabırlı davranabilir; yapacağınız anlaşma, görüşmelerde sağlamlık ve güvence peşinde olabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde yetkin bir yer edinmek için var gücünüzle çalışabilirsiniz ancak hedef odaklı olursanız istediğiniz konuma ulaşabilirsiniz.