Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 27.11.2013

Koç                          21 Mart - 20 Nisan

Sizin için yorucu ve hareketli bir gün olabilir. Ani gelişen olaylar telaşlanarak, öfkelenmenize ve sağlığınızın bozulmasına yol açabilir. Çalışma arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilir, üstünde çalıştığınız projelerde aksilikler olmasından dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda fazla hırslı davranmanız ailenizi ihmal etmenize neden olabilir.

Boğa                       21 Nisan - 21 Mayıs

İnanç ve görüşlerinizi savunurken fazla katı davranabilir, adalet duygunuzu zedeleyecek söylemler içine girebilir, yakın çevrenizle ters düşebilirsiniz. Romantik ilişki içinde olduğunuz kişilerle aranızda çatışmalar yaşanabilir ya da yeni bir ilişki için tüm cesaretinizi toplayarak harekete geçebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği için adımlar atabilirsiniz.

İkizler               22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak kaynaklara odaklanmanız elinizde ki değerleri iyi kullanamamanıza neden olabilir. Gelecek olan gelirlere güvenerek borçlanmamaya çalışın. Aile ilişkilerinde daha uzlaşmacı olmalı, çatışmalardan uzak durmalısınız. Temizlik, düzenleme gibi işlerinizi yaparken dikkatli olmalısınız, ufak tefek ev kazaları yaşayabilirsiniz.

Yengeç            22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız, bir anda ağzınızdan çıkan katı ve eleştirel sözler çevrenizdekilerin kırılmasına neden olabilir. Sürpriz gelişen kısa yolculuklar veya anlaşmalar gündeme gelebilir. Şefkat ve iyi niyet hisleriyle yaklaştığınız kişilerin hırsları ve çıkarcı yaklaşımları ilişkilerinizi gözden geçirmenize yol açabilir.

Aslan               24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularla ilgili ani girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat yeni başlangıç gerektiren işlerinizi öğle saatlerine kadar halletmenizde fayda var. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanabilir, beklenmedik ödemelerden dolayı zorlanabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin hırsları ve statü beklentileri değerlerinizi tekrar gözden geçirmenize neden olabilir.

Başak                   24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün çok hareketli ve yoğun olabilirsiniz. Hâlâ enerjinizi muhafaza ediyor hatta fiziksel olarak kendinizi zorlayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeye çalışabilir, ilişkiler veya anlaşmalar için yolculuklara çıkabilirsiniz. Fakat cesaretle girişimlerde bulunurken dikkatli olmalı hem kendinizi hemde ilişkilerinizi zora sokmamalısınız. Sevdiklerinizin tavırları değerlerinize ters düşebilir.

Terazi                    24 Eylül - 22 Ekim

Kendinizi ailenizin çıkarlarını düşünmek zorunda hissederken iş ve sosyal hayatınızda zorlanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz toplumun değerlerine ters düşmeyi göze alarak harekete geçmeniz gerekebilir. Bir süredir içinizde biriktirdiğiniz öfkeyi beklenmedik bir anda dışarı yansıtabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz gelişmeler içsel gerilime yol açabilir.

Akrep                   23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatleri hareketli ve gergin geçebilir. Arkadaşlarınızla, içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ya da sevdiklerinizle anlık gelişen olaylar yüzünden gerilim yaşayabilir, bir anda ilişkilerde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için yapacağınız girişimleri öğleden sonraya bırakmamalısınız. Anlaşma ve yolculuklarda aksilikler yaşayabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Yay                         23 Kasım - 22 Aralık

Birkaç gündür iş ve sosyal hayatınızda devam eden yoğunluk bugün doruk noktasına ulaşabilir. Üstünde çalıştığınız projelerle ilgili girişimlerde bulunabilir, topluluklar önünde sunumlar yapabilirsiniz. Fakat öfkenizi kontrol altına almalı, bir anda fazla eleştirel ve katı tavırlar sergileyebilirsiniz. Ekonomik konularda çıkarlarınızı gözetirken ailenin gelirlerini de değerlendirebilirsiniz.

Oğlak                     23 Aralık - 20 Ocak

Bugün statü ve başarı hırsıyla hareket ederken karşınızdakilerin iyi niyetini görmezden gelebilirsiniz. Çıkarlarınız doğrultusunda attığınız adımlar yakın ilişki de olduğunuz kişilerin değerlerine ters düşebilir. İnanç ve görüşlerinizi savunurken fazla katı ve eleştirel olabilir, düşüncelerinizi ifade ederken kavgacı bir tavır takınabilirsiniz.

Kova  21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularla ilgili endişeleriniz doruk noktasına ulaşabilir. Karşınızdakilere fikir verirken aşırıya kaçarak fazla eleştirel davranabilir, bir anda krizlere yaşanmasına yol açabilirsiniz. Gizli çıkar ilişkilerinin açığa çıkması sizin iş ahlâkınıza uymayabilir, kontrol edemediğiniz olaylar beraber çalıştığınız kişilerin gerçek yüzlerini görmenize yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak girişimlerinizi sabah saatlerinde tamamlamalı, öğleden sonra başlangıçlarda bulunmamalısınız. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin ani çıkışları ve eleştirileri ortamın gerilmesine ve çatışmalar yaşamanıza neden olabilir. Geleceğe dair hedeflerinize varmak için fazla hırslı davranabilir ve sevdiklerinizin size karşı olan hislerini görmezden gelebilirsiniz.