Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 27.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Girişimler için uygun bir gün olmamakla birlikte eksik bıraktığınız çalışmaları tamamlamaya vakit ayırabilirsiniz. Eğitim konuları, anlaşmalar ve yolculuklarla ilgili alacağınız kararlarınız değişkenlik gösterebilir. Hedefleriniz yönünde hareket etme isteğiniz sizi motive edeceği gibi arkadaşlarla yapacağınız organizasyon ve programlar güne renk katabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi konulardaki girişim ve karalarınızı erteleyebilirsiniz. Günün enerjileri yeni başlangıçlar yapmak yerine var olanı gözden geçirmek adına sizin için fırsat olabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren çalışmalar içinde olabilir; yoğun süreçler geçirebilirsiniz. Yeniliklere ve değişimlere açıksınız. Gruplarlar, dernekler ve arkadaşlarla katılacağınız programlar öne çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran 

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili girişim ve karar almamaya dikkat etmelisiniz. İkileme düşüren koşullar olacağı için planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Karışık düşünceler ve değişken ruh haliniz sizi etkisi altına alabilir. Yurtdışı işleriniz, eğitim ve hukuki meselelere daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. Yeni ve farklı bakış açısıyla var olan fikirlerinizi sorgulayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltında sizi huzursuz ve ikileme düşüren düşünceli haliniz halen devam etmekte. Harekete geçmek ve son kararları almak için bir süre daha beklemek isteyebilirsiniz. Ortak gelirler, alacak ve borçlarla alakalı yeni gelişmelerin olması sizi gelecekle ilgili yeni hedeflere yöneltebilir. Arkanızdan yapılacak konuşmalara ve yanlış bilgilendirilmeye karşı dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün erken saatlerinde planlarınızla ilgili aksamalar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarla iletişiminizde bilgi akışında eksikler olabilir ve ilişkilerinizi etkileyebilir. Grup çalışmalarında ortak karar almak ve yeni girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız. Beraberliğinizle ilgili yeni gelişmelere açıksınız; bu dönemin getirdiği hareketliliği yaşayabilirsiniz. Karşınızdakini dinlemeye vakit ayırmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınızla ilgili bugün yeni karar ve girişimler yerine sorgulamalar ve gözlem yapabilirsiniz. Ailevi konular, evle ilgili sizi ikileme düşüren konular halen gündeminizde olabilir. Birkaç gün içinde sorunlarınızı çözmeyi başarabilirsiniz. İş ortamınızda gruplar ve takım çalışmaları içinde yer alabilir; hedeflerinizi gerçekleştirmek için yaratıcılığınıza odaklanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla alakalı girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Gelişmeleri takip ettikten sonra net bir karar alabilirsiniz. Aşktan yana hareketli bir dönemdesiniz. Çocuklarla ilgili size umut veren gelişmeler olmakla birlikte mücadele edeceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Mantıklı düşünmeye gayret etmeli gereksiz çıkışlardan kaçınmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konulardaki değişken koşullar sizi zihinsel olarak tedirgin edebilir. İleriyi öngörememekten dolayı kararsız kalabilirsiniz. Girişimde bulunmak yerine eldeki işleri tamamlamaya bakmalısınız. Aile, ev ve yerleşime ait konularda yenilenmelerin olduğu bir dönemdesiniz. Grup çalışmaları ve sosyal alandaki faaliyetlerin olduğu yoğun bir gün geçirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Beraberliğiniz veya ortaklığınızla ilgili bugün önemli bir karar almak veya yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız. Sizi ikileme düşüren konuları tekrar düşünüp sonra karar vermelisiniz. Eşin, işbirliği yaptığınız kişilerin vereceği bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeden harekete geçmemelisiniz. Düşünceleriniz ve yaratıcılığınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatında görüşme yapmak ve anlaşma imzalamak için beklediğiniz elverişli ortamı bugün bulamayabilirsiniz. Eksikleri gözden geçirmeniz gereken uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda geçebilecek yanlış anlamalar olabilir. Aldığınız bilgileri süzgeçten geçirerek değerlendirmelisiniz.  Harcamalarınızda artış söz konusu.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk, keyifler ve arkadaşlıklar açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Bazı ikilemler yaşamanıza rağmen gelişmeler yine de sizi mutlu edecektir.  Burcunuzdaki Mars hedeflerinizi belirlemenize ve gerçekleştirecek gücü size sunmakta. Grup çalışmalarına katılımlın yanı sıra kendi yaratıcılığınızla öne çıkabilir; düşünce ve fikirlerinizi cesaretle ifade edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün ev, yerleşim veya ailevi konularda yeni bir girişimden uzak durmalısınız. Koşulların değişkenliği sizi de tutarsız davranmaya iteceği için gözlem yapmanız yararınıza olabilir. Size ilham veren düşünce ve duyguların etkisinde olabilirsiniz. Kontrolünüz dışında olacak durumlarla şu günlerde fazlasıyla karşılaşabilirsiniz. Temkinli ve öngörülü davranmalısınız.