Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün fazla cesur ve hevesli davranabilir, üstlenebileceğinizden daha fazla risk alabilirsiniz. Arkadaş ortamınızda rekabet oluşabilir ve siz öfkenize yenilebilirsiniz. Dernek ve gruplar içinde mücadele etmenizi gelişmeler yaşanabilir. Ani kararlar almadan önce iyi düşünmeli ve aşk ilişkilerinde yaşanacak krizler karşısında sakinliğimizi muhafaza etmeye çalışmalıyız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Harekete geçmekte zorlanabilir, girişimlerde bulunmak istemenize rağmen kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz. Alışkanlıklarınızdan vazgeçmenizi gerektiren olaylar sizi krize sokabilir. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan rekabet ve gerilim duygusal olarak gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Cesaretinizi kaybetmeden ve öfkenizi kontrol altına alarak sorunu çözebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir ayrılıkları yaşayabilir, inatlaşarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Maddi konularda yaşadığınız endişeler kötümser içinde olmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizde gerilim yaşanabilir, bir anda öfkelenerek ilişkilerde sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ekonomik gelirlerle ilgili girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Risk alarak yaptığınız harcamalar finansal krizlere yol açabilir. Maddi konulara dair kararlarınızı tekrar gözden geçirmeli, inat etmeden değişikliklere açık olmalısınız. Öfkenizi kontrol altına almakta zorlanabilir, sevdiklerinizle aranızda tutkuya dayalı tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hala burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yeni girişimlerde bulunmak ve kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızda yaşanan gerilim eylemlerinizi engelleyebilir. Bugünlerde evinize ve ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle tartışma yaşayabilirsiniz. Öfkeye kapılmadan önce iyi düşünerek, sakinleşmeye çalışmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Planlarınızı ve girişimlerinizi ertelemek zorunda kalabilir, yalnız kalmak ve çevrenizden izole olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar yaşanabilir, iş ortamınızda yoğun rekabetle karşılaşabilir, projelerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Duygularınızı açığa çıkarmakta zorlanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kariyer hedeflerinizle ilgili beklentilerinizi ertelemek zorunda kalabilir, sevdiklerinizle aranızda yaşanan gerilimi sosyal hayatınıza yansıtabilirsiniz. Bir anlık öfke arkadaşlarınızla çatışma yaşamanıza neden olabilir. Finansal konularda ki maddi güvence ihtiyacı harekete geçmenizi engelleyebilir. Ekonomik gelirlerinizle ilgili daha fazla risk almanız gerekebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendinize olan güveninizi kaybetmeden, cesur adımlar atmaya çalışabilirsiniz. Fakat aile ilişkilerinde yaşanan gerilim enerjinizi kaybetmenize neden olabilir. Gayrimenkul alım satımında ve yerleşim yerine dair girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda tartışmalar yaşayabilir, toplum içinde öfkenizi açığa çıkarabilirsiniz. İlişkilerde risk alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken çatışmalar yaşayabilirsiniz. Alışkanlıklarınız açık fikirli olmanızı ve yenilikleri kabul etmenizi engelleyebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizde fazla iddialı davranabilir, söylemlerinizle gerginliğe yol açabilirsiniz. Hayata bakış açınızı esnetmeniz ve daha uyumlu olmaya çalışmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eşinizin, ortağınız maddi kaynakları ya da finansal konularda aldığınız kararlar krizlere yol açabilir. Banka, kredi, vergi, miras ve nafakayla ilgili anlaşmalar son anda ertelenebilir ve gerginliğe yol açabilir. Beklenmedik harcamalar karşısında kaynakları doğru kullanabilmeli, çatışmalardan kaçınmalısınız. Riskleri iyi hesaplayarak geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda dün yaşanan Dolunay’ ın ardından bugün ilişkilerde gerilim devam edebilir. Yaşamınızı ilgilendiren konularda cesaretle aldığınız kararlar karşısında ilişkilerinizden muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Bir anlık öfkenize yenilmemeli, çatışmalar sonucunda ilişkileri sonlandırmamalısınız. İş ve sosyal yaşamınızda aldığınız riskler ailede gerilime yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İçinizde bir süredir biriktirdiğiniz öfkeyi bugün çalışma ortamınızda açığa çıkarabilirsiniz. Bir süredir kendinizi yorgun hissedebilir, enerjinizin düştüğünü düşünebilirsiniz. Bugün iş hayatınızda enerjik ve yoğun olmanızı gerektiren durumlar karşısında sinirleriniz bozulabilir. Sağlığınıza özen göstermeli, gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız.