Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İş ve sosyal hayatta sorumlulukların ağır basması ciddi ve gerçekçi olmanıza neden olabilir. Ancak sabah saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı bulanıklar ve karmaşa yaşamanız olası görünüyor. İlerleyen zamanlar ise sürdürmek istediğiniz işlerde dengeleri sağlamak adına çaba içine girebilirsiniz. Hızlı hareket etmeniz gereken anlarda bile sağduyu kaybetmeden ilerlemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı işler, eğitim, yolculuklar ve hukuki konular bugün sizi meşgul edebilir. İdealize ettiğiniz şekilde ilerlemeseniz de daha kabullenici olabilir; esnek davranabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde sizi fevri davranmaya ve ani tepkiler vermeye iten durumlar söz konusu olabilir. Korkularınızın esiri olmamalı; esnek düşünmelisiniz. Yaşananların üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda sorumluluk getiren işler bugün sizi uğraştırabilir. Sabah saatlerinde bulacağınız desteklerle ilerlemeniz daha rahat olabilir. Ancak ilerleyen vakitlerde aniden gelişen durumlar hedeflerinizde değişimlere neden olabilir. Gruplar ve ekip çalışmaları içinde farklı tavır ve davranışlarınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise tutkular ağır basabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkiler ve ortaklıklar adına sorumluluklar altına girebilirsiniz. Uyumlu ve işbirlikçi tavrınız günün ilerleyen saatlerinde değişebilir. İş ve sosyal hayatınızdaki beklenmedik gelişmeler hayata daha gerçekçi ve ciddi bakmanızı gerektirebilir. Kendinizi kanıtlamakla uğraşabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin yaptırımcı ve gelenekçi davranışları üzerinizde baskı yaratabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün işteki sorumluluklarınız artıyor; planlı programlı ilerlemeniz gerekiyor. Sizden üst konumdaki kişilerle yapacağınız görüşmeler uzun vadede çalışma koşullarınız adına belirleyici olacaktır. Yurtdışı ile alakalı yeni gelişmeler karşınıza çıkabilir. Sabah saatlerindeki belirsizlik ilerleyen saatlerde daha netlik kazanabilir. Ayrıca bedeninizi fazla zorlayacağınız hareketlerden uzak durun.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatın keyiflerine yönelmektesiniz. Beraberlikler, çocuklarla ilişkiler sabah saatlerinde sizi mutlu kılabilir. Bir yandan da iş hayatının getirdiği sorumluluklar var. Bugün hobi olarak düşündüğünüz çalışmalarla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz. Gelecekte yapmayı düşündüğünüz projelerle ilgili ön hazırlıklarınız olabilir. Ancak işin maddi yönü beklentilerinizi karşılamayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Evde, aile içinde veya iş hayatınızda bazı bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Bir süredir yerine getiremediğiniz işlerin artık sorumluluklarını almanın zamanı gelmiş olabilir. Uygulamaya geçmeden önce ön hazırlıkları veya eksikleri tamamlamalısınız. Karşınızdaki kişilerin beklenmedik tepkileri sizi hızlandırabilir. Ayrıca akşam saatlerinde aile bireylerinin ihtiyaçlarına oldukça duyarlı olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Zihinsel olarak yoğun konsantrasyon sağlayabileceğiniz bir gün. Anlaşma, görüşme ve yolculuklarla ilgili gelişmeler sizi oldukça meşgul edebilir. Tamamlanması gereken işlerinizi bitirebilir, son rötuşları yapabilirsiniz. Beklenmedik gelişmelerle karşılaşsanız bile üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Çalışma koşullarınızı ve gündelik düzenlerinizi yenilemek için harekete geçebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gelir ve gider hesaplarının sizi meşgul edeceği bir gün sizi bekliyor. Hesapta olmayan eve,  aileye ve çocuklara ait harcamalar gündeme gelebilir. Geleceğe ait hedeflerinizin önem kazandığı şu günlerde yeteneğinizi kullanmanın yollarını arıyorsunuz.  Kazançlarınızı arttırmak için yeni yollar bulabilir veya esiklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Tutkularınızın esiri olmamaya bakın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerleyen Ay; bir yandan sizi oldukça cesur kılmakla birlikte ön planda olmanızı sağlıyor. Bir süre önce başlattığınız girişimlerinizin artık neticelerini aldığınız günlerdesiniz. Yönetsel gücünüzü çevrenize hissettirebilirsiniz. Evi, aileyi ve işi içine alan konularda ani gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ancak harekete geçmek için birkaç gün beklemenizde yarar var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendi içinize döndüğünüz bir gün olabilir. Aklınızda olan fikirleri, yapmak istediğiniz girişimleri uygulamaya geçirmekte zorlanabilirsiniz. Birkaç gün daha sessiz kalabilir; eksikleri tamamlamaya çalışabilirsiniz. Finansal konularda ise iç sessinize güvenebilirsiniz. Yakın çevre ve arkadaşlarla ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler sizi farklı düşünmeye yöneltebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gruplar, arkadaşlar içinde hareketli; ekip çalışmalarında aktif rol üstlenmiş bir konumdasınız.  Kontrolünüz dışında gelişen olaylar olsa da bir şekilde üstesinden gelebiliyor; destekler bulabiliyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde kazançlarınızdaki iniş çıkışlar hedeflerinizi gözden geçirmenize neden olabilir. Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için fazladan çaba içine girebilirsiniz.