Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.03.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün ilişkilerinizde oldukça dikkatli olmalısınız zira gereksiz tartışmalara ve iletişimsel sorunlara açıksınız. Karşınızdaki kişilerden beklemediğiniz tepkileri alabilir; işbirliği ve uyum içinde olduğunuzu düşünürken aslında hiç de öyle olmadığını görebilirsiniz. Kendi davranışlarınızı başkasının gözünden değerlendirmek, eksiklerinizin farkına varmak için uygun zamanlardasınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bir gün öncesinin hareketliliğinden sonra gününüz daha sakin geçebilir. İş hayatında eksik bıraktığınız işlerinize yönelebilir; bitirmekten yanma olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak sorunlara karşı dikkatli olmalı; olaylara büyütmemeli ve gereksiz tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedefe kilitlenmiş olarak ilerlerken gözünüz hiç birşey görmeyebilir. Hem cesaretli hem de risk almaya hazır tutumunuz sayesinde iş hayatında isteklerinizi elde etmeniz daha kolay olacaktır. Yakın beraberlikler ve çocuklarla ilişkilerinizde dikkatli olmalınız zira sebebi belli olmayan sadece yanlış anlamalara dayalı sorunlar yaşayabilirsiniz. Size hizmet edenler kişilerin sezgilerine güvenin.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınızda oldukça duygusal bir süreç içindesiniz. Sezgilerinizin de yardımıyla geleceğinizle ilgili mantıklı kararlar alabilirsiniz. Ancak uygulamaya koymak için koşulların sizden yana olduğu süreyi yani hafta sonunu beklemelisiniz. Aile içinde yaşanacaklar karşısında uyumlu ve işbirlikçi davranmanız çıkabilecek çatışmaları ve tatsızlıkları önleyebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eğitim, yolculuklar ve anlaşmaları ilgilendiren işlerde bugün son kararları almamalı; kendinize düşünmek için ek süre tanımalısınız. Size yön gösterecek veya danışmanlık yapacak kişilerle birada olmak size yeni ufuklar açabilir. İş hayatınızda olup bitene ve finansal durumunuza mantığınızı sezgilerinizle birleştirerek bakabilirsiniz uzun vadede başarı getirecek uygun seçimleri yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gelirlerinizi gözden geçirmek ve işbirliklerinizi sorgulamak gelecekte yapmak istedikleriniz için adeta bir ön hazırlık olabilir. Bugün önemli sayılabilecek kararlar almamalı; girişimlerde bulunmamalısınız. Eşiniz veya ortağınızın size de cazip gelecek gelen fikirleri olabilir ancak bu tekliflerin sizin düşüncelerinizle ne kadar örtüştüğünü değerlendirmelisiniz. Sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi her alanda desteklemeye devam ediyor.  Karşınızdaki kişilerin fevri tavır ve davranışlarına bağlı olarak bugün ilişkilerinizde bazen tatsız anlar yaşayabilirsiniz. Uyumdan ve işbirliğinden yana olmak size kazandıracaktır. Maddi kazançlarınızdaki sıkışıklığı ancak daha fazla çalışarak ve doğru planlama aşabilirsiniz. Dinamik olamaya çalışın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bilinçaltınızın derinliklerine inebilir; kendi içinize dönerek sorgulamalar yapabilir; ilişkilerden beklentilerinizi değerlendirebilirsiniz. Bugün gerek iş hayatında gerek özel hayatınızda olayları kontrol edemeyebilirsiniz. Akışta kalarak günü geçirmek belki daha iyi olabilir. Üzerinde çalıştığınız işlerde sezgilerinizi dinlemek gelecekte olacaklar hakkında bir öngörü sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gruplarla iletişiminiz ve hedefleriniz adına içinde bulunduğunuz işbirlikleriyle ilgili gelişmeler hala sürmekte. Dün yaşananların üzerine yeni kararlar almamalı; düşünmek için kendinize zaman tanımalısısınız. Duygusal paylaşımlarda uyumlu olmak ilişkilerinize de yansıyacak; sizi belirsizlikten çıkaracaktır. Kontrolünüz dışında gelişen kariyere ve sorumluluklara ait konulara hissi yaklaşımlar belki çözüm sunabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve kariyer adına isteklerinize bugün sakin kalarak ve gerektiği zamanda mantığınızı ve sezgilerinizi devreye alarak çözüm bulabilirsiniz. Üzerinde emek harcadığınız çalışmalar, anlaşmalarla ilgili verimli görüşmeler yapabilir; gidişat hakkında artık bir fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak uygulamaya geçmek için ertesi günü beklemelisiniz. Hedefe yaklaşmak üzeresiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı işler, eğitimle ilgili akademik çalışmalar sizi bugün de meşgul edebilir. Geleceğinize ve kariyerinize yön verecek kararları almak için henüz hazır değilsiniz. İşbirlikçi ve uyumlu davranmanız sayesinde gelişmelerin bir çizgide ilerlemesine yardımcı olabilirsiniz. İşten gelen kazançlarınızı arttırmak adına üstleriniz veya otorite konumundaki kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konular bugün de öncelikleriniz arasında. Borç alacak dengesini kurmak adına yapacağınız çalışmalar sayesinde geleceğinizi ve konumunuzu daha rahat görebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda işbirlikçi tavırlarınız ilişkileriniz üzerinde etkili olabilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içeren işlerinizi planlayabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek adına fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.