Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yarın gerçekleşecek Yeniay öncesi bugün; işlerimizi tamamlamaya çalışmalı, geçtiğimiz haftanın gerginliğini üstümüzden atmak için çaba sarf etmeliyiz. Gün boyunca girişimlerde bulunmak için uygun değil. Başlangıçlardan uzak durarak önceden başladığımız konuları sonuçlandırmakta fayda var. Eski ilişkilerin ve olayların tekrar açığa çıkışı, gerilime yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sizin için önemli olayların başlayacağı bir dönemdesiniz. Başlangıçlara odaklanmadan önce sorunlarınızı temizlemeli ve yaşananları değerlendirmelisiniz. Eski düşmanlıkların tekrar karşınıza çıkmazı, ilişkilerde kopmalara yol açabilir. Gelişmeler sizi üzmemeli çünkü aslında hayatınızdan çıkması gerekenler gidiyor olabilir. Akşam saatlerinde huzur bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hem sosyal hayatınızda hem de romantik ilişkilerinizde yaşanan ani gelişmeleri değerlendirmeye başlamakta fayda var. Olayların hızına kapılmışken gözünüzden kaçanların üstünden tekrar geçmeniz gerekebilir. Akşam saatlerine kadar girişimlerinizi ertelemeli ve yarım kalan işleri tamamlamaya odaklanmalısınız. Arkadaşlarınızla aranızda kopmalar yaşanabilir. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğe dair planlarınızı revize etmeden önce, iş ve sosyal hayatınızda yaşanan gelişmeleri değerlendirmelisiniz. Her şeyi kontrol etme çabanız sizi oldukça yormuş olmalı, artık önümüzde ki günlere odaklanmanın zamanı geldi. Fakat bugün bir süredir sizi yıpratmış olan konuları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerine kadar girişimlerde bulunmamakta fayda var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Görüş ve düşüncelerinizi yeniden değerlendirmeli ve sürecini doldurmuş fikirleri kafanızdan çıkarmalısınız. Eski okul arkadaşları ya da gruplarla tekrar bir araya gelmeniz, bazı konularda farkındalığınızın artmasını sağlayabilir. Son günlerde yaşanan gelişmelerin peşinden gitmek yerine, daha sağlam zeminler aramaya başlayabilirsiniz. Daha fazla göz önünde olacağınız bir dönemdesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal krizlerle geçen bir dönemden sonra artık borç alacak hesabı yaparak, bilançonuzu çıkarmalısınız. Elinizden çıkarmanız gereken malların satışı gerçekleşebilir, eski hesapları kapatabilirsiniz. Bugün yeni girişimlerde bulunmadan elinizde ki işleri tamamlamaya bakmalısınız. Akşam saatlerinde Ay’ ın burç değiştirmesiyle görüşlerinize odaklanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün eski ilişkiler, düşmanlıklar ve işbirlikleri gündeminizde olabilir. Artık bu konularla ilgili sorunlarınızı gidermeli, değerlendirmenizi yapmalı ve hayatınızdan çıkarmanız gereken kişileri belirlemelisiniz. Uzun süredir sizi meşgul eden ama ilerleme olmayan ilişki ve olayları hayatınızdan çıkarabilmelisiniz. Kontrol edemediğiniz gelişmelere karşı durmamalı, her şeyi oluruna bırakmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda üstlendiğiniz görevlerin yerine gelip gelmediğini kontrol etmeli, pürüzleri gidererek, yeni bir döneme hazırlanmalısınız. Bugün yeni girişimlerde bulunmadan var olan konuları değerlendirmeli, işlerinizden sonuç almaya bakmalısınız. Eski iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ilişkilerde güven ihtiyacınız artabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Oldukça hareketli geçen bir haftadan sonra düşüncelerinizi toplamalı var olan ya da yeni başlayan ilişkilerle ilgili durum değerlendirmesi yapmalısınız. Eski aşkların tekrar gündeme gelmesi belki de hayatınızdan çıkıp gitmeleri için bir fırsattır. Aldığınız risklerin getirdiği kayıplarla ilgili bilançoyu çıkararak önünüze bakmalı ve daha konsantre olacağınız bir döneme hazırlanmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yaşamınızın her alanında yaşanan hareketlilik sizi oldukça yormuş olmalı. Ev, iş, aile ve gayrimenkullerle ilgili daha önce başladığınız girişimlerin ya sonucunu alacak ya da artık bu konuları hayatınızdan çıkaracaksınız. Yarından itibaren yeni kararlara ve fırsatlara odaklanacağınız için artık geçmişten gelen sorunları gidermeli, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Beklediğiniz haberler artık gelebilir ama bu haberler sizi tatmin etmeyebilir. Artık durumu kabullenerek önünüze bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle tekrar bir araya gelebilir, eski okul arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Yarım bıraktığınız işleri tamamlayarak yeni bir döneme hazırlanmanın zamanı gelmiş olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eski borç ve alacakların tekrar gündeme gelmesi, ekonomik durumunuzu yeniden değerlendirmenizi gerektirebilir. Artık harcamaları kontrol altına almanın ve daha sağlam adımlar atmanın zamanı gelmiş olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunmadan yarım kalan işlerinizi tamamlamalı akşam saatlerine kadar işlerinizi bitirerek yeni bir döneme hazırlanmalısınız.