Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İş ve kariyere odaklı; sorumluluklarınızın bilincindesiniz. Maddi konuların da gündemde olması sizi daha planlı ve geleceği düşünerek hareket etmenizi gerektirmekte. Aileye, kardeşlere ve eve ait gelişmeler de diğer bir yandan sizi meşgul edebilir. Düşünce ve fikirlerinizi size artı getirecek şekilde ifade edebilir; eğitim anlaşma ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı, eğitim ve akademik konularda sorumluluklar altındasınız. Geleceğinizi düşünerek atacağınız adımların sağlam temellere dayanmasına dikkat ediyorsunuz. Maddi konularda size yeni fırsatlar getirecek ve iş yaşantınızı hareketlendirecek koşullar içindesiniz. Değer yargılarınızı değiştirecek veya ikileme düşürecek gelişmeler olabilir. Esnek düşünmek size fayda getirecektir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda gerçekleşen Jüpiter ve Venüs kavuşumu maddi manevi konularda fırsatlara işaret ediyor aynı zamanda girişim cesareti getiriyor. Gerek sosyal gerek özel ilişkilerinizde hareketli bir gün olabilir. Kendinizi düşüncelerinizle ifade edebilir ve ufkunuzu geliştirebilirsiniz. Yolculuklar, ticaret, yurtdışı, eğitimle alakalı işleriniz beklediğinizden iyi ilerleyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınız karışık olmasına rağmen bugün iyi hissedebilir, kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar karşısında bile bir güç tarafından korunduğunuzu düşünebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, anlaşmalar ve kardeşlerle ilgili sorun yaratan konularda artık olumlu sonuca yaklaşmaktasınız. İlişkiler ve ortaklıkların getirdiği sorumluluklar ve yükler hayata daha realist yaklaştırabilir; ileriye yönelik ciddi kararlar aldırabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedefinize ilerlerken kararsızlıklar içindesiniz. Ancak bugün karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde size yönünüzü belirlemenize yardımcı olacak yeni yollar, yeni kişiler keşfedebilirsiniz. Gruplar, arkadaşlar içinde oldukça sosyal ve hareketli olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda size sorumluluk getirecek işlerde yönetimi elinize alabilir; güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınızda size ilerleme sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. Eğitim, medya, yurtdışına ait uğraşlar sizi oldukça meşgul ederken beraberinde yeni fırsatlar ve açılımlar getirecektir. Bugün bir yandan hayatın getirdiği keyiflere yönelirken sorumluluklarınızı da bir kenara bırakmayacaksınız. Yaratıcılığınızı size kazanç sağlayacak şekilde verimli kılmak adına girişimlerde bulunacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ev, aile ve kariyere ait kararlarınızda yaptığınız girişimleri sağlam bir zemine oturtmak için çaba içindesiniz. Yorucu ve yük getiren koşullara rağmen akılcı ve sorumlulukların bilincinde hareket ediyorsunuz. Yurtdışı, eğitim ve medya alanındaki yeni gelişmeler geleceğiniz için geliştirici olabilir. Fırsatları değerlendirirken ikilem yaratan durumlar karasızlığa sebep olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Güven vermeyen ilişkilerin getirdiği ikilemler bir süredir hem duygusal hem zihinsel kriz yaşamanıza sebep olmakta. Ancak bugün; yaşananları büyütmek yerine zihninizden silmenin yeni yollarını keşfedebilirsiniz. Eğitim, ticari anlaşmalar ve yolculuklarla ilgili sizi meşgul eden konularla ilgili son kararları alabilir; gelecekteki konumunuza güç katacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi kazançlarınızla ilgili sizi kısıtlayan durumlardan sıyrılmaktasınız. Kendi değerinizin ve yapabileceklerinizin farkındasınız.

  Harcamalarınızı planlı ve belli bir bütçeye sadık kalarak yapmalı; keyfiyetten uzak durmalısınız. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda karşınıza yeni fırsatlar getirecek kişi veya olanakların çıkacak olması umutlarınızı arttırabilir; sizi beklenti içine çekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerleyen Ay gücünüzü ortaya çıkarmanıza destek olmakta. İşin ve hayatın getirdiği sorumluluklara daha rahat tolerans gösterebilir; görevlerinize bilinçli yaklaşabilirsiniz. Çalışma yaşantınızda sizi yoran anlaşma, cevapsız kalan yazışmalarla ilgili bugün olumlu gelişmelere tanık olabilir; kaybettiğiniz umutlarınıza yeniden sahip olabilirsiniz. İş seyahatleri çıkabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize ilerlerken sizi yolunuzdan alıkoyan durumlarla başetmenin zorluklarını yaşamaktasınız. Kontrolünüz dışında olabilecekler size içten içe can sıkıntısı ve karamsarlık yaratmakta. Ancak sabırlı olmalı ve beklemelisiniz. Aşk hayatınıza hareketlilik getiren olumlu gelişmeler sizi oyalayabilir. Yaratıcılığınızın artığı bu süreçte edebiyat ve şiir gibi alanlarda başarı sağlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğiniz ve hedeflerinizle ilgili bilinçli kararlar alabilir; grup çalışmalarında sorumluluk getiren projelerde yer alabilirsiniz. Aile içindeki iletişimin, ziyaretlerin getirdiği yoğunluğu yaşamaktasınız. Yer değişikliği, taşınma gibi isteklerinizi gerçekleştireceğiniz olumlu koşulları değerlendirebilir; araştırmalarınız sonucunda beklediğinizden fazla alternatifle karşılaşabilirsiniz.