Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün aldığınız duyumlar, kulağınıza gelen dedikodular sizi öfkelendirebilir ve kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Harekete geçmeden önce iyice düşünmeli ve iletişim kanallarının tıkanmasına izin vermemelisiniz. Aile içinde sizi huzursuz eden konuları gündeme getirerek çözüm bulabilir, eskiden beri süregelen evle ilgili konular tekrar açığa çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün gelir gider hesaplarınızda tutarsızlık yaşanabilir, yaptığınız harcamaları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için attığınız adımlar ekonomik engellerden dolayı ertelendiği için öfkelenebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız anlaşmalar ve önceden planladığınız yolculuklar için olumlu gelişmeler yaşanabilir, kendinizi doğru ifade edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kariyerinizle ilgili gelişmeler bir anda kesintiye uğrayabilir, sosyal hayatınızda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Aldığınız kararlarda değişiklik yapmak zorunda kalabilir, belirsizlikten dolayı huzursuz olabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili geçmişe yönelik sorunların çözümü daha kolay gerçekleşebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün olayları kontrol etmekte zorlanabilir, gizli ve kadersel gelişmelerin karşınıza çıkardığı engellerden dolayı kararsız kalabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle anlaşmazlığa düşebilir ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde anlaşmazlıkları çözebilecek ve kendinizi ifade edebilecek fırsatlar bulabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlarınızla aranızda ki paylaşımlarda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ortak kaynakların kullanımında, kredi, vergi, sigorta gibi konularda beklentilerinizin karşılanmaması kararsızlığa ve belirsizliğe neden olabilir. Duygusal hassasiyetinizin yüksek olduğu bugün hem sezgileriniz güçlenebilir hemde karşınızdakilere karşı daha hassas olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda ki girişimleriniz; işbirliği içinde olduğunuz kişilerin tutarsızlığından dolayı engellenebilir.

  Toplum içinde kendinizi ifade etmeye çalışırken yanlış anlaşılmalar çatışmalara yol açabilir. Eski ortaklıklar ve işbirliklerinin gündeme gelmesi hedeflerinize varmanız için fırsatları da karşınıza çıkarabilir. İlişkilerde fazla hassas davranabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Beraber çalıştığınız kişilerle yaşanan fikir ayrılıkları kararlarınızı değiştirmenize ve çatışmalara neden olabilir. Gündelik işlerinizi yapmaya çalışırken sakarlıklar ve aksilikler yaşandığı için bir süre için yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Fakat kariyer hedeflerinize tekrar odaklanabileceğiniz ortamlar bulabilir, iş ve sosyal hayatınızda kendinizi ifade edebilirsiniz

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sevdiklerinizle aranızda finansal krizlerden dolayı yaşanacak çatışmalar önünüzü görememenize neden olabilir. Keyifleriniz için yaptığınız harcamalar kontrolsüz borçlanmaya yol açacağından girişimlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün fazla hassas ve duyarlı davranabilir, romantizm beklentisi içine girebilirsiniz. Sanatsal çalışmalara yönelebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İlişkiler ve işbirlikleri beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir, belirsizlikler, anlaşmazlıklar girişimlerinizin karşısına engel çıkarabilir. Olayları kontrol etmeye çalışırken herşey daha fazla karışabilir. Mümkün olduğu kadar sakinliğinizi muhafaza etmeli ve çatışmalardan uzak durmalısınız. Finansal krizlerin çözümü için ailenizin desteğini alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Güne sakin ve hassas duygularla başlayabilir, yakın çevreyle diyaloğunuzu hızlandırabilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde iletişimde yaşanan belirsizlikler ve yanlış anlaşılmalar birden çatışmalara yol açabilir. Eski işbirlikleri ve ilişkilerin tekrar gündeme gelmesi anlaşmaların yolunu açabilir. Karşınızdakilere daha hassas ve duyarlı davranabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi, manevi değerlerinizle ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ekonomik konularda kontrolü ele alamayışınız sevdiklerinizle çatışmanıza ve keyiflerinizden ödün vermenize neden olabilir. Çalışma ortamınızda devam eden belirsizlik sürecinin giderilmesi için çaba sarf edebilir, sorunları anlaşma yoluyla çözmek için destekler alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ailenizle ilişkilerinizde birbirinizi yanlış anladığınız ihtimalini de göz önünde bulundurmalısınız. Girişimlerinizde kararlı ve tutarlı davranmamanız belirsizliğe yol açtığından çatışmalara neden olabilir. Bugün hassas ve duyarlı tavırlarla sevdiklerinizin gönlünü alabilir, romantik ilişkilerde sizi mutlu eden gelişmeler yaşayabilirsiniz.