Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün duygusal olarak dalgalanmalar yaşabilir; hislerinizin etkisiyle hareket edebilirsiniz. Eviniz, aileniz ve sevdiklerinizi ilgilendiren birden bire oluşacak bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Bu durumlarla alakalı bazı bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Güvence ihtiyacından dolayı bir gayrimenkule veya yatırıma dair bir konuda uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Düşüncelerinizi duygularınızla örtüştürmekte zorlanabilirsiniz. Bilinçaltınızda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanız karar almanızda etken olabilir.  Yakın çevre ve kardeşlerle aranızda gelişen durumlar sizi empati kurarak davranmaya yöneltebilir. Akşama doğru ilişkilerinizi sağlam temellere kurabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Para meseleleri gün boyunca sizi meşgul edebilir. Gelirlerinizi nasıl yatırıma dönüştüreceğinizi, var olanları ne şekilde değerlendirmeniz gerektiği konusunda düşünebilirsiniz. Ani hamleler yapabilir veya beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha rahatlayabilir; günün hareketliliğinden sıyrılarak daha sağlam adımlar atabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda halen ilerleyen Ay; girişimciliğinizi de devam ettirmekte. Ancak bir önceki güne göre içinde bulunduğunuz koşullar değişkenlik gösterebilir. Aniden karşınıza çıkan durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilir; karşınızdaki kişilerden gelebilecek baskıları kendinizden uzaklaştırmak için çaba içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise yoğun duygusallık yaşacağınız bir süreç sizi bekliyor.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Zihninizi kurcalayan durumlarla içten içe mücadele ediyor; tahammül gösteriyorsunuz. Geçmiş, aileniz, anılar sizi etkisi altına alırken içinde bulunduğunuz durumu ve beklentilerinizi sorgulayabilirsiniz. Sizi kışkırtan ve tepki vermeye yönelten olay ve gelişmelere rağmen kendinizi kontrol atında tutarak davranmaya çalışabilirsiniz. Baskılara karşı kendinizi koruma niyetindesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hedeflerinizi gruplar içinde açıklayabilir; onların desteğine gereksinim duyabilirsiniz. Ancak size karşıt olabilecek bazı kişilerin olması kendinizi savunmaya geçmenize neden olabilir. Ortaklıkların maddi boyutu ile ilgili durumlar gelecek planlarınız üzerinde de etkili olacağı için ani karar almaktan kaçınmalısınız. Akşama doğru işleri yoluna koyabileceksiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Toplum önünde olacağınız bir gün. Aileniz, işiniz veya bağlı olduğunuz sosyal gruplardaki konumuzla anılabilirsiniz. Ancak size karşıt çalışan bazı durumlar ve kişilerden gelebilecek ataklar söz konusu.  Duygusal tepkiler verebileceğiniz bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İşe dair ise akşam saatlerinde uzun vadede size fırsat getirecek ve gelirlerinizi değerlendireceğiniz ortamı sağlayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayata bakışınızı ve ele alışınızı etkileyen gelişmeler söz konusu. Akrabalar, kardeşler veya yakın çevrenizden sizi baskı altına alan durumlarla uğraşabilir; bu konularla ilgili karar aşamasında olabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı, eğitim ve akademik alandaki çalışmalarınızla alakalı yeni girişimlerinizi ilerletme çabasında olabilirsiniz. Günün son bölümünde duygusal ruh haliniz daha da derinleşebilir. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Duygusal paylaşımlarda yoğunluk ve derinlik hissettiğiniz bir gün sizi bekliyor. Çocuklarınız veya sevdiğiniz kişiden kaynaklı aniden gelişen durumlar sizi etkisi altına alabilir. Ayrıca finansal kaynaklarınızı korumak ve değerlendirmek adına atacağınız adımlarınız olabilir. Düşünmeden hareket etmemelisiniz. Günün son bölümünde ise fedakarlık yapmanızı gerektiren olaylar çıkabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün karşınızdaki kişilere daha şefkatli ve anlayışlı davranmanızı gerektiren gelişmeler olabilir. Aileniz, eşiniz sizden yardım ve yanlarında olmanızı bekleyebilirler. Ancak sizi içsel gerilime iten bazı davranışlarıyla da uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde gruplar, bağlı olduğunuz dernek ve arkadaşlarla otoritenizi ortaya koyacağınız ilişkiler içine girebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün işler, yapılması gerekenlerle geçecek bir gün sizi beklemekte. Çevrenizdekilerin maddi manevi ve duygusal ihtiyaçlarına cevap vermeniz gerekebilir. Bu durum zaman zaman sizi baskısına alabilir adeta özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatta dair sorumluluklarınız olabilir; otorite konumundaki kişilerle aynı ortamlarda bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusal enerjilerle yüklüsünüz. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya yakınlarınızla bir arada olacağınız ve onlarla paylaşımlarda bulunacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Ancak zaman zaman sizi baskı altına alan veya ajite eden durumlar da yok değil. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir zira planda olmayan ödemeler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ayağınız yere basarak hareket edebilirsiniz.