Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bayramın ilk günü hareketli ve yoğun bir tempo sizi bekliyor. Bir yandan cesaret ve enerjiyle başladığınız girişimlerin, finansal olaylardan dolayı ertelenmesi canınızı sıksa bile bir yandan da sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli saatler günün konusu olabilir. Aile ilişkilerinde beklentilerinizin gerçekleşmemesi soğumalara yol açarak, değerlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aile içinde keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları ya da evinizde tadilat veya yenilenme gibi işler için araştırmalar yapabilirsiniz. Yuvanın idaresi size teslim edilebilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle veya işbirliklerinizle çatışmalar yaşayabilir, üstünüzde baskı kurduklarını düşünebilirsiniz. İletişim kurmak istemenize rağmen engellenebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi rahat ifade edebilir ve cesur bir iletişim tarzını benimseyerek dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Keyif alacağınız yolculuklar yapabilir, yakın çevrenizi ziyaret edebilirsiniz. Gelir gider dengenizi kaybetmekten korkarak harcamalarınızı kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Üstünüzde baskı hissetmenize rağmen düşüncelerinizden vazgeçmemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Keyifleriniz ve aileniz için harcamalar yapabilir, lüks tüketimden zevk alabilirsiniz. Bugün kendinizi şımartmak isteseniz de, aldığınız riskler sizi ürkütebilir. Sosyal ortamınızdan gelişen fırsatların peşinden gitmek isterken sevdiklerinizin sorumluluğundan dolayı kendinizi engelleyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün göz önünde olabilir, herkesin ve herşeyin kontrolünü ele alabilirsiniz. Toplum içinde var olan pozisyonunuzu muhafaza etmek için inatlaşabilir, derinden gelen dönüşüm talebine kulaklarınızı tıkayabilirsiniz. Yeni ilişkilere başlayacağınız bu dönemde duygularınızı ve tepkilerinizi açıklamakta zorlanabilir, baskılarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çevrenizde olaylar hızla gelişirken, siz gelişmeleri ön plana çıkmadan kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Finansal açıdan sizi heveslendiren gelişmeler olsa bile, önünüze engeller çıkabilir.Güçlü düşmanlar ya da destekler karşısında yeni strateji belirlemek yerine düzeninizi muhafaza etmeye çalışabilirsiniz. Geleceğe dair umutlarınızı yenilemekte zorlanabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal ve arkadaş grupları içinde kendinizi ifade edebilir, sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Derneklerde veya organizasyonlarda sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Yeni bir arkadaş çevresi oluşturabilir, geleceğe dair hedeflerinize daha kararlı ve cesur adımlarla yürüyebilirsiniz. Fakat toplum içinde ki statünüzü korumak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün sosyal hayatınızda başlangıçların kapıları açılabilir, karşınıza çıkan fırsatlar toplum içinde daha ön planda olmanızı sağlayabilir. İyi bir lider ve yönetici olmanızı gösterebileceğiniz ortamlar oluşabilir fakat sizin de sorumluluklarınızı yerine getirmeniz ve alacağınız riskleri iyi hesaplamanız gerekiyor. Görüşlerinize karşı oluşan sert muhalefet çatışmalar getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Görüş ve düşüncelerinizi cesaret ve özgüvenle savunabilirsiniz. Yurtdışı, medya, mahkeme ya da yüksek eğitimle ilgili konularda başlangıçlar yapmanızı sağlayan fırsatlar bulabilirsiniz. Fikirlerinizi savunurken farklılıklara da açık olmaya çalışmalısınız. Fakat bu arada ekonomik konularla ilgili zorlu mücadeleniz devam edebilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda yönetimi ele almanız ve krizleri yönetmede ki becerinizle dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Parasal kaynakların paylaşımında size güvenenleri boşa çıkarmamak için alacağınız riskleri iyi hesaplamanız gerekebilir. Hedeflediğiniz yerlere gelebilmek için cesaretinize ihtiyacınız olacaktır. İlişkilerde yaşanan gerilimde sizin de payınız olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kontrolü karşınızdakilere bırakmak zorunda kalabilir, başkalarının şartlarıyla hareket edebilirsiniz. İlişkiler hayatınızda daha da ön plana çıkabilir. Size önderlik eden kişiler hayatınıza girebilir, fikir alabileceğiniz işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Çalışma ortamınızda baskılarla karşılaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Akrabalarınızla bir arada olmaktan keyif alabilir, onların cesaretlendirmesiyle yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni iş arkadaşları hayatınıza farklılık katabilir, yüksek tempolu çalışma düzeni sizi yorabilir. Hedeflere varmak için gösterdiğiniz çaba hem sevdiklerinizle aranızda gerilime hem de keyiflerinizden vazgeçmenize neden olabilir.