Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugünden itibaren yaklaşık iki ay boyunca yaşam enerjiniz oldukça yükseliyor. Hayattan daha fazla keyif alabilmek için risk içeren spor ve hobilere yönelebilir, aşk ilişkilerinde cüretkâr tavırlar alabilirsiniz. İletişim trafiğinizin hızlı olduğu bugün yanılsamalara açıksınız. İşlerinizde ertelemeler, engeller yaşanabilir, kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eve ve aileye dair konularda cesur girişimlerde bulunabilir, taşınabilir, gayrimenkul yatırımlarına yönelebilirsiniz. Bu dönemde enerjinizi aile ilişkilerine harcamak zorunda olabilir, ebeveynlerin sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Bugün yaptığınız alışveriş sizi tatmin etmeyebilir, ekonomik konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Fakat uzun vadeli planlarınızda başarılısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinizde hareketlilik ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. Eğitim, yolculuk ve anlaşmalar için yoğun çaba harcamanız gerekebilir, yazılı ve sözel iletişiminizde cesur ifadeler kullanabilirsiniz. Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; ilişkilerde hareketlilik yaşamanıza neden olabilir, kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Finansal sorunlara akılcı çözümler üretebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzde ki günlerde ekonomik konular gündeminizden düşmeyecek. Daha fazla para kazanmak için çaba sarf edebilir, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fakat harcamalarınızda da dikkatli olmalı, lüks tüketimden uzaklaşmalısınız. Bugün akılcı işbirlikleri ve anlaşmalar yapabilirsiniz fakat içten içe huzursuzluk devam ediyor.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Mars; size büyük bir enerji ve özgüvenle dolacağınıza işaret etmekte. Yaşamınızı ilgilendiren konularda cesur adımlar atabilir, risk içeren girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerde çatışmalar yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bugün ekonomik koşullarınızdan dolayı hedeflerinizden vazgeçebilirsiniz ama iş hayatınızdan destekler alıyorsunuz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Önümüzde ki günlerde enerjiniz düşebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar girişimlerinizi engelleyerek, mücadele etmenizi gerektirebilir. Bu dönemde eylemlerinizi daha gizli yapmanızda, düşüncelerinizi kendinize saklamakta fayda var. Bugün iş hayatınızda size faydası dokunacak girişimlerde bulunabilirsiniz fakat kararlı davranmakta zorlanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geleceğe dair hedeflerinize varmak için mücadele edebilir, ideallerinizi gerçekleştirecek cesareti kendinizde bulabileceksiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde çatışmalar yaşansa bile onlar için savaş vermekten kaçınmayacaksınız. Kafanızın karışık olduğu bir gündesiniz. Görüşlerinizden ve kararlarınızdan dolayı tereddütler yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda yoğun bir mücadele vermenizi gerektiren koşullar yaşanabilir. Kariyerinizde yöneticilik pozisyonları için rekabet içine girebilir, enerjinizi toplum önünde kendinizi ifade edebilmek için harcayabilirsiniz. Finansal konularla ilgili krizler hedeflerinizden sapmanıza neden olabilir ama arkadaşlarınızdan alacağınız fikirler size destek olacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Uzun yolculuklara çıkmak, yüksek eğitim, mahkeme ya da medyayla ilgili konularda girişimlerde bulunabilir, sorunları çözmek için çaba sarf edebilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı cesaretle savunmanız ve ifade etmeniz çatışmalara yol açabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler kafanızın karışmasına ve kararsızlık yaşamanıza neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızda yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularla ilgili mücadele etmenizi gerektiren bir döneme giriyorsunuz. Kredi, vergi, sigorta, nafaka gibi işlerinizde krizlerle uğraşabilir, ortak kaynakların kullanımında cesur riskler alabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yerine getirirken sakarlıklar ve ertelemeler eylemlerinizden vazgeçmenize neden olabilir. Fakat sağduyulu davranarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gücünüzü karşınızdakilerden alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Size açık açık düşmanlık eden kişilerin varlığı huzurunuzu kaçırabilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Evlilik, ortaklık gibi konularda cesur adımlar atabilirsiniz. Bugün yaşanan gelişmeler canınızın sıkılmasına neden olabilir. Tecrübelerinize dayanarak içinde bulunduğunuz krizleri çözebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalıştığınız ortamda rekabetle karşılaşabilir, iş arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat risk alarak üstlendiğiniz cesur projeler sizi ön plana çıkarabilir. Çok çalışmaktan, yorgunluktan dolayı sağlığınız bozulabilir, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak işbirlikleri kurabilirsiniz fakat kararsızlığınızdan kurtulmalısınız.