Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün duygusal enerjiler altındayız. Ailemiz, evimiz, güven ihtiyacımız yüksek olabilir. Sevdiklerimizle vakit geçirebilir; bağlarımızı güçlendirebiliriz. Ancak duygusal paylaşımlar ve finansal konularda bazı zorluklar da bizi beklemekte. İlişkilerimizde sahiplenici tavılar sorunlara neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevre, kardeşler ve arkadaşlarla bağlarımızı güçlendirebileceğiniz bir gün sizi beklemekte. İyimserliğinizi koruyarak sevdiklerinizin ihtiyaçlarına duyarlı olabilir hatta ilginizi fazlasıyla gösterebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıkların maddi manevi yönü ise sizi gerginliğe itebilir. Karşınızdaki kişilerin kıskanç ve sahiplenici davranışlarına maruz kalabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konulardaki beklentileriniz bugün yerine gelebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz gibi yüksek harcamalarda yapabilirsiniz. Aile gelirlerinden, emlakla alakalı konulardan faydalanabilir veya fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak yakın çevrenizdeki bazı kişilerden kıskançlık görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla gireceğiniz para ilişkilerinde dikkatli olmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay ve Jüpiter bugün sizi oldukça şanslı ve bereketli kılmakta. Beklentilerinizin fazla çaba harcamadan yerine gelmesi bazen sizi bile şaşırtabilir. Ancak sevdiğiniz kişiyle aranızda çıkabilecek para çekişmelerine ve kıskançlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla ilişkinizde sahiplenici tavrınız otoriteniz üzerinde olumsuz etki bırakabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızdaki düşünceler sizi kaygılı ve endişeli kılmakta. Kendinize telkinde bulunarak rahatlamaya çalışmalı; aslında bu sıkıntıların sadece sizin olayları büyütmenizden kaynaklandığını bilmelisiniz. Bugün çaba gösterdiğiniz takdirde isteklerinize ulaşabilir hatta üzerinde çalıştığınız konularda beklentilerinizin üzerinde başarı kaydedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hedeflediğiniz işlerde başarı ve duygusal tatminde bugün şans yanınızda gibi görünüyor. Arkadaş çevrenizden gerekli olan desteği bulabilir; çevrenizde ne kadar sevildiğinizi anlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi kaygılandıran ve motivasyonunuzu düşüren davranışlarınızı bir kenara bırakmalı; kendinize güvenmelisiniz. Bugün etrafınızdakilere vereceğiniz bilgiler aydınlatıcı ve eğitici olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal yaşam içinde duyarlı, anaç ve korumaya yönelik tavır ve davranışlarınızla göz doldurabilir; beğeni toplayabilirsiniz. Eve, aileye ait meseleler kolaylıkla akıcı bir şekilde ilerleyebilir. Ancak maddi konularda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Temkinli olmanızda yarar var. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarla olan ilişkinizde sahiplenici tutumuzdan vazgeçmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün kıskançlığın ve hırsınızın kurbanı olabilirsiniz. Sahiplenici tavrınız hem özel hem de ailevi hem iş yaşantınızdaki ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Kendinizi çalışmalarınızla ortaya koymaya çalışmalı; tüm motivasyonunuzu hedeflerinize yöneltmelisiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konulardaki endişelerinizi giderecek gelişmeler bugün yaşanabilir. Strese neden olan ailevi durumlar, maddi manevi paylaşımlardaki kaygılarınıza merhem olacak çözümler gelebilir. Bilinçaltınızı kurcalayan ilişkilerle alakalı durumlarda fevri davranmamalı; hırsınıza yenik düşmemeli; geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Gizli düşmanlıklara da dikkat.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşınızdaki kişinin size olan sevgisinin kuşkuya yer bırakmaması isteğindesiniz. Bugün bu güvensizliğinize cevap bulabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda veya finansal konularda idareyi ele alma çabanız bazı sorunlara neden olabilir. Hedeflediğiniz kazançlara ulaşmak için çaba harcamanız gerektiğinin bilincine tekrar varabilirsiniz. Arkadaşlarla rekabete gireceğiniz ortamlar olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hem beden hem ruhsal sağlığınız için bugün yeni yollar arayışında olabilir veya tam tersi keyiflerinize fazlasıyla yönelebilir, yeme içmeye doyamayabilirsiniz. Abartılı davranışlarda sakınmalı; dengede kalmaya çalışmalısınız. Beraberliklerde karşınızdaki kişinin kendi isteklerini fazlasıyla önemsemesi kuracağınız ilişkiyi olumsuz etkileyebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün aşk hayatınız sizi duygusal yönden besleyebilir veya arzu ettiğiniz sevgiden beklentileriniz yüksek olabilir. Aileden gelen gelirler, ev veya gayrimenkulle ilgili olumlu sayılabilecek gelişmeler sizi rahatlatırken işi içine alan konularda hedeflerinizi gerçekleştirmemek sizi zorlayabilir. Başkalarıyla aynı fikirde olmasanız da iyi geçinmeniz gerektiğini bilmelisiniz.