Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.10.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, keyifleriniz için yaptığınız harcamalardan dolayı gerilim yaşayabilir, planlarınızı iptal etmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan destek alabilir, yaşamdan daha fazla mutluluk duyabilir, romantik ilişkilerde beklenen gelişmeleri yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün aile ve eve dair geçmiş sorunlarla yüzleşmeniz, eski çatışmalarda su yüzüne çıkan gerçeklerle olayı çözmeye çalışmanız mümkün. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle girişilen işbirliklerinde sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru ise beklediğiniz destekleri alarak kendinizi daha keyifli hissedebilir, finansal krizlere çözümler üretebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Beraber çalıştığınız kişilerle daha önceden yaşadığınız krizler tekrar su yüzüne çıkabilir. Kendinizi ifade edemediğinizden dolayı anlaşma sağlayamayabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz. Fakat sonrasında yakın ilişki de olduğunuz kişilerin, eşin, ortağın ya da işbirliklerinin desteğini alarak kendinizi daha güvenli hissedebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kazançlarınızı değerlendirmekle ilgili sorunlar yaşayabilir, borç alacak dengenizi muhafaza etmekte zorlanabilirsiniz. Sevdikleriniz ya da keyifleriniz için yaptığınız harcamalar bugün krize yol açarak, planlarınızı bozabilir. Ama beraber çalıştığınız kişilerden ya da akrabalarınızdan alacağınız destek neşenizi yerine getirerek, özgüveninizin artmasını sağlayacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hâlâ burcunuzda hareket etmekte olan Ay; girişimlerde bulunmanız için size enerji verecektir. Ama geçmiş sorunlar yakanızı bırakmayarak harekete geçmenizi engelleyebilir. İlişkilerde yaşanan gerilim akşama doğru yerini neşe ve keyfe bırakacak, yaşamdan mutluluk duyacağınız gelişmeler yaşayabileceksiniz. Sosyal organizasyonlar ve davetler içinde yer alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kontrolünüzde olmadan yaşanan gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilir. Geçmiş krizlerin tekrar su yüzüne çıkması ve kendinizi istediğiniz gibi ifade edememeniz gerilim yaşayarak, içinize kapanmanıza yol açabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde aile ilişkilerinden gelen destek özgüveninizi toplamanıza ve cesaretle harekete geçmenize olanak verecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne planların ertelenmesi ve gruplar içinde yaşanan gerilimle başlayabilirsiniz. Eski borçlar ve alacaklar hedeflerinizi ertelemenize yol açabileceği gibi yeteneklerinizi de sorgulamanıza neden olabilir. Fakat sonrasında alacağınız haberler keyfinizi yerine getirerek, sosyal ve arkadaş ortamları içinde kendinizi güven e cesaretle ifade etmenizi sağlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda ilerlemek istemenize rağmen geçmiş ilişkiler ya da sorunlar tekrar gündeme gelerek engellenmenize yol açabilir. Eski çatışmaları çözmek için iyi bir zamanda olduğunuzu bilerek yolunuza devam etmelisiniz. Bugün ekonomik konularla ilgili yaşanan olumlu gelişmeler hem neşenizi bulmanızı hemde kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda ki girişimleriniz geçmiş tecrübeleriniz sayesinde olumlu gelişebilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir, kendi düşüncelerinizden şüpheye düşebilirsiniz. Ama sonrasında kararlarınıza ve kendinize güveninizi tazeleyecek gelişmeler yaşayarak, neşe ve keyifle yolunuza devam edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularla ilgili yaşanan krizler kendinize koyduğunuz hedefleri ertelemenize, planlarınızın bozulmasına yol açabilir. İçinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş gruplarıyla üstü örtülmüş çatışmaları tekrar yaşayabilirsiniz ama artık deneyimleriniz bu sorunları daha kolay çözmenizi sağlayacaktır. Beklenmedik destekler güveninizi artırabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; gelişmelerin size bağlı olmadığına işaret etmekte. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin tavırları iş ve sosyal hayatınızda ki planların bozulmasına yol açabilir. Eski düşmanlıkların açığa çıkması gerilime yol açabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde arkadaşlarınızın da desteğiyle rahatlayabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Beraber çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilir, muhalif düşüncelerden dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projelerde eski sorunlar açığa çıkabilir ve planlarınızın bozulmasına yol açabilir. Üstleriniz, anneniz ya da sosyal ortamınızdan alacağınız destek özgüvenle harekete geçmenizi, aldığınız kararları uygulamanızı sağlayabilir.