Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşecek Ay tutulması iletişiminizde gerginliğe neden olabilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalarda bitişler yaşanabilir, sosyal medya da yanlış anlaşılmalar olabilir. Finansal konularda alınan sorumlulukları paylaşabilir, iş ve sosyal hayatınızda vereceğiniz mücadeleye destek alabilirsiniz. Sizin için önemli olan konularda güç savaşlarına girebilir, tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ay tutulması; ekonomik konularla ilgili değişiklikler yaşanmasına neden olabilir. Beklediğiniz ödemeleri alamayabilir, kontrol edemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. İşbirliği ve ortaklık içeren finansal kaynaklar da sonlanmalar yaşanabilir. Görüş ve düşünceleriniz için mücadele vermek zorunda kalabilir, eşiniz ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması ilişkilerde sonlanmalara neden olabilir. Finansal konularla ilgili yaşanan zorlu dönüşüm, mücadele etmenize ve üzerinizde baskı hissetmenize yol açabilir. Beraber çalıştığınız kişi ve akrabaların desteğiyle kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Bugün gergin ve huzursuz olabilirsiniz, sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün gerçekleşecek Ay tutulması bazı sırların açığa çıkmasına, dedikoduların ortaya dökülmesine neden olabilir. Sizin kontrolünüzde olmayan gelişmeler karşısında karşınızdakilerin baskısına maruz kalabilir, mücadele etmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde daha uzun vadeli ve sorumluluk üstlenerek davranabilir, işbirliği içinde olmak isteyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ortamınızda ve günlük yaşamınızda zorlu mücadeleler içine girebilir, güç savaşları yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aile içinden alacağınız destekle daha planlı ve stratejik davranabilirsiniz. Bugün gerçekleşen Ay tutulması sevdiklerinizle aranızda gerginliğe yol açabilir. Romantik ilişkilerde sonlanmalar yaşayabilir, arkadaşlarınızla tartışmalara girebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün gerçekleşecek Ay tutulması iş ve sosyal yaşamınızda bazı kararlar almanıza ve sonlanmalara neden olabilir. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde güç savaşları yaşanabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Fakat konuşmalarınızla karşınızdakileri ikna edebilir ve çözüm üretebilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalar arka planda yaşanan çıkar çatışmalarından dolayı bitebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İletişiminizde ve çevreyle ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bugün gerçekleşen Ay tutulması gerginliğe ve tartışmalara neden olabilir. Yurtdışı, medya, mahkeme veya yüksek eğitimle ilgili girişimlerinizde engellerle karşılaşabilir, sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Ekonomik gelirler ilgili aldığınız sorumluluklar aile içinde güç savaşlarına yol açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularla ilgili kontrol edemediğiniz olaylar gerilime ve sonlanmalara neden olabilir. Ay tutulmasıyla birlikte ortak kaynakların paylaşımında tartışmalar ve beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde yaşanan derin dönüşüm, yaşamsal sorumluluklarınızda artışa yol açabilir. Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle aranızda güç savaşları yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması, kontrol edemediğiniz olayların açığa çıkmasına ve ilişkilerde gerginliğe neden olabilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili yaşanan güç savaşları ve zorlu dönüşüm mücadelesinde destekler alabilirsiniz. Hırs ve tutkuyla bağlandığınız konularda gözü kara davranabilir ve risk üstlenebilirsiniz. Bugün tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gerçekleşen Ay tutulması kontrolünüzde olmayan olayların açığa çıkmasına neden olabilir. Hırsla davrandığınız ve mücadelesini verdiğiniz konularda güç savaşları yaşayarak hem ilişkilerinize hemde sağlığınıza zarar verebilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaşanan ani gelişmeler bazı proje ve işlerin bitmesine neden olabilir. Kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ay tutulmasıyla birlikte hayatınıza yeni ilgi alanları girebilir fakat aşk ilişkilerinde sonlanmalarda yaşanabilir. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan dönüşüm ve sorumluluk artışı bazı keyiflerinizden vazgeçmenizi gerektirebilir. Risk alarak yeni hedeflere yönelebilir, bilinçaltınızda yaşanan endişe ve korkularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kendi çıkarlarınızı gözetmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün gerçekleşen Ay tutulması yaşamınızda önemli kararlar almanıza size yük getiren iş ve ilişkilerden kurtulmanıza neden olabilir. Geleceğe dair hedef ve ideallerinize varmak için fikir birliği içinde olduğunuz kişilerin desteğini alabilir, grup ve derneklerde güç savaşlarına girebilirsiniz. Çalışma ve sosyal hayatınızda yaşanan gerginlik kontrolsüz davranmanıza yol açabilir.