Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Karşıt burcunuzdaki Ay, ilişkilere dikkatinizi çekmekte. Uyum ve denge arayışınızda bugün bazı dalgalanmalar yaşayabilir; anlayış bekler bir tutum içinde olabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın kararsız halleri birlikteliğinizi olumsuz etkileyebilir. Kuracağınız işbirlikleri sayesinde geleceğe dair yeni umutlar besleyebilirsiniz ancak beklentilerinizi abartmamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatınızda bugün dengeleri kurmakta; ilişkileri uyum içinde ilerletmekte zorlanabilirsiniz. İşbirliğine yatkın olmanıza rağmen meydana gelen durumlar gerginlik hissetmenize neden olabilir. Sorunları çözebilmek için yeni çözüm yolları aramanız gerekebilir. Geleceğinizi düşünerek alttan almaya ve anlayışlı olmaya gayret etmeli; hırslarınıza yenik düşmemelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşka hayatınız hareketleniyor, yaşamdan aldığınız keyifler artıyor. Yeni ilişkiler başlayacağı gibi varolanlarla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Fazla hırslı olmanız berberliğiniz üzerinde olumsuz etkiye neden olabilir. Finansal alanda çıkarlarınızı gözeterek yapacağınız girişimlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak beklentilerinizi abartmamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evde, aile içinde ve kariyerde bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Uyumlu olma gayretinize rağmen karşınızdaki kişilerin baskıcı ve sizi kontrol altına almaya yönelik tavırları yüzünden istediğiniz huzuru elde edemeyebilirsiniz. Çıkarlar çatışmaları yaşanabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler için harekete geçebilir; dekorasyonla ilgili çalışmalara hız verebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün anlaşmalar, görüşmeler ve yolculuklar sizi bir hayli meşgul edebilir. Kuracağınız dialoglarda nezaketi elden bırakmak istememenize rağmen karşı tarafın tutumundan dolayı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Zihnen aktif olmanız ve mantığınızı kullanmanız sayesinde sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Kardeşlerle ilgili gelişmelere anlayışlı olunuz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Mali konular bugün gündeminizde önemli bir yer tutmakta. İşbirliklerinden elde edeceğiniz veya elde etmiş olduğunuz kazançları iyi hesaplamalısınız. Çocuklar için yapılacak yeni harcamalarla çıkabilir veya bazı borçlarla karşılaşabilirsiniz. Bağlı olduğunuz grupların desteği hedeflerinize ulaşmanıza olanak sağlayacak ve size maddi manevi tatmin edecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi rahat ifade etmenize ve kişilik özelliklerinizi tam anlamıyla ortaya çıkarmanıza olanak sağlamakta. Bugün hem özel hem sosyal ilişkilerinizde uyum ve dengeleri kurmak size düşebilir. Karşınızdaki kişilerin her an değişen tavır ve davranışlarına uygun uslubu bulmak zorunda kalabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bilinçaltınızı kurcalayan ilişkiler ve işbirlikleri bugün sizi bir hayli yorabilir.  Yapacağınız görüşmeler, anlaşmalar veya eğitimle alakalı konularda hırslarınızla hareket edebilir; gücü elde tutmayı isteyebilirsiniz. Ancak kontrolü pek elde tutabileceğiniz söylenemez. Çalışma arkadaşlarınızla yaşayacağınız bazı durumlar aranızdaki dialogları gergin bir hale getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekip çalışmalarında dikkatli olmanız gereken bir gün. Kuracağınız dialogları iyi tutmalı;  imzalayacağınız anlaşmaların içeriklerini iyi analiz etmelisiniz zira çatışmaya ve gerilime açık etkiler altındasınız. Her ne kadar uyumu ve dengeleri yakalamak isteseniz de kısa bir süre için başaramayabilirsiniz. Finansal konularda hırslarınıza yenik düşmeden planlı hareket etmeye çalışmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda işbirlikleri ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. Dengeleri korumak adına yapacağınız hamleleriniz olabilir. Gücünüzü ortaya koymaktan çekinmeyecek hatta ısrarcı olacaksınız. Ev, aile yaşantınızdan kaynaklı bazı durumlar konumuz üzerinde de etkili olabilir. Yerleşime ait değişimlerle ilgili bazı kararlar gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili alacağınız yeni haberler olabilir. Ufkunuzu geliştirecek ve farkındalık katacak bilgiler eşliğinde kararlar alabilirsiniz. Size içten içe baskı yapan kişi ve kurumlardan gelebilecek durumlara karşı dikkatli olmalı; diplomatik tavrınızı bozmadan gelişmelerin üstesinden gelmeye bakmalısınız. Çalışma koşullarınızdaki yoğunluk dinlenmeye vakit ayıramadığınıza işaret etmekte.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda ortak olduğunuz işler ve kazançlara odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Paylaştığınız gelirlerin dağılımıyla alakalı bazı gelişmeler yaşanabilir; uyum ve dengeleri sağlamakta kısa süreli de olsa zorlanabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda sizi yoran konulardan sıyrılmaya bakmalı; yeniklere açık olmalısınız. Aşka hayatınızda yüksek beklenti ve hırslar içindesiniz.