Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün yaşanan Dolunay ev ve iş hayatı arasında seçimler yapmanıza neden olabilir. Ailenizi koruma ve kollama isteği, yuvayla ilgili girişimler, duygusal krizlere yol açabilir. Fakat sosyal ve çalışma hayatınızdan kaynaklanan baskı ve sorumluluklar ilişkilerde kararlar almanızı gerektirebilir. Finansal konularda kararlı ve tutarlı davranmanız krizi aşmanıza yardımcı olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Anlaşma ve sözleşmelerde son noktayı koyabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerden alacağınız destekle, seçimler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Yüksek eğitim, yurtdışı, mahkeme ve medyayla ilgili konularda seçimler yapmanızı gerektiren olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularla aranızda gerilim yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili kararlar almanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Eve ve aileye dair harcamalar gerilime neden olabilir, sigorta, vergi, kredi gibi konularda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan veya akrabalarınızdan alacağınız destekle sorumluluklarınızı yerine getirebilir, yaşadığınız duygusal gerilimi aşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün burcunuzda yaşanacak Dolunay’ la birlikte yakın ilişki de bulunduğunuz kişilerle, çevrenizle ve sağlığınızla ilgili kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren konularda seçimler yapmaya zorlanabilir, gerilim yaşayabilirsiniz. Duygusal krizler ilişkilerde sonlanmalara neden olabilir. Sevdiklerinizin desteğini alarak daha tutarlı davranabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ortamınızda dönüşüm yapmanızı gerektiren gelişmeler olabilir, beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşanabilir. Gizli düşmanlarınızla karşılaşabilir, günlük alışkanlıklarınızı dönüştürmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızda güç savaşları yaşamanız duygusal krizlere neden olsa da ailenin de desteğiyle kararlı ve tutarlı davranabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aşk ilişkilerinde gerilim yaşanabilir, hedefleriniz ve sevdikleriniz arasında kalarak seçim yapmaya zorlanabilirsiniz. Size keyif veren konular ve hobilerinizle ilgili daha ciddi ilgilenebileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi sağlayan eğitimlerden, kardeş, kuzen ve komşulardan alacağınız destekle geleceğe yönelik ideallerinizi gözden geçirerek girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

 Bugün gerçekleşen Dolunay; iş ve sosyal hayatınızda gerginliğe neden olabilir. Duygusal gerilimin yol açtığı krizler toplum içinde ki yerinizle ilgili değişikliklere ve farklı işbirliklerine yol açabilir. Yeteneklerinize güvenerek yaşamınızda gereken dönüşümü gerçekleştirebilir, ekonomik konularla ilgili destek alabilirsiniz. Kariyeriniz ve aile yaşamınız arasında seçimler yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda yaşanan ani değişiklikler düşüncelerinizi ve umutlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Yurtdışı, medya, mahkeme ya da yüksek eğitimle ilgili gelişmeler, yaşamınızda dönüşümlere yol açabilir. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir. Kararlı ve tutarlı davranışlarla çevrenizdekileri ikna edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Banka, sigorta, vergi, kredi ve borçlarla ilgili ani değişiklikler gerilime neden olabilir. Ekonomik konularda üstlendiğiniz sorumluluklar yaşamınızda seçimler yapmanıza, girişimlerinizi sonlandırmanıza yol açabilir. Duygusal bağınızın olduğu konuları baskılar sonucunda bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabilmeniz için destek alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gerçekleşecek Dolunay; ilişkilerinizde karar aşamasına gelmenize ve bundan sonra gideceğiniz yolla ilgili kararlar almanıza neden olacaktır. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilere karşı baskıcı tutumunuz duygusal krizlere yol açabilir. Fakat içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan alacağınız destekle uzlaşma yolları bulabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Alacağınız haberler ve ani gelişen anlaşmalar iş ortamınızda gerilimize neden olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ya da akrabalarınızla aranızda çatışmalar yaşanabilir, gizli ve güçlü düşmanların varlığı seçim yapmanızı, karar almanızı gerektirebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi gerektiren konular olabilir, günlük alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz. Güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün yaşanacak Dolunay; hedeflerinizde dönüşüm yapmanızı gerektiren koşulları açığa çıkarabilir. Aşk ilişkilerinde kararlar alabilir, yaşanan duygusal krizlerden dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteği ile seçimler yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili girişimlerinizde engellerle karşılaşabilir, ideallerinizi sorgulayabilirsiniz.