Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 28.12.2013

Koç                           21 Mart - 20 Nisan

Duygularınızı derin ve yoğun hissedeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Paylaşımlarınızda tutkulu, kimi zaman kıskanç olabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızı etkileyecek sizi güçlendirecek kazanımlar peşindesiniz. Hedeflediğiniz konuma ulaşmak için son hamleleri yapabilirsiniz. Finansal alanda yaşadığınız dönüşüm sizi güçlendirecek.

Boğa                       21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıklar adına meşguliyetler söz konusu. Yakaladığınız fırsatlar sayesinde bağlarınızı geliştirebilir; karşınızdakilerden istediğiniz anlayışlı tavır ve davranışları görebilirsiniz. Ayrıca sizi maddi konularda destekleyecek olmaları kafanızdakileri gerçekleştirmenize olanak sağlayacaktır. Ancak sizi yoran takıntılı düşüncelerinizi bırakmalısınız.

İkizler                 22 Mayıs - 21 Haziran

Yoğun geçen bir haftanın ardından dinlenme ihtiyacındasınız. Sağlık durumunuzda sizi buna zorlayan rahatsızlıklarınız da olabilir. Ancak kimileriniz günü yapılması gereken sorumlulukları yerine getirerek geçirebilir; gerek aileleri gerek sevdiklerinin yardımına koşabilirler. Maddi konularla ilgili ileriye dönük projelerin planlamasını yapabilirsiniz.

Yengeç            22 Haziran - 23 Temmuz

Duygularınız derin ve tutkulu. Sevdiklerinizle özel anları paylaşacağınız bir gün geçirmek istemektesiniz. Sizi bir süredir baskısı altına ilişki problemlerinizi çözebileceğiniz uygun koşulları bulabilirsiniz. Çocuklarınız, dostlarınızla yakınlaşabilir ve sizi etkisi altına almış hobilerinizle ilgilenebilir; sizi geliştirecek ve ufkunuzu açacak seyahatler gündemde.

Aslan                24 Temmuz - 23 Ağustos

Evdeki sorumluklarınıza yenileri ekleniyor. Yakınlarınızla duygusal bağlarınızı da geliştirmenize olanak sağlayacak durumlar gündemde. İçten içe sizi yaralayan konuları, bilinçaltınızı kurcalayan maddi problemlerinizi paylaşabilir; onlardan anlayış ve destek görebilirsiniz. Ayrıca evinizde dostlarınızı ağırlayabilir; seyahatlere çıkabilirsiniz.

Başak                   24 Ağustos - 23 Eylül

Düşünceler zihninizi hapsetmiş gibi. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili canınızı sıkan durumlara çözüm bulmak istiyorsunuz. Aile birliğinize zarar vermeden stratejik davranarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz gelişmeler ve destekler var. Size gelebilecek fırsatları lehinize değerlendirebilirsiniz.

Terazi                     24 Eylül - 22 Ekim

Maddi manevi değerlerinizi gözden geçirmektesiniz. Gelişmekte olan iş hayatınız ve sosyal çevreniz size yeni gelir kapıları açarak yeteneklerinizi kullanmanıza olanak tanıyacaktır. Bu fırsatları iyi değerlendirmeye bakmalı; kazançlarınızı korumaya yönelik hareket etmeli; yüksek harcamalardan uzak durmalısınız. Yatırımların karşılığını alacaksınız.

Akrep                     23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzdaki Ay; öne çıkmanıza ve hedef odaklı olmanıza olanak sağlıyor. İkili ilişkilerden yana şansınızı açarken kendinizi ifade etmenize de yardımcı oluyor. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan fikir alış verişleri sayesinde kendiniziz tamamlanmış hissedebilirsiniz. Çocuklarınız, arkadaş çevrenizden gelecek güzel haberler, duygusal olarak sizi tatmin edecek.

Yay                          23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızı kurcalayan birçok düşünce var. Bu durum da sizi içten içe rahatsız ediyor; mutluluğunuzu engelliyor. Kontrol edemediğiniz koşullar maddi manevi bazı fedakarlıklar gerektiriyor; ister istemez boyun eğiyorsunuz. Kendi içinize döndüğünüz şu günlerde ileride yapmak istediklerinizin ön hazırlıklarını üzerine çalışabilirsiniz.

Oğlak                     23 Aralık - 20 Ocak

Arkadaşlarınızla derin paylaşımlarda ve duygu alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Dostlarınızla geçireceğiniz saatler adeta yenilenmenize olanak sağlayabilir. Geleceğinizi şekillendirmek adına kendinize yeni hedefler belirleyebilir; tüm gücünüzü bu alan odaklayabilirsiniz. Ayrıca üzerinde çalıştığınız projelerde sorumluluklarınız ve yükleriniz artabilir.

Kova                         21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda bir dönüm noktasından geçmektesiniz. Sorumluluklarınız ve üzerinize aldığınız işler artmasına rağmen kendinizi bu yüklerin altından kalkabilecek gibi hissediyorsunuz. Sizi engelleyen otorite konumundaki kişilerle veya gizli düşmanlıklara karşı gireceğiniz mücadeleler sizi yıldırmasın.

Balık                        20 Şubat - 20 Mart

Düşüncelerinizi yeniliyor; hayata farklı bir pencereden bakıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişiler, çıkacağınız yolculuklar ve öğreneceğiniz felsefeler size bu alanda yardımcı olacaktır. Sevdiklerinizden göreceğiniz yakınlıklar ilişkilerinizde de yeni bir dönemi başlatıyor olabilir. Eski arkadaşlarla yeniden irtibata geçebilirsiniz.