Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün hizmet, yardımlaşma ve sağlık konuları gündeminizde olacaktır. Sabah saatlerinde organize olmakta ve işlerinizi yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Gün ortasından sonra doğru planlama yapabilmeniz sayesinde sorunların üstesinden gelebilir; maddi konularda sizi kısıtlayan durumlara çözüm üretebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda sizi güçlü kılacak girişimler gündeme gelebilir.

 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşktan yana fırsatlara açıksınız. Çocuklarınıza vakit ayırabilir; size keyif veren uğraşlar ve yolculuklar gündeminizde olabilir. Gün içinde planlı davranmaya önem vermelisiniz zira elde olmayan nedenler yüzünden bazı ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Mantıklı ve gerçekçi davranışlarınız eşiniz veya ortağınızla olan ilişkinizi sağlamlaştırmakla kalmayıp gücü kontrolünüze verebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Evde, işte, ailevi konularda sizi fedakarlık yapmaya yönelten gelişmeler yaşanabilir. Sabah saatlerinde planlarınız istediğiniz gibi ilerlemeyebilir; temkinli davranmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde ise olumlu gelişmeler iş hayatınız ve uğraşılarınız açısından verimli olabilir. Maddi manevi konularda sizi güçlü kılacak destekleri bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün düşüncelerinizin, çevrenizdekilerin sizi istemeden de olsa yanıltabileceğini bilmeli; toleranslı olmaya çalışmalısınız. İletişim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili belirsiz durumların yaratacağı sorunlara karşı önceden planlı olmalısınız. Günün diğer bölümünde ise gerçekçi yaklaşımlarınız ilişkileriniz üzerinde olumlu olabilir; eşten veya ortaktan beklediğiniz gücü alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda beklentilerinizi yüksek tutabilir; bazı yanılgılar yaşayabilirsiniz. Size verilen bilgileri kontrol ederek; detaylara ve araştırmaya önem vererek üstesinden gelebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde bu irdeleyici tutumunuz sayesinde gerçekleri görebilir; alacağınız kararlarla çıkarlarınızı koruyabilirsiniz. Size destek sağlayan kişilerin var olacağını bilmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzdaki Ay kendinizi rahat ifade etmenize ve akılcı davranmanıza olanak sağlamakta. Ancak sabah saatlerinde koşullar belirsiz olduğu için yanılgılar yaşayabilir veya fedakarlık göstermeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Önemli kararları, sağlık kontrollerini ilerleyen saatlere ertelemelisiniz. Akşam saatlerinde kardeşler, yakın çevre ilişkilerinde sorumluluklar öne çıkabilir.

  

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi içinize dönmek ve düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Bugün reddettiğiniz gerçeklerle yüzleşmek ve kabul etmek için uygun olabilir. Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar karşısında endişeye kapılmamalı; size verilen bilgilerin doğruluğundan emin olduktan sonra harekete geçmelisiniz. Akşam saatlerinde maddi sorunlarınıza destek bulmak daha kolay olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde çalıştığınız proje, grup çalışmaları ve hedeflerinizle ilgili bazı belirsizlikler sizi yönsüz bırakabilir. Karar almakta acele etmemeli; gelişmeleri enine boyuna değerlendirmelisiniz. Günün ikinci bölümünde kontrolü ele alabilir; yönlendirmeyi siz yapabilirsiniz. Gerçekçi, mantıklı düşünceleriniz ve söylemlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatın içindeki ilişkilerde ve iletişiminizde bugün dikkati elden bırakmamalı; size verilen bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeden girişimde bulunmamalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde elde olamayan gelişmelerin getirdiği sorunlarla baş etmek ve içten içe endişe yaratan parasal sorumluluklara çözüm bulmak daha kolay olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim, yolculuklarla ilgili işleriniz sabah saatlerinde belirsizlikler içerebilir. Kararlarınızda ve söylemlerinizde irdeleyicisiniz ancak bugün gözden kaçırdığınız bazı detaylar olabilir. Dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde gücü elde tutmaya yönelik ve otoriter tutumunuz sayesinde başarı elde edebilir; geleceğinizi olumlu etkileyecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortak gelirler, borç, alacak gibi finansal konularda değerlendirmelerinizi yaparken dikkatli olmalısınız zira yanılgıya düşme ihtimaliz yüksek. Detaylara ve araştırmaya önem vererek üstesinden gelme şansınız var. Akşam saatlerinde duygusal paylaşımlarınızda kontrollü ve mesafeli olabilir; sizi içten baskılayan kişiler ve nedenlerden dolayı ilişkilere gerçekçi bakabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde önem kazanıyor. İletişiminizde dikkatli olmalısınız zira sabah saatlerinde yanlış anlamalara; anlaşma, işbirliklerini içeren konularda yanılgı ve fedakarlıklara açıksınız. Akşam saatlerinde daha gerçekçi düşünebilir; hedeflerinizle ilgili mantıklı kararlar alabilir; yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla alakalı engelleri aşabilirsiniz.