Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.01.2014

Koç                  21 Mart - 20 Nisan

 Kendinizden beklentilerinizi fazla abartmadan sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. İlişkilerde ve ortaklıklar da yaşanan gerilim sizi motive edebilir, bir an önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat başlangıçlar yapmadan önce biraz düşünmeli, elinizde var olan işleri sonuçlandırmaya ya da eski konuları değerlendirmeye çalışmalısınız. Hırsınıza yenilmeden kariyer hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Boğa             21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata bakış açınızın dönüştüğü ve yeniden şekillendiği bir süreçte olabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Çalışma ortamınızda çıkarların çatışmasından dolayı gerilim yaşansa da duygularınızı saklayabilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz.

İkizler      22 Mayıs - 21 Haziran

Gelirlerinizi ve harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanacağınız bir dönemdesiniz. Maddi manevi değerlerinizi muhafaza etmeye çalışsanız bile değişime karşı koyamayabilirsiniz. Borçlar ve alacaklarınızı gözden geçirerek uzlaşma fırsatı bulabilirsiniz fakat keyifleriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar sizi sıkıntıya sokabilir.

Yengeç  22 Haziran - 23 Temmuz

Kendinizi ifade etmeye ve yaşamınızı kontrol altına almaya çalışsanız da karşınızdakilerin sizi değişime zorlaması gerilime yol açabilir. Eski düşmanlıkların tekrar açığa çıkması bu sefer uzlaşmanızı ya da tüm ilişkiyi bitirmenizi sağlayabilir. Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; işbirliği içinde olmanız gerektiğine işaret ediyor.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Üstünde çalıştığınız projeleri sonuçlandırmak ve elinizde ki işleri teslim etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle işbirliği yapmanız sizin lehinize olacaktır fakat iletişimden ve bilgi alışverişinden kaynaklanan sorunlar gerilime yol açabilir. Yine de duygularınızı açığa çıkarmadan yolunuza devam edebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Başak         24 Ağustos - 23 Eylül

Geleceğe dair beklentilerinizi fazla abartmamalısınız. Değişen koşullara uyum sağlamakta zorlansanız da sizi zorlayan olayları kontrol altına alabilirsiniz. Fakat sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar ekonomik olarak sıkıntı yaşamanıza yol açabilir. Aldığınız kararları uygulamak için çaba sarf ederken yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.

Terazi           24 Eylül - 22 Ekim

Gayrimenkullerle ilgili almanız gereken kararları daha fazla ertelemeden harekete geçmelisiniz. Ev dekorasyonu ya da tadilatı için devam eden işleri sonuçlandırabilirsiniz fakat başlangıçlar için biraz daha beklemelisiniz. İlişkilerde taleplerinizin yerine gelmemesi sizi öfkelendirse de duygularınızı kontrol altına alabilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızda dönüşüme zorlanabilirsiniz.

Akrep           23 Ekim - 22 Kasım

Bugün aldığınız kararları uygulamak için çaba sarf edebilir, verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız anlaşmaları sonlandırabilir, karşınızdakileri ikna etmek için zorlayıcı olabilirsiniz. Hayata bakış açınıza ters düşerek, değerlerinizi muhafaza edemeyebilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulisler çıkar çatışmalarına yol açarak, gerilimi tırmandırabilir.

Yay               23 Kasım - 22 Aralık

Ekonomik beklentilerinizin yüksek olması, hırsınızı da artırabilir. Geçmiş borç ve alacaklar gündeme gelebilir, gelirlerinizi kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizin dönüşüyor olması, krizlere yol açabilir, aileniz için fedakarlık yapmak istemenize  rağmen şartlar elvermeyebilir.

Oğlak           23 Aralık - 20 Ocak

Bugün olayların kontrolünü ele almak için gösterdiğiniz çaba karşınızdakilerle ilişkileriniz de yüksek gerilime neden olabilir. Geçmiş kararlar ya da ilişkiler tekrar  gündeme gelerek, üstünden geçilebilir veya sonlandırılabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin duygusal beklentilerinin farkına varmanız gerekiyor. İş ve sosyal hayatınızda çıkar çatışmaları  yaşayabilirsiniz.

Kova             21 Ocak - 19 Şubat

İç hesaplaşmalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişten gelen hem aileye hem de kariyere dair konuları tekrar gündeme getirerek kendi içinizde çözmeye çalışabilirsiniz. Sizi rahatsız eden çıkar ilişkileri içten içe öfkelenmenize neden olsa da duygularınızı belli etmemeye çalışacaksınız. Hayata bakış açınız değişiyor olabilir, önümüzde ki günlerde kontrolü sağlayacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eski arkadaşlar ya da gruplarla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde ki sevecen tutum karşınızdakilerin baskıcı tavırlarından dolayı dönüşebilir. Geleceğe dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar finansal kaynaklarda ki yetersizlikten dolayı engellense de; sizi destekleyen kişilerin varlığı kararlılığınızı artıracak.