Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.03.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün finansal konularla ilgili krizler yaşansa bile çözümü de hemen ardından gelebilir. Ani karar almaktan ve fazla atak davranmaktan kaynaklanan sorunlar ve aldığınız riskler sorumluluklarınızı artırabilir. Duygusal olarak huzursuz ve gerilimli olabilir, ikilemde kalabilirsiniz. Birkaç gündür yaşanan gelişmeleri gözden geçirip derin araştırmalar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Önceden planladığınız hedef ve ideallerinize ulaşmak için eşinizin, ortağınızın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Fakat içinde bulunduğunuz ekonomik koşullar ikilemde kalmanıza ve kararsızlığa yol açabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için uzmanların yardımlarına ve sezgilerinize ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün beraber çalıştığınız kişilerle aranızda fikir alışverişinde bulunabilir, iş hayatınızda olumlu sonuçlar alabilecek girişimlere kalkışabilirsiniz. Fakat özellikle ilişkilerde kafa karışıklığı yaşayabilir, karşınıza çıkan fırsatlardan dolayı ikilemde kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sorumluluğunu almak veya yeni görevler üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk ilişkilerinde yoğun ve tutkulu olabilir, kendinizi sevdiklerinize ifade edebilirsiniz. Romantik bir gün geçirebilir, sezgilerinizin de yardımıyla yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunduğunuz kişiler sizi ikilemde bırakabilir. Eksik ya da yanlış bilgiden dolayı verilen sözler tutulmayabilir, sorumluluklarınız artabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gayrimenkullerle ilgili alım satım işleriyle uğraşabilir, aile ilişkilerinde daha yoğun ve derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek adına karşınıza çıkan fırsatlar finansal konularda ikilemde kalmanıza neden olabilir. İçinde bulunduğunuz grup ve arkadaşlıklarda yanlış bilgilendirmeden dolayı krizler yaşanabilir, sorumluluklarınız yük haline gelebilir.aeütaüt

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün anlaşmalar imzalayabilir, işbirlikleriyle ilgili şartları belirleyebilir, ticari faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişiler ikilemde kalmanıza neden olabilir. Karşınızdakilerin koşulları netleştirememesi işlerin karıştırsa da alacağınız desteklerle kararlı ve tutarlı davranabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerle ilişkilerde sıkıntılar olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, çalışma ortamınızda gelir kaynaklarınızı artıracak projeler üstünde çalışabilirsiniz. Fakat karşınıza çıkan fırsatlar ve yeni fikirler ikilemde kalmanıza neden olarak, kafanızın karışmasına yol açabilir. Mali sorumluluklarınız duygusal baskıya neden olsa da daha tutarlı ve kararlı davranmanızı sağlayacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ay burcunuzda hareket etmeye başlıyor ve siz romantik ilişkilerde önemli kararlar alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda artan sorumluluklarınız sevdiklerinizle ilgili de kararlar almanıza neden olacaktır. Sezgilerinizi de kullanarak yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Fakat finansal konular kafanızın karışmasına ve ikilemde kalmanıza yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün iç huzurunuzu sağlamakta zorlanabilir, kendinizi çevrenizden izole etmek isteyebilirsiniz. Gizli kalmış bilgilerin açığa çıkması aile ve yatırımlarla ilgili farkındalığınızın artmasına, aile ilişkilerinde daha derinleşmenize yol açabilir. Karşınıza çıkan fırsatlar seçim yapmakta zorlanmanıza ve vazgeçeceğiniz kararlar almanıza neden olsa da sezgilerinizin yardımıyla tutarlı davranabileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmek üzere harekete geçebilir, kariyerinizle ilgili koşulları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Bugün üstünde çalıştığınız projelerin sonuçlanması aşamasında belirsizlikler ve ikilemler yaşanabilir. Fakat güçlü arkadaşlıkların ve sosyal çevrenin desteğiyle kararlı davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda hareketlilik yaşanabilir, ekonomik koşullarınızı daha iyileştirebilmek adına araştırmalar ve projeler içinde olabilirsiniz. Risk alarak gerçekleştirebileceğiniz yatırım fırsatları ikilemde kalmanıza neden olabilir. Fakat artan sorumluluklarınız gerçekçi ve somut adımlar atmanızı sağlayacaktır. Bugün sezgilerinizin çok güçlü olması sizi destekliyor.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün görüş ve düşüncelerinizi ifade edebilir, aynı fikri paylaştığınız kişilerle paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizin desteğini alarak yaşamınızı ilgilendiren konularda harekete geçebilir, eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz fakat aileyle olan ilişkiler kafanızın karışmasına yol açabilir. Sonradan vazgeçeceğiniz gayrimenkul yatırımlarına yönelebilirsiniz.