Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Görüş ve inançlarınızı çevrenizle paylaşabilir, yurtdışı, mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Finansal sorumluluklarınızın getirdiği baskıyla istediğiniz gibi harcama yapamayabilir, kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Öğleden sonra iş ve sosyal hayatınızda daha aktif ve girişimci olabilir, kariyerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda girişimlerde bulunmadan önce gizli destekçilerinizden fikir alabilir, cesur adımlar atarken akılcı da davranmak isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ağır ve sorumluluk gerektiren konular gündeme gelebilir, yurtdışı, yüksek eğitim ve mahkemelerle ilgili kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Hayata bakış açınızı yenilemeniz gerekiyor.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eşin, ortağın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğini alarak geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilir, sağduyulu hareket etmek için fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Fakat öğleden sonra banka, kredi, vergi, sigorta, nafaka gibi finansal konular gündeme gelerek sorumlulukları artırabilir ve iyimserliğinizi kaybedebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda kendinizi ifade edebilmek, girişimlerde bulunmak için beraber çalıştığınız kişilerin desteğini alabilir, kariyerinizde öncü ve lider konuma geçmek için sağduyulu davranabilirsiniz. Sonrasında bu işbirlikleri devam etse bile koşulları belirlemekte zorlanacak, karşınızdakileri talep ve istekleri doğrultusunda karar almaya yatkın olacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Becerilerinizi kullanarak, yaratıcılığınızı ifade edebilir, görüşlerinizi akılcı ve akıcı bir dille anlatabilirsiniz. Sevdiklerinizin desteğiyle girişimlerde bulunabilir, cesur adımlar atabilirsiniz. Öğleden sonra bu neşeli ve iyimser ruh haliniz yerini ağır sorumlulukların gerektirdiği bir ciddiyete bırakabilir. İş hayatınızda üstlendiğiniz görevler ağır ve yorucu olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ailenin finansal sorunlarına akılcı çözümler bulmak için harekete geçebilir, cesur adımlar atarak yönetimi ele alabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde size daha fazla keyif veren konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Hobilerinize ve sevdiklerinize zaman ayırabilir, çocuklarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi mutlu edebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İşbirliği ve anlaşmalara varmak için sağduyulu tutumlar içinde olabilir, yakın çevrenin de desteğiyle ortaklıklar ya da ilişkiler için adımlar atabilirsiniz. Kendinizi cesur bir dille ifade edebilirsiniz. Sabah saatleri girişimler için elverişli olmasa da öğleden sonra aile, ev ve gayrimenkullerle ilgili konularda adımlar atabilir, sorumluluklarınızı ön plana alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gelirlerinizi artırmak, ekonomik konularda cesur adımlar atmak için sağduyunuza güvenmeli, akılcı davranabilmelisiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden ya da işin uzmanlarından destek alarak harekete geçebilirsiniz. Yakın çevreyle iletişiminizde daha duyarlı olabilir, sorumluluklarınızı yerine getirirken işin içine hayal gücünü de katabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizi ifade edebileceğiniz, becerilerinizi sergileyebileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde cesur davranabilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda ön plana çıkabilirsiniz. Öğleden sonra gelirlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir, aileniz için maddi ve manevi değerlerde fedakarlıklar yapmanız ve bütün sorumluluğu üstlenmeniz gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili girişimlerinizde sağduyulu davranabilir, cesur girişimlerde bulunmadan önce fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay’ ın burcunuza geçmesiyle kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Kendi istek ve talepleriniz doğrultusunda ilişkilerinizi yönlendirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İçinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş gruplarında akılcı tutumuzla danışılan kişi haline gelebilirsiniz. Aldığınız haberler cesur girişimlerde bulunabileceğiniz ortamı hazırlayabilir. Önümüzde ki birkaç gün yeni girişimler için uygun olmayabilir. Kendi içinize çekilerek izole olmak isteyebilir, sorumlulukların getirdiği ağır yük ile içsel bir sıkıntı hissedebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda akılcı ve cesur adımlar atabilir, ekonomik işbirliklerine girebileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra gelecek hedeflerinize varmak için daha fazla çaba sarf edebilir, içinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş grupları içinde sorumluluk üstlenebilirsiniz. Sizden daha yaşlı ve tecrübeli kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.