Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Güneş tutulması kazançlarınız, harcamalarınız ve değerleriniz üzerinde etkili olabilir. Yeni fırsatlarla karşılaşacağınız gibi var olan konumunuz ve düzenlerinizle ilgili durumlar ortaya çıkabilir. Yatırımlarınızı uzun vadeli yapmak isteyebilir; istikrar sağlamak, kendinizi huzurlu ve güvende hissedebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, hayatınıza yeni bir düzen geleceğinin habercisi olabilir. Kendi istek ve hedeflerinizin peşinden giderek yeni girişimlerde bulunmanıza olanak sağlayabilir. Huzurlu, güvende hissedeceğiniz bir gelecek için kurmak adına uzun vadeli projeler başlatabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünkü tutulma kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Gizli düşmanlıklar, hesapta olmayan durumlar ve parasal anlamda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Koşulların belirsizliği sizi temkinli adımlar atmaya yöneltebilir.  Bilinçaltınızı etkileyen düşünceler huzursuzluk hissettirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün gerçekleşecek olan Tutulma geleceğinizi güven ve istikrar altına almak için size yardımcı olacaktır. Sosyal çevrenizden, bağlı olduğunuz gruplardan ve ekip çalışmalarından hem özel hem iş hayatınız için gereken destekleri bulabilirsiniz. Uzun vadeli düşünerek yeni yatırımlar yapabilir; güvenirliliğinizi kanıtlayacağınız gelişmeler var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güneş Tutulması iş ve sosyal hayatınızda yeni bir dönemi başlatabilir. Gerek parasal konularda gerek liderliğinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz düzenleri korumak ve istikrarı sağlamak sizin için önem taşıyabilir. Alacağınız destekler olabileceği gibi bazı engellerle baş etmek zorunda kalacağınız bir gün.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim, hukuk, medya ve yayıncılıkla ilgili alanlarda yeni durumlar söz konusu olabilir. Bugünkü tutulman hayata bakışınızı, ilişkilerinizi ve parasal durumunuzu etkileyecek nitelikte gelişebilir. Uzun vadeli düşünerek adımlar atmayı isteyebilir; yaptığınız işlerden verimlilik çıkarmaya yönelik hareket edebilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güneş tutulması maddi manevi paylaşımlarınız üzerinde etkili olacaktır. Ortak olduğunuz gelirler, yatırımlarınız, alacak ve borçlarla ilgili yeni durumlar getirebilir. İstikrar sağlamaya ve kendinizi güvende hissetmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Ancak karşılaşacağınız bazı durumlar kriz yaşamanıza da neden olabilir. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve işbirliklerinde güven arayışına neden olabilir. İstediğiniz desteği bulma konusunda çaba içine girebilirsiniz. İstikrar ve istediğiniz düzeni kurmak adına gerek özel gerek iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünkü Güneş Tutulması çalışma hayatınız, düzenleriniz, alışkanlıklarınız ve sağlığınız üzerinde etkili olacağa benziyor. Parasal olarak sizi tatmin etmeyen durumlarla karşılaşabilir; uzun vadeli düşünerek yeni yatırımlar yapmak ve adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sizi rahatsız eden ve şikayetçi olduğunuz alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gerçekleşecek olan Güneş Tutulması aşkta, sevgide huzur ve güven arayışınızı artmasına neden olabilir. Sevdiğiniz kişide aradığınız bu özelliklerin olup olmadığını sorgulayabilir; yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Uzun vadeli yatırımlara çevirmek için girişimleriniz olabilir. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünkü Güneş Tutulması evde, kariyer hayatında bazı bitiş ve başlangıçlar yapmanıza olanak sağlayabilir. Yerleşim değişikliği, uzun vadeli olacak yatırımlar veya ailenizi içeren durumlar söz konusu olabilir. Huzur ve güvenli ortamlar yaratmak için çaba içine girebilir; maddi kaynaklarınızı doğru yönetmek isteyebilirsiniz. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünkü Tutulma yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili bazı durumları açığa çıkarabilir. Onlarla olan iletişiminizde yeni bir süreci başlatabilirsiniz. Geleceğe dair kendinizi güvende hissetmek ve yeteneklerinize değer katmak adına yeni bir eğitime başlayabilir; yolculuk planları yapabilir veya iş anlaşmaları imzalayabilirsiniz.