Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün sosyal ortamlar içinde bulunabilir, ideallerinizin peşinde koşabilirsiniz. Finansal sıkıntılar hedeflerinize varmanızı zorlaştırsa bile tecrübelerinizden faydalanarak kendinize çıkış yolu bulabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalardan, alacağınız eğitimlerden ve yakın çevre ilişkilerinden yana şanslı bir gününüzdesiniz. Fikir alış verişi ufkunuzu açabilir, size farklı bakış açıları kazandırabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınıza yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize varmak için ticari anlaşmalardan fayda görebilirsiniz. Fakat eşinizin, ortağınızın ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak yaşadığınız sıkıntıları aşabilir, ekonomik konularla ilgili bilgi ve becerilerinizi kullanarak başarıyı yakalayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayata bakış açınızda farklılıklar yaşanabilir. Uzun yolculuklar, mahkemeler ya da yüksek eğitimle ilgili girişimleriniz; günlük yaşamın ve çalıştığınız ortamın zorunluluklarından dolayı engellense bile ilişkilerden alacağınız destekle hedeflerinize varabilirsiniz. Bugün yaşamınızla ilgili önemli kararlar alabilir, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular gündemde olabilir, içinde olduğunuz krizlerden çıkış için farklı bakış açılarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Sevdiklerinize, çocuklarınıza ya da romantik ilişki içinde olduğunuz kişilere dair sorumluluklarınız girişimlerinizi engelleyebilir. Fakat kadersel gelişmeler ve daha önce ki tecrübeleriniz uyanışlara neden olarak, başarılı olmanızı sağlayacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; bugün ilişkiler yoluyla harekete geçebileceğinizi gösteriyor. Aile ve eve dair sorumluluklarınız girişimlerinizde zorlanmanıza ve çatışmalara yol açsa da bilgi ve tecrübelerinizi paylaşarak sorunları aşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplardan ve arkadaşlarınızdan alacağınız destekle hedeflerinize varabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gün içinde alacağınız haberler ve bilgi trafiğinde ki kısıtlanmalar girişimlerinizi engellese de sonrasında alacağınız desteklerle başarılı olabilirsiniz. Kariyerinizde sizi başarılı ve güçlü kılacak gelişmeler yaşanabilir, birikimleriniz ve tecrübelerinizi doğru kullanarak hedeflerinize varabilirsiniz. Fikir alış verişleri üstünde çalıştığınız projelerde farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün kendinize, hobilerinize ve keyif aldığınız konulara yönelebilir, sevdiklerinizle beraber zaman geçirebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız, hayata farklı bir gözle bakmanızı ve farkındalığınızın artmasını sağlayabilir. Fakat ekonomik konularla ilgili sorumluluklar ve kısıtlanmalar istekleriniz doğrultusunda hareket etmenizi engelleyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Evinizde daha fazla zaman geçirebilir, aile ilişkilerinde paylaşıma daha çok önem verebilirsiniz. Fakat yaşamınızla ilgili önemli girişimleriniz yuva da bireysel kararlar almanızı engelleyerek ilişkilerde çatışmalar yaşamanıza neden olabilir. Finansal konularda alacağınız destekler hem olaylara farklı bir açıdan bakmanızı hem de yaşamınızı isteklerinize göre düzenlemenizi sağlayacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün anlaşmalar ve işbirlikleri açısından önemli olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle kararlar alabilir, fikir alış verişlerinin faydasını görebilirsiniz. Yazılı ve

       sözel iletişim trafiğinin yoğunluğu daha özgün ve bireysel adımlar atmanızı sağlayabilir. Fakat kadersel gelişmeler ve farkına varamadığınız düşmanlıklar girişimlerinizi engellemeye çalışabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konularda çalışmalar yapabilir, maddi gelirlerinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinize varmak için aldığınız sorumluluklar harcamalarınızda bireysel davranmanızı engelleyebilir. Fakat beraber çalıştığınız kişilerin ya da akrabalarınızın desteğiyle başarılı işbirliklerine, ticari anlaşmalara varabilirsiniz. Gelişmeler sizin lehinize olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; bugün kendinizi ifade etmenizi ve ilişkilere yönelebileceğinizi göstermekte. İş ve sosyal hayatınızda artan sorumluluklarınız üstünüzde duygusal baskı hissetmenize neden olabilir. Sevdiklerinizin desteği hayattan daha fazla keyif almanıza ve hobilerinize zaman ayırmanıza olanak verebilir. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir gündesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendi içinize çekilerek gelişmeleri değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bireysel kararlar alarak harekete geçmek istemenize rağmen, hayata bakış açınız ve görüşleriniz sizi engelliyor olabilir. Aile fertleriyle yapacağınız fikir alışverişi ve paylaşımlar olayları daha fazla kontrol edebilmenizi sağlayacaktır. Ev ve yerleşim yeriyle ilgili planlar yapabilirsiniz.