Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygusal ve hassas enerjiler altındasınız. Sezgilerinize kulak vererek ilerlemekte; hayaller kurmaktasınız. Öğleden sonra burcunuza geçen Ay sizi daha dinamik ve cesur hissettirebilir. Kendinizi ifade etmek; ilişkilerde cesur girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Arkadaşlar ve gruplar içinde yer almaktan mutlusunuz. Hedeflerinize olan içten bağlılığa rağmen bugün girişimlerinizden arzu ettiğiniz verimi elde edemeyebilirsiniz. Öğleden sonra kendi içinize dönebilir; bilinçaltınızın derinliklerine inebilirsiniz. Gerekli mücadeleleri geri planda kalarak verebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınız açısından oldukça karmaşık ve dalgalı bir gün olabilir. Girişimde bulunmak için uygun koşulları bulamayabilirsiniz. Öğleden sonra ise hedeflerinize daha cesurca sarılabilir; gruplar, ekip çalışmaları veya arkadaşların da içinde olduğu organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Rekabetçi ve mücadeleci tarafınızla liderliği elde edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygularınızın şekillendirdiği bakış açınız bugün de devam etmekte. Hassasiyetinizi ve anlayışınızı çevrenize hissettiriyorsunuz. Ancak öğleden sonra değişen enerjiniz sizi mücadelelere ve rekabete sürükleyebilir. Sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilir; isteklerinizi gerçekleştirmek için gücünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. Kararlarınızı içgüdülerinizle alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Size endişe veren durumları çözümlemek isteğindesiniz ancak eliniz kolunuz bağlı gibi. Günün büyük bir bölümünde harekete geçmekte zorlanabilir; akışta kalarak süreci gözlemleyebilirsiniz. Öğleden sonra istek ve hedefleriniz için daha aktif olacağınız koşullar var. Daha cesur ve risk alabilecek tutumunuz sayesinde yurtdışı, eğitim ve yolculuklar adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızdaki belirsiz koşullar halen devam etmekte. Koşulların size bağlı olmayışı plan yapmanızı engeller gibi. Öğleden sonra finansal konuların da devreye girmesiyle birlikte endişeleriniz daha artabilir. Kendinizi yıpratmadan yeni çözümler üretmeye bakmalı; içgüdülerinizle davranmak yerine akılcı tarafınızı öne çıkarmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Başkalarına hizmet etmek ve çevrenizdekilere anlayışlı olmak gibi duygular içindesiniz. Bugün de karşılık beklemeden yardım etmekten çekinmeyecek; gerek çalışma arkadaşlarınıza gerekse sevdiklerinize yararlı olmaya özen göstereceksiniz. Ancak öğleden sonra ikili ilişkiler ve ortaklıkların öne çıkması gündeminizi değiştirmenize neden olacak. Rekabete açık olacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygularınızın etkisiyle hareket etmektesiniz. Çocuklarınız ve sevdiklerinizle vakit geçirmek size haz vermekte. Ancak öğleden sonra bu sakin ve anlayışlı tavrınız yerini farklı bir tarza bırakabilir. Gerek iş yaşantınız gerek özel hayatınızda zorluklarla karşılaşabilir; üstesinden gelmek için canla başla mücadele edebilirsiniz.

  Risk almaktan çekinmeyecek; yeni başlangıçlar içinde olacaksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ev, ailevi konular ve yerleşimle ilgili karar almamalı; son günlerde yaşananları bir kez daha değerlendirmelisiniz. İçinde bulunduğunuz koşulların belirsizliği yeni başlangıçlar yapmanızı engeller nitelikte gibi. Öğleden sonra hayatın keyiflerine yönelebilir; kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için risk almaktan çekinmeyecek sanki üzerinizdeki ataleti atacaksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygu ve düşüncelerinizin karışık olduğu bir sürecin artık sonundasınız. Günün ilk bölümünü akışta kalarak geçirebilirsiniz. Öğleden sonra değişen koşullar sizi daha kararlı kılabilir. Sonlandırmak istediğiniz konuları cesaretle noktalayabilir; yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. İşiniz ve ailenizle ilgili konularda liderliği ele alabilir; gelişmeleri siz yönlendirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konularda dalgalı bir gün olabilir. Belirsizliklerin getirdiği bulanıklığı yaşayabilirsiniz. Girişimde bulunmak yerine akışta kalabilir; gözlem yapabilirsiniz. Öğleden sonra düşüncelerinizi aktif hale getireceğiniz koşullar var. Kontrolü ele alabilir; gelişmeleri daha rahat yönlendirebilirisiniz. Eğitim, yolculuklar veya anlaşmalarla ilgili fırsatlara açıksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bucunuzda olan Ay’ın size verdiği olumlu etkiler halen devam etmekte. Ancak bugün yeni girişimde bulunmak yerine yaşananları gözden geçirmek daha faydalı olabilir. Öğleden sonra maddi manevi değerlerinizi ilgilendiren konuların öne çıkacak olması gündeminizi değiştirebilir. Cesur kararlar alırken risk faktörünü göz ardı etmemelisiniz.