Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gelirinizi biriktirmek isterken yapmak zorunda kalacağınız harcamalar planlarınızın bozulmasına neden olabilir. Finansal sorumluluklarınız kendinizi kısıtlanmış hissetmenize yol açabilir. Fakat beraber çalıştığınız kişilerden alacağınız destekle hedeflerinize ulaşmanız daha kolay olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde üstlerinizin sizi takdir etmesiyle güç kazanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; ikili ilişkilerinize vurgu yapmakta. Fakat karşınızdakilerin sizi kısıtladığını ve kendinizi ifade etmenizi engellediğinizi hissedebilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili konularda daha önceki tecrübelerinize dayanarak girişimlerde bulunabilir, sevdikleriniz de desteğini alarak sağlam temelli girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Olayları kontrol etmekte zorlanabilir, kadersel gelişmeler karşısında kendi içinize kapanabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşanabilir, iş ortamınızda ki sorumluluklar sizi engelleyebilir. Aldığınız haberler ilk etapta çatışma yaratsa bile konu hakkında ki bilgi ve tecrübeniz, ailenizin de desteklemesiyle başarılı olmanızı sağlayacaktır.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gruplar içinde yer almak, arkadaşlarınızla beraber zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar sevdiklerinize karşı sorumluluklarınızdan dolayı engellenebilir. Ekonomik konularla ilgili çatışmalar kendinize güveninizi sorgulatsa bile akılcı ve sağlam işbirlikleri ile başarıya ulaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün iş ve sosyal hayatınızla ilgili gelişmelerin beklentisi içine girebilirsiniz. Fakat ailevi sorumluluklarınız hedeflerinize varmanızı engelleyerek, elinizi kolunuzu bağlayabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili daha önceki tecrübelerinize dayanarak girişimlerde bulunabilir, ekonomik olarak kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinden itibaren görüş ve inançlarınızı ifade etmek için fırsat kollayabilirsiniz. Fakat düşüncelerinizi kısıtlayan ve sizi engelleyen koşullar karşısında kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler çatışmalara yol açsa bile tecrübelerinize dayanarak gücünüzü toplayabilir, sevdiklerinizin desteğiyle harekete geçebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularla ilgili gelişmeler bir anda kesintiye uğrayabilir. Kendi gelirlerinizin sorumluluğunu taşımanız ortak kaynakların kullanımında sorunlara yol açabilir. Duygularınızda derinleşmek istemenize rağmen engellerle boğuşabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunabilir, aileden gelen destekle ve tecrübelerinizle krizleri çözebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün şartları belirleyen siz olmayabilirsiniz, girişimlerde bulunmak için işbirliklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Fakat yaşamınızla ilgili sorumluluklar ilişkilerde sorunlara yol açabilir. Karşınızdakilerle güven problemi yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflere varmak için arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizin güçlü desteğini alarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ortamınızda yaşanan gelişmeler farkına varamadığınız düşmanlıklardan dolayı engellenebilir. Kendinizi kısıtlanmış ve harekete geçmekte zorlanır halde bulabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilere güvenmekte sorun yaşanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise kariyerinizde daha başarılı olabileceğiniz destekler alabilir, kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Fakat geleceğe dair hedeflerinizi yerine getirmek için üstlendiğiniz sorumluluklar keyiflerinizden ödün vermenize neden olabilir. Romantik ilişkilerde gerilim yaşanabilir. Finansal konularla ilgili karşılaştığınız krizleri daha önce ki tecrübeleriniz ışığında çözebilir, akılcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyer hedeflerinize varmanız için yaptığınız girişimler engellenebilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde kaybettiğiniz güveni tekrar kazanmanızı sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. Kadersel olaylar ve güçlü destekler gelişmelerin lehinize olmasına ve içinde bulunduğunuz sıkıntılardan çıkmanıza yardımcı olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüşlerinizle söylemleriniz arasında yaşanan çelişkinin sebebi üstünüzde hissettiğiniz baskı olabilir. Duygu ve düşüncelerinizi ifade edememenizden dolayı kendinizi kısıtlanmış olarak görebilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde güveninizi tekrar kazanarak, tecrübelerinizden de faydalanarak başarılı olabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.